24.

3.2K 164 20
                                    

,,Bože holky mě se tak nechce vstávat." Řekne Caitlin jakmile nás ráno vzbudí budík. No taky jsme šly včerá spát docela pozdě, tak se není čemu divit.

,,To nikomu." Zasměju se a típnu budík. Vstanu z postele, vykonám raní hygienu, obleču si tmavě modré šaty s potiskem květin a světle modrou džínovou bundičku, nanesu make-up na obličej a pak spolu s holkama vyrazím nasnídani. Samozřejmě se to neobejde bez růží a vzkazu. 

,,Tak co budeme dělat ?" Zeptá se Becky když se vrátíme ze snídaně. Přeci jen máme poslední volný den tady. 

,,Mohly by jsme do města. Byl tam jeden obchod s oblečením tak by jsme se tam mohly kouknout a zajít do starbucks no a pak by jsme tady mohly nafotit nějaký hezký fotky ne ? Moc jich tady nemáme." Navrhne Molly.

,,A jak se tam dostaneme ?" Zeptá se Amber. Molly se na chvíli zamyslí a pak odpoví. 

,,Tak můžeme se projít ne ? Vždit dneska není takový horko." Všechny souhlasíme a pak proběhne ještě krátká debata o tom jestli se zeptáme kluků zda nechtějí jít s náma, ale nakonec se rozhodneme pro dámskou jízdu. Převleču se do modrých úplých džegín, růžového tílka a do tašky si hodím modroui gepardovanou mikynu, kdyby se náhodou ochladilo. Přejedu si řasy řasenkou a rty červenou rtěnkou a když jsme všechny nachystané, vyrazíme.


,,A jak to vůbec bude mezi tebou a Harry až se vrátíme domů ?" Zeptám se, když už jdeme asi patnáct minut.

,,Budeme se vídat. Sice to bude těžší, ale oba jsme schopní to zvládnout." Zamilovaně se usměje. 

,,Tak to budu držet palce. No a co my holky ? Budeme se dále vídat ?" 

,,No já osobně myslím že jelikož všechny bydlíme v Londýně, tak určitě budeme ne ?" Usměje se Becky.

,,No jasně že budeme." Potvrdí Caitlin.

,,Super, ted když jsme si to ujasnili, co takhle si zazpívat ?"  Usměju se a začnu zpívat  Hands to myself od Seleny Gomez.

  Can't keep my hands to myself
No matter how hard I'm trying to
I want you all to myself
Your metaphorical gin and juice

So come on give me a taste
Of what it's like to be next to you
Won't let one drop go to waste
Your metaphorical gin and juice ....

Holky se ke mě přidají a tak si zpíváme než dojdeme do města. Hned si to zamíříme do toho obchodu o kterém nám říkala Molly. Mají tady docela hezké oblečení a za dobrou cenu. Nakonec tedy odcházím s taškou v níž mám červené šaty s černými puntíky, černé tričko se zlatým nápisem Kitty, růžovou sukni a bílo černý proužkovaný svetřík. Pak si to namíříme do Starbucks jak bylo naplánováno. 

,,Dobrý den." Pozdraví s úsměvem mladík za pultem. Může mu být tak dvacet. 

,,Dobrý." Usměju se i já na něj.

,,Co to bude ?" 

,,Karamelové latté." Dobře hned to bude. Mrkne na mě. Natahuju k němu ruku s penězi, lae on se jen usměje.

,,To je na mě." 

,,Ale to přeci nejde." Protestuji. Proč by mi měl jako platit kafe ? 

,Ale jde." Jen s povzdechnutím poděkuji a schovám peněženku do kabelky. 

,,To je pro vás." Podá mi kelímek přičemž se kousne do rtu. 

,,Děkuju." Usměju se na něj a odejdu se posadit za holkami ke stolu. Dojde mi že se mě ani neptal na jméno tak se kouknu co mi tam napsal a málem mi vypadnou oči z důlku. 

Krásná neznáma.  A pod tím nejspíše jeho telefoní číslo.

,,No má odvahu." Přikývne uznale Caitlin. 

,,To teda." Potvrdím a napiju se. Já bych něco takového nezvládla. Samozřejmě se nezapomínáme celou dobu fotit. Když odcházíme holky vyhodí své kelímky do koše, ale já na sobě cítím něčí pohled. Otočím se a všimnu si jak se na mě s úsměvem kouká ten prodavač. Nechci mu ublížit, ale zase mu nechci dát nějaký naděje na to že zavolám. Já prostě nerada někomu ubližuju protože sama moc dobře vím jak bolí když někdo vaše city neopětuje. Řeknu holkám at počkají venku a dojdu k němu.

,,Ahoj." Usměje se na mě. 

,,Ahoj, ehm já se omlouvám, ale asi ti nezavolám."  Nervozně se kousnu do rtu. Jeho výraz trochu posmutní.

,,Aha. No to nevadí. Já to chápu." Pousměje se smutně. 


 Když se vrátíme do tábora, jen si hodíme tašky do chatky a vyrazíme na oběd. Nakonec se to vivinulo tak že jsme odpoledne ztrávili u nás na chatce spolu s klukama a povídali jsme si. Sice co se týče mě a Niallla, je to pořád takové divné, ale i přes to jsme si docela dobře popovídali. Pak šli kluci připravovat táborák a my jsme se šly převléct.  Já si na sebe vzala bílé džíny s potiskem květin a tyrkysové tílko. Po nějaké době se vydáme k táboráku, kde už většina táborníků sedí kolem ohně. Holky si sednou ke klukům a pro mě tedy zbyde volné místo vedle Nialla. Nejsem z toho moc nadšená, ale nakonec si vedle něj nejistě sednu.

,,Těšíš se domů ?" Zeptá se a v jeho hlase je cítit jistá nervozita. 

,,n-no bude mi to tady chybět." 

,,Mě taky."


,,Není ti zima ?" Zeptá se Niall asi po dvou třech hodinách, když zrovna Ella a Tom zpívají písen The Monsters od Eminema a Rihanny. Lehce přikývnu a než se naděju už si sundavá svou mikynu a přetahuje mi jí přes hlavu. 

,,Počkej to nejde." Chci si jí sundat, ale jeho ruce na těch mým mě zastaví v pohybu přičemž mi po tělě přejede příjemné mrazení.

,,Ne, nech si to. Prosím." nakonec přikývnu a poděkuju.  Pak zpívají kluci Love you goodbye, Niall samozřejmě hraje na kytaru a musím uznat že se jim to fakt povedlo. Z nějakého důvodu už k Niallovi necítím úplně takovou naštvanost jako předtím. I když mě pořád všdechno to co se stalo bolí, láska k němu je asi silnější. Ač si to nechci přiznat. Pak zazpívám i já a to Bad Blood od Taylor Swift. Pak hrajou a zpívají ještě další lidi, ale já jsem tak unavená že mi zničeho nic hlava spadne na Niallovo rameno a já v tu chvíli usnu. 


Niallův pohled.

Příjde mi že se to mezi mnou a Jess trošku zlepšilo, le očividně se pořád trápí. Vidím jí to v očích. Strašně moc doufám že mi jednou odpustí. Zítra je poslední den tábora, ale já jí prostě chci vídat i dál. nedovedu si představit že bych jí neviděl. Najednou cítím mírný tlak na mém rameni. Kouknu se a zjistím že jej způsobila Jessina hlava. Je tak strašně roztomilá. Usměju se a jemě jí pohladím po tváři. Když se po chvíli rozhodneme táborák ukončit, vezmu jí opatrně do náruče a následuju holky k nim na chatku. Molly otevře dveře a já s Jess v náručí vejdu dovnitř. Je tak lehoulinká. Opatrně, tak abych jí nevzbudil, jí položím na její postel a vysvleču jí mou mikynu, protože by se  v ní upekla. Ovšem nechám jí u ní, kdyby se k ní třeba chtěla v noci přitulit.

,,Dobrou noc. Miluju tě." Vtisknu jí pusu na tvář po které jí následně i pohladím a po té co řeknu dobrou i holkám se spolu s klukama rozejdu na naší chatku. Kéž bych jí mohl ukládat každý večer a každé ráno se s ní probouzet. Po ničem jiném momentálně netoužím.


Tak a další kousek hotový. Doufám že se alespon trošku líbil. A můžu vám slíbit že se máte v příštím díle na co těšit. Prosím o voltes a komenty. Niki <3 

Camp Undercover (1D)Where stories live. Discover now