16.

3.3K 163 13
                                    

,,Já si ještě jenom musím skočit sem tak pojd semnou, já si tam zapoměl telefon." Řekne James, když asi po dalších dvou hodinách stojíme před hlavní budovou. Přikývnu a vejdu s ním do hlavní budovy. Otevře dveře od společenské místnosti a.....

,,Všechno nejlepší." Zakřičí spousta lidí najednou a já se jen chytnu za srdce a usmívám se jako blázen. To jsou blázni. Je tady celý tábor. Je tady i dort. Kouknu na Jamse, který se taky směje.

,,Vy jste se zbláznili." Řeknu a všichni se zasmějou. Postupně je všechny obejmu a poděkuji jim. Pak sfouknu svíčku na dortu. No hádejte co jsem si přála ?

,,Moc vám všem ještě jednou děkuju. Já nevím co říct. Jste úžasní. A ted si sníme ten dort." Všichni se zasmějeme a já začnu krájet dort. Je to opravdu obrovitánský  dort. Zajímalo by mě kde na to Molly vzala. Každopádně jí za to pak musím pořádně vynadat. Všichni si tedy dáme dort a pak blbneme, povídáme si a smějeme se.

,,Prosím o pozornost. Oslava bohužel bude muset končit jelikož se za chvíli půjde na večeři, ale co kdyby nám naše oslavenkyně ještě zazpívala." Promluví Daniel do mikrofonu a všichni začnou tleskat a strkat mě na mini podium. Stoupnu si tedy k mikrofonu a náhlásím mu co chci zpívat. Into you od Ariany Grande. Natuká to do notebooku a když se začne ozývat místností karaoke verze začnu zpívat. Poslechnu si obrovský potlesk a než opustím podium rozhodnu se jim ještě jednou poděkovat.

,,Ještě jednou vám všem moc děkuju. Byla to asi ta nejlepší oslava, kterou jsem kdy zažila. Děkuju." Sejdu z podia a vydáme se na večeři.


,,Tak a ted mi řekněte která z vás měla ten šílenej nápad." Řeknu hned jak se za námi zabouchnou dveře od naší chatky. 

,,Jakej myslíš ?" Zeptá se Molly a sedne si na postel. 

,,S tou oslavou. Muselo vás to stát hodně peněz. Jenom ten velkej dort musel stát majland." Skřížím si ruce na prsou a všechny je zkouknu pohledem. 

,,Ale to všechno naplánoval a vymyslel James." Řekne Becky a já na ní vytřeštím oči.

,,K-kdo ?" Zeptám se pro jistotu. Třeba jsem se jenom přeslechla. 

,,James." Zopakuje Amber. 

,,Ale proč ?" Proč to udělal ? 

,,Počkej on ti nic neřekl ? Jako když jste byli na tom pikniku ?" Zeptá se Molly.

,,Ne, jen jsme si povídali ale ne o ničem převratným. Co mi měl říct ?" Pokrčím rameny.

,,Ale nic. Hale a co k němu vůbec cejtíš ?" Zeptá se znovu.

,,Nic, jsme jen kamarádi." Pokrčím znovu rameny a sednu si na postel."

,,Nechceš nám doufám nakecat že k němu necítíš nic víc než přátelství že ne ?" Lehce se uchechtne Caitlin.

,,Ale já k němu opravdu...." Molly mě nenechá to doříct.

,,Jo takže to jak se na něj koukáš nebo to jak se na něj pořád culíš a zavrtáváš se v jeho objetí je vlastně absolutně normální. Hale znám tě už asi tři roky a znám tě. Nikdy jsi nebyla tak štastná jako když si s ním, já to vím. Prostě to na tobě vidím. Jedinej kdo to očividně nevidí je James a ty sama." Místo odpovědi začnu přemýšlet. Co když má pravdu a já se doopravdy zamilovala. To co zažívám s Jamesem je něco úžasného a neuvěřitelně krásného. Vždycky když jsem v jeho blízkosti srdce mi buší rychleji a po každém jeho doteku mi vyraší kusí kůže nebo mnou projede příjemný pocit. Jestli je tohle láska tak jsem se do něj asi doopravdy.....ne to je kravina. Mám ho ráda prostě jako kamaráda.

,,Já k němu prostě necítím víc než kamarádství a už se o tom nehodlám bavit." Řeknu rázně a odejdu do koupelny se sprchovat. Taky jednou jdu první. 


Ráno

Opět vstanu a vykonám raní hygienu. Obleču se do zelených klikyhákovaných šatů a vyrazíme na snídani. Pak se vydám na hodinu k Leroyovi, pak oběd. 

,,Holky nechcete jít k nám?" Zeptají se nás kluci když s holkama vycházíme z hlavní budovy.

,,Prominte, ale já to dnes nedám. Jdu si lehnout jsem nějaká unavená." Řekne Amber a my se k ní přidáme.

,,No nic tak příjdete zítra ?" Zeptá se James a my tedy přikývneme. Pak se vydáme na chatku. Odpoledne hrajeme nějaké soutěže a večer jdeme spát. No nijak zajímavý den.


Pátek

Ráno opět všechny vstaneme o něco svěžeji nežli včera. Netuším z čeho jsme byly tak unavené. Samozřejmě vykonáme raní rutinu, oblečeme se, já do takových pozlacených, volných minišatů s černým vrchním kouskem a vyrazíme na snídani. Když sním mysli s bílým jogurtem vyrazím na Willovu lekci.

,,Tak doufám že si pamatujete ten kousek písničky, který jste se minule učili. Je to písnička Diamonds od Rihanny a dnes se jí doučíme." Začne Will hodinu a pak nám postupně ukazuje vždy kousek, který si postupně všichni vyzkoušíme. Je blbý že máme jeden klavír na deset lidí. Kytar máme víc. Ale nakonec se tedy zvládneme naučit celou písničku. Jsme prostě úžasní no. Samozřejmě to myslím ironicky. Po dobrém obědě se vydáme rovnou ke klukům na chatku.

,,Tak co budeme dělat ?" Zeptá se Caitlin. 

,,Flaška" Křikne Will a všichni nakonec souhlasíme takže si sedneme do kroužku. Will zatočí a padne to na Molly.

,,Tak Molly. Pravda nebo úkol ?" Složí si šibalsky ruce před obličej. 

,,Úkol" Řekne Molly a Willovi se po tváři rozleje úsměv.

,,Doufal jsem že to řekneš. Takže, dej Edovi francouzáka." Molly se zasměje, ale pak se otočí na Eda, který sedí vedle ní a poměrně vášnivě ho políbí. Kdyby ho jen políbila. Oni se tam začnou líbat a když se od sebe odtáhnou oba se usmívají a Molly je lehce červená. Tak myslím že se právě dali dohromady. Molly si nervozně odkašle a zatočí flaškou, která padne na mě. 

,,Pravda nebo úkol ?" Zeptá se. 

,,Pravda." Rozhodnu se po krátkém přemýšlení. 

,,Proč se bojíš být s nějakým klukem víc než kamarádka." Tak tuhle otázku jsem nečekala.

,,Já se, ale nebojím." Zalžu. Vím že mám mluvit pravdu, ale v tomhle případě to prostě nejde. 

,,Tak ted kecáš. Znám tě něco kolem tří let a za tu dobu jsi neměla ani jednoho kluka, ale ne proto že by jsi neměla nápadníky, ale  proto že jsi s nikým nechtěla nic mít. A jestli se nebojíš tak proč si potom nechceš přiznat že k někomu cítíš něco víc než kamarádství. No proč ?" Lehce zvedne hlas. Všichni nás jen pozorují. Sakra já budu  brečet, ne tady. Musím pryč protože jestli do mě ještě chvíli poreje tak bouchnu. Zvednu se na nohy.

,,Já se omlouvám, ale půjdu. Na tohle nemám sílu." Chci odejít, ale zastaví mě Mollin hlas. 

,,Ne, já chci slyšet odpověd, protože tě nechápu." Stoupne si i ona a opět o něco zvýší hlas. Tak a dost.

,,Kurva můžeš mě už nechat na pokoji ? Ti nevíš co se mi stalo. Nevíš proč jsem se rozešla s Jackem. Nevíš nic. Kdyby se ti stalo to co mě taky by jsi se bála. Tak už běž s tímhle kurva doprdele." Křiknu hlasitěji než ona. A při tom se mi z očí spustí slzy. Najednou ztichne a jen na mě kouká. Rozběhnu se ke dveřím a vyběhnu ven směrem k jezeru. Slyším za sebou Jamese křičet a asi běží za mnou, ale je mi to jedno. Doběhnu na konec mola kde si opět sednu. Tak tohle už je na mě moc. 


Tak co myslíte že se Jess asi stalo ? No řekla bych že to nebylo nic příjemného. Doufám že se díl líbil a prosím o voltes a komenty. Niki <3 


Camp Undercover (1D)Where stories live. Discover now