#39

2.6K 107 4
                                    

Věnováno RotzValia 💜💜

''A co kinosál?'' Přečetla jsem. No jasně.. Tam jsem dneska vůbec nebyl. Chytla jsem Matthewa za ruku a běžela s nim ke schodům dolů do kinosálu. Otevřela jsem jejich dveře a..

''VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!'' Zakřičely všichni a já se usmála. Fuj, jak já se bála, že na mě všichni zapoměly a teď tu stojim ve dveřích kinosálu a směji se jak sluníčko na hnoji na stovku známých tváří.

Je tu babička s dědou, tety se strejdama, bratranci a sestřenky, Rebeca, Laura, Mell a dokonce jsem někde zahlídla Sabrinu s Shawnem. Je to nejlepší den mýho života. 19 narozeniny.

Jako první jsem zamířila za Sabrinou, je na růžovo

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Jako první jsem zamířila za Sabrinou, je na růžovo.. Ale i tak jí to moc sluší.

''Bože jsi tady! To je neuvěřitelný! Děkuju.'' Řekla jsem a objala ji.

''Ano, ano jsem tady. Nemusíš děkovat mě, já na tom zásluhu nemám to tvoji rodiče.'' Řekla v klidu a já přikývla.

''Omluv mě.'' Usmála jsem se a zamířila za Molly a Jackem.

''Omlouvám se můžu s Vámi mluvit?'' Přerušila jsem je v debatě s Matthewovou mamkou.

''Ne to je v pohodě zlato.'' Řekla Molly.

''Copak je?'' Zeptala se mě.  Bez upozornění a vydání další hlásky jsem oba obejmula.

''Mám Vás moc moc moc moc moc ráda. Moc Vám děkuju.'' Zapištěla jsem a Molly s Jackem se zasmály.

''To je samozřejmost i my tě máme rádi.'' Řekla Molly a Jack s ní souhlasil.

''A teď se běž bavit.'' Řekl Jack. Dala jsem každému z nich pusu a šla za ostatními.

Dostala jsem neuvěřitelný a krasný dárek, nejkrásnější a nejlepší oslavu všech dob.

''Já pro tebe taky něco mám... Ale to až potom.'' Pošeptal mi Matthew s šibalským úsměvem na tváři a odešel.. Je to divný. Snad to nebude to co si myslím. 

''Vše nejlepší zlato! A moc se ti omlouvám, že jsem ti nepopřála ráno..'' Řekla Mell. 

''To je v pohodě.. Nebyla jsi jediná. Já si myslela, že všichni zapomněly.. A oni připravily tohle.'' Řekla jsem a ukázala do místnosti. Mell jen přikývla.

''Jinak děkuju.'' Řekla jsem a obejmula jí. 

Postupně jsem se obejmula se všemi v této místnosti, poděkovala za krásné dárky, rozkrojila třípatrový dort a snědla jeden kousek. Nakonec celého toho obrovského představení jsme si všichni sedly a podívaly se na můj životní film od doby co jsem se narodila až po součastnost. Bylo tam úplně všechno i to kdy jsem se poprvé začala bavit s Matthewem. Kdy jsem poprvé si odřela koleno. Kdy jsem se poprvé postavil apod. Bylo to úžasné a vše to připravily rodiče. 

Přes film jsem se na ně podívala a oni nějak zaregistrovaly můj pohled na ně a já jim poslala vzdušnou pusu s vyslovením, že je mám ráda. Jsou opravdu úžasní a já si myslela, jak na mě zapomněly.. 

Konec filmu pro všechny znamenal konec oslavy mých narozenin a začala diskotéka. Chvíli jsem tancovala s Matthewem, ale pak se rozhodla, že půjdu spát. Potichu a nepozorovaně jsem se vypařila z oslavy, asi mě budou hledat, ale to mi je jedno. 

Vyšla jsem schody a zalezla do mého příbytku. Zalezla jsem do koupelny, kde jsem si smyla makeup, rychle se osprchovala, vyčistila zuby a namazala si obličej nočním krémem. Vyšla jsem z koupelny obmotaná jen v ručníku a přeběhla k posteli kde jsem měla pyžamo. Rychle se převlíkla, než ke mě někdo příjde.. Naštěstí nikdo nepřišel.

Spokojeně jsem si lehla do mého pelíšku a zahrabala se do něj. V hlavě se mi přehrával celý dnešek poté co jsem přišla domů a přitom nějak usnula. 

Chloe ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat