3.

4.8K 199 115
                                    

S holkama dojdeme k velké budově a vejdeme do ní. Jsou tady dvoje dveře. Jedny na pravo kde je jídelna, vím to protože jsou otevřené a druhé, které jsou v levo a také jsou otevřené a jsou v nich lidi, takže tam se vydáme. (Velmi smysluplná věta :D) Je to opravdu velká místnost. Ja nás tady tak kolem padesáti a vejdeme se sem úplně v pohodě. A ještě je tady půlka místnosti volná. Chvilku si s holkama povídáme ale pak příjde do místnosti Daniel a za ním v závěsu další pětice kluků. Stoupnou si naproti nám a v místnosti se automaticky přestane povídat. Ty kluci na sobě všichni mají kšiltovky, sluneční brýle a mikyny s kapucemi, které mají přes kšiltovky. To je nějaká nová moda ? Nebo já nevím. Koneckonců je to jejich věc co mají na sobě. Třeba to je nějakej rituál. Daniel začne mluvit a já svůj zrak obrátím na něj.

,,Takže ahoj děcka. Všechny vás tady vítám. Jak už víte já jsem Daniel, ale klidně mi říkejte Dan. Hlavně mi prosím tykejte. Nejdřív vám tady představím vaše vedoucí a pak vám řeknu vše potřebné o organizaci. A nebo oni se vám představí sami." Pokyne rukou a tím vyzve prvního z nich, který mu je nejblíže, aby začal mluvit. 

,,Takže ahoj já jsem James a budete se mnou mít hodiny kytary." Usměje se. Z pod kšiltovky, mu vykukují blond vlasy. 

,,Ahoj, já jsem Edward a já vám budu předávat zkušenosti ze skládání písní." Usměje se ten vedle blondáčka. Ten úsměv, mi je děsně povědomý. Ty dolíčky. Že bych ho znala ? To asi ne. Jako jediný má delší vlasy, které jsou hnědé a vlnité. No dělší, více mu vykukují z pod kšiltovky. 

,,Ahoj. Moje jméno je Leroy a budu vás učit tanec" Usměje se další. Bude mít asi krátké vlásy, protože je pod kšiltovkou skoro nevidím, ale jejich barvu odhaduji na hnědou.

,,Ahoj všichni. Já jsem William a se mnou budete hrát na piáno." I on se usměje. Tmavě hnědé vlasy. Při mluvení se lehce nahnul, takže byli vidět jeho musím uznat krásné modro šedé oči. 

,,Čau lidi, já se jmenuju Jawad a budu vám dávat lehce zpěvu. A ted mluvím za všechny kluky, když vás poprosím, aby jste nám tykali." Černé vlasy. Snědá plet. Vypadá jako takový bad boy. (Doufám že víte kdo je kdo, protože asi bude lepší to vědět. Kdyby ne napište do komentu a já vám to vysvětlím.) Kytara, skládání, tanec, piáno a zpěv ? Už se nemůžu dočkat.

,,Takže kluky už znáte a ted k té organizaci. Začneme tím jak bude vypadat dnešní den. Až to tady ukončíme, půjde se naproti do jídelny na oběd. Odpoledne bude volné. Budete moc být na chatkách a vybalovat si nebo se mezi sebou seznamovat nebo dělat nějaké aktivity na trávě. V pět se tady sejdeme a vy se dozvíte své rozdělení do oddílů. V šest je večeře a pak opět volno. Od zítra to bude probíhat takto. Po snídani, která je v osm se vždy budete věnovat hudbě u jednoho z kluků. Podle oddílů se u nich budete den za dnem střídat. Takhle to bude vždy pět ní po sobě. Vždy od úterý do soboty. V neděli bude vždy celodení volno a každé pondělí společný výlet či společné aktivity. Jinak společné aktivyty budou i v průběhu těch pěti dní, vždy odpoledne. Ted k pravidlům. Přeci jenom jich pár být musí, ale nebojte tohle rozhodně není vojenský tábor. Přijeli jsme se sem hlavně bavit. Večerka. Jelikož je vám tady všem nad patnáct, chodte si spát kdy chcete, ale tak aby jste byli schopní druhý den fungovat. můžete být vzhůru klidně celou noc, ale od jedenácti budete pouze na svých chatkách a nebudete moc vyřvávat. Už aby byl klid, kdyby někdo chtěl jít spát dřív. Polední klid je od půl jedné do tří. Nemusíte být u sebe na chatce. Můžete si dělat co budete chtít. Ovšem pozor, jestli budete chtít jít k jezeru musíte to nahlásit bud mě nebo jednomu z kluků. Tak a to je co se pravidel týče asi vše co potřebujete vědět. Ted to co by se vám mohlo hodit......." Už dlouho na sobě cítím něčí pohled, ale pořád se mi nechce otáčet. No ted už to nevydržím a otočím se. Můj pohled spočine na Jamesovi, který se na mě usměje, tak mu úsměv oplatím taky a kouknu zpět na Daniela. ,,....Kluci mají chatku číslo devět a já jsem na desítce spolu se zdravotnicí, mou ženou Grace, se kterou se seznámíte až před večeří. Nějaké dotazy ?" Zeptá se a když nikdo nic neříká, zavelí at jdeme jíst. Myslím že ty pravidla jsou naprosto v pohodě. Všichni se tedy vydáme naproti do jídelny. S holkama se posadíme k jednomu ze stolů. Nejdřív sníme polívku a pak zapečené těstoviny. Musím říct že tady vaří docela dobře, na to že je to tábor. Pak s holkama odneseme talíře a vydáme se ven. Jdu první akorát vycházím z hlavní budovy, když narazím do něčího těla. Čekám kdy spadnu na zem, ale ono se tak nestane. Pomalu otevřu oči a kouknu se do těch nejkrásnějších modrých očí, které jsem kdy viděla. Moment co jsem to právě řekla ? Jen že má krásné oči, to ještě nic neznamená. Je to James. Je nakloněný těsně nade mnou a rukama drží má záda, když se pohnul tak mu asi brýle lehce sklouzly a tak mi odhalily ten nádherný pohled. 

,,Promin, já jsem nedával pozor. Jsi v pořádku ?" Zeptá se mě. Ten hlas, sakra ten hlas odněkud znám. 

,,Ehm,jo jsem. Byla to i moje vina. Jen, mohl by jsi mě prosím postavit zpátky na nohy ? Musí tě už strašně bolet ruce z mojí váhy." Jen se zasměje, ale ani se mnou nehne.

,,Prosímtě jseš strašně lehká." Jen protočím očima. 

,,Tak zaprvý, to není pravda a za druhý, už mě sakra postav." Zase se zasměje. I ten smích jako bych znala. Postaví mě.

,,Děkuju" Usměju se na něj. On se usmívá pořád.

,,Ehm. Jsem N-James, a ty ?" Nervozně se chytne na zátylku. Z toho přeřeku si nic nedělám.

,,Já vím asi před půl hodinou jsi se nám představoval. Jinak já jsem Jess." Uchechtne se. 

,,Hezký jméno." 

,,Děkuju. No my už musíme jít, tak zatím." 

,,Jo zatím. A Ahoj holky." Usměje se i na mé spolubydlící, které ho taky pozdraví a on pak už zmizí v jídelně. Asi jsi tam něco zapomenul. Konečně výjdeme z hlavní budovy a holky hned zpustí.

,,Tak ten na tobě mohl oči nechat." Uchechtne se Caitlin.

,,Jo jasně a já jsem Kleopatra." Zasměju se. 

,,Počkej, ale ona má pravdu. Nás si sotva všiml a koukal jen na tebe." Přikývne Molly. 

,,Ty, aby jsi se nepřidala, všechny to moc zveličujete. Ted radši některá odemkněte." Řeknu, když už stojíme u chatky. Amber tedy odemkne a my vstoupíme dovnitř. Odpoledne, nic moc neděláme. Prakticky jen ležíme v postelích a povídáme si. Dozvěděly jsme se o sobě vše co se dalo. Bylo to fajn strávené odpoledne. 


,,Tak, ted vás rozdělíme. Začneme u Jamese. Koho jména ted přečtu, půjdou si k němu stoupnout. Takže Jessica Kyler." Řekne a Daniel já se prorvu davem až k Jamesovi. 

,,Super, jseš u mě." Usměje se na mě. 

,,Taky jsem ráda." Musím přiznat. Nevím proč, ale připadá mi strašně sympatický, navíc už jsem se s ním poznala, takže jsem fakt ráda že jsem u něj. Myslím že by z nás mohli být kamarádi. Daniel vyvolá všechny jména. Já jsem u Jamese, Molly u Edwarda, Amber u Leroye, Becky u Willa a Caitlin u Jawada. Takže jsme každá skončily někde jinde, no snad budu se svým týmem vycházet. 

,,Fajn, rozdělení jste všichni. Ted vám vaši vedoucí zdělí to co bude potřeba a pak můžete jít na večeři." Řekne Daniel a všichni přikývnou. Jsem v týmu s dalšíma čtyřma holkama a pěti kluky,když počítám i Jamese.

,,Takže zítra máme v devět lekci kytary. Bude do jedenácti, samozřejmě si dáme i pauzu. Tam se teprve seznámíme a taky si tam domluvíme jak se budeme jmenovat. Jo a ještě k tý lekci. Kytary budou pro všechny, ale pokud někdo máte svojí tak, tak si jí můžete vzít. Nějaké dotazy ?" Když nikdo nic neříká, vydáme se na večeři. Večer se všechny vystřídáme v koupelně a pak si opět povídáme. Myslím že se z nás stala super parta. Holky jsou strašně v pohodě a jsou ve spoustě věcech stejné jako já nebo Molly, takže jsme si fakt padly do oka. Například mají taky rády One Direction, mají podobné názory i podobný styl oblékání. Jsou prostě super.


Tak první setkání, sice ničím zajímavé, ale nečekaly jste že se spolu okamžite začnou všichni bavit, že ne ? :D Snad díleček potěšil. Prosím o komenty a hvězdičky. Niki <3


Camp Undercover (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat