#16

3.6K 136 12
                                    

(Věnováno MaatsekSD 😂 protože máš rád pavouky. 😂)

Na tři.. Raz... Dva... Tři..!! Řekla jsem si vduchu a skočila do kuchyně. To co jsem tam viděla... Bylo opravdu...

Já se nemohla udržet a začala se smát. Molly mě zpražila pohledem, pak ale upřela pohled na pavouka, který pobíhal furt dokola.

Molly nesnáší pavouky.

Já se však smála na plné kolo a nemohla popadnout dech. Molly jen stála na gauči s pánvičkou v ruce a vystrašeně zírala na chlupatého pavouka na podlaze.

''Přestaň se smát a zabij toho pavouka! Nebo tu umřu!'' Zaječela na mě a já se rozesmála ještě víc. Pak jsem sebrala všechen vzduch a sílu, která mi zbyla a šla k pavoukovi.

Pomalu jsem ho vzala do dlaně. Teď by každý řekl 'Fůj!' Ale mě pavouci nevadí. Aby mi neutekl zadělala jsem ho druhou dlaní a přeběhla k lince kde byla miska.

Hodila jsem ho tam a rychle utíkala k oknu, kde jsem ho vyklopila. Byl až moc roztomilý na to abych ho zabila no...

Přešla jsem do obýváku, kde už na sedačce ležela Molly. Po chvíli vypnula televizi a rozhlédla se po podlaze, asi hledala další pavouky. Pánvička už dávno ležela na stolečku a já se musela debilně usmát. 

Otočila jsem se a šla zpět do svého pokoje. Lehla jsem si do postele a znovu usla.

Vzbudila mě bolest boku. Podívala jsem se a zjistila že je ráno a že ležím na zemi. Asi jsem spadla z postele.

Vyšplhala jsem na postel a zaraženě se podívala na Molly. Spokojeně oddychovala a byla roztažená po celé délce mé postele.

Promnula jsem si oči, jestli vidím dobře, ale jo. Opravdu ležela na mé posteli a spokojeně spala. Asi se bála, že ji ten malý pavouček večer navštíví.

Musela jsem se sama pro sebe usmát, rozhodla jsem se že se půjdu nasnídat.

Pomalu jsem sešla schody a zjistila, že je devět.

Vzala jsem konvici na čaj a natočila do ní vodu, položila jsem ji na vařič a čekala než se dovaří voda. Opřela jsem se o linku a dívala se na můj připravený hrníček s sáčkem čaje.

Voda se dovařila a já ji nalila do hrnku, pak jsem šla do koupelny udělat ranní hygienu.

Když jsem se vracela, Molly už stála opřená o linku a upíjela z mého čaje. 

''Dobré ráno.'' řekla a zašklebila se. 

''Dobré'' přešla jsem ke konvici a dala si vařit vodu na další čaj. ''Jakto, že jsi spala se mnou? To jsi se bála, že tě ten pavouček zase navštíví?'' Zasmála jsem se a ona se mnou. 

''Přesně tak.'' Zašklebila se. ''A nebyl to pavouček, ale obrovský pavouk!'' Pff... Měl tak dva centimetry. 

''Řeknu pravdu, když jsi byla malá a ty jsi se něčeho bála, vždy jsi spala se mnou. Teď jsem to já co se něčeho bojí.'' Usmála se nad tou vzpomínkou a já přikývla.

Voda na čaj se dovařila a já vytáhla hrníček s mým jménem a sáček s bylinkami. Nalila jsem vodu do hrnečku a sledovala, jak se teplá voda zbarvuje do červené. 

Plný hrneček teplého čaje jsem si položila na vedlejší stůl, ke kterému jsem si přisedla. Molly mě napodobila, celou dobu dokud jsme nedopily čaj jsme kecaly o různých věcech. Nikdy jsem si s ní tak dobře nepopovídala, vždy jsme si něco řekly a pak si šla každá po svém. Teď to bylo jinak, kvůli mě si Molly mohla vzít dovolenou a tak měla na mě spoustu času. 

''Neměly bychom se převléct a udělat si něco k obědu?'' Zašklebila se Molly, když šla odnést naše hrnečky do myčky. 

''Mmm... Asi jo.''  Zasmála jsem se a vydala se do pokoje, kde jsem se přestrojila do tepláků a domácího cropp topu. Podívala jsem se na mobil, jestli nemám nějakou zprávu od někoho, ale nic. 

Vrátila jsem se zpět do kuchyně, kde už to vonělo zeleninou.

Když jsem se podívala co Molly vaří, viděla jsem na jedné pánvičce zeleninu s cibulí a na druhé kuřecí maso. To bude dobrota.

Dojedly jsme vynikající oběd a umyly po sobě nádobí. Sedla jsme si na gauč a dívaly se na Gilmerova děvčata, které jsou našim rituálem. Lépe řečeno byli.

''Co si tak vyrazit na nákupy, hm?'' Zeptala se Molly a mě se rozzářily oči.

''Skvělí nápad.'' Usmála jsem se a ona přikývla, vypla televizi a šly jsme se připravit.

Už stojím před domem a čekám na Molly, dívám se všude okolo, nakonec mojí pozornost upoutal mladý pár v mém věku.

Šly na druhém chodníku, dívka se zastavila a vynadala svému klukovi? :D Pokračovala v cestě, ale ten kluk to nedovolil a jednu jí vlepil, držela se za tvář a málem se rozbrečela. Nasraný odešel a ona tam ještě chvíli stála, když ji došlo, že to nemá cenu, rozbrečela se a běžela domů. Bože.. To nechci nikdy zažít.. Pomyslela jsem si.

''Co to bylo?'' Ozval se hlas Molly a já leknutím nadskočila.

''Nevím, neznám je.'' Pokrčila jsem rameny a vydala se k autu. Molly zamkla dům a nastoupila na místo ridiče. Nastartovala a vyjely jsme nakupovat!

Miluji nákupy. Ale to asi skoro každá dívka. 😏

Chloe ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat