11.

3.6K 163 7
                                    

Dojdeme do společenské místnosti kde už je spousta lidí a hudba hraje na plný pecky. Na stole jsou kelímky a pití a je tady zhasnuto. Světlo vychází pouze z takové koule, která hází různé barvy po stěnách. 

,,Jdem tancovat." Křikne Becky a už nás všechny táhne na parket. Tedy spíše do středu místnosti. Začneme tancovat. Kluci předvádějí šílené kreace takže se strašně nasmějeme. Po asi pěti písničkách usoudíme že je čas jít se napít. Jdeme si tedy nalít pití a napít se. Z Joshova notebooku, který nám tady dělá Dj se začnou ozývat pomalé tony. Někteří lidé vytvoří páry a jiní se jdou napít nebo se na ně koukají. 

,,Pojd tancovat." Zašeptá mi James do ucha. Kouknu na něj a s úsměvem přikývnu. Odložíme naše pití a on mě pak chytne za ruku a odvede do středu mísnosti. Jeho ruce spočinou na mých bocích a přitáhne i mě těsně k sobě. Obmotám mu ruce kolem krku a začneme se pohupovat do rytmu. Jsme na sebe tak natisklý že by se mezi nás ani list papíru nevešel. Mě to ale z nějakého důvodu nevadí. On je prostě jinej. Je to úžasnej kluk a taky první, kterému po několika letech opravdu věřím. Tancujeme a naše obličeje jsou od sebe kousek. Jen se na sebe koukáme a usmíváme se. Strašně mě mrzí že právě ted nemůžu vidět jeho oči. Zbytek párty opravdu stále protančíme.  Tancovala jsem ploužáky i s ostatníma klukama. Jako s Edem, Willem, Leroyem a Jawadem, ale se žádným z nich to nebylo jako s Jamesem. Bavili jsme se a to je hlavní. 


Ráno

Tak dnes nás čeká volný den. S našima klukama, budu jim říkat naši, aby vám bylo jasnější kdy mluvím přímo o nich, jsme se domluvili že půjdeme po snídani k nim. Pustíme si filmy a budeme blbnout. Vstanu vykonám raní hygienu, obleču si černé tílko a gepardované legíny a s holkami se vydáme na snídani.


,,Tak vítejte u nás." Uchechtne se Leroy a pustí nás do jejich chatky. 

,,Ikdyž vy už to tady vlastně znáte." Doplní ho Will. Všichni se zasmějeme a vejdeme tedy dovnitř. Pustíme si dva filmy a pak jdeme na oběd po kterém se opět vrátíme ke klukům do chatky. 

,,Tak co budeme dělat ted ?" Zeptá se Becky.

,,Co si prostě povídat ?" Navrhnu a všichni souhlasí. Začneme se spontálně bavit. 


,,Jak můžeš říct že je rajče lepší než mrkev." Křikne dotčeně Will na Jawada, když se spolu asi po dvou hodinách povídání začnou hádat, která zelenina je lepší. 

,,Aby jsi se z tý blbý mrkve nezbláznil." Křikne na něj zpět Jawad.

,,Neříkej o ní že je blbá. Ona má taky city." Vyšpulí Will pusu a to my už nevydržíme a začneme se smát jak blázni. No koneckonců celé ty dvě hodiny co si tady povídáme, jsme se smáli jak smyslů zbavení. Po večeři už jsme byli u sebe na chatce a já se rozhodla že je čas zeptat se Molly na ní a Eda.

,,Hele Molly. Tobě se líbí Ed vid ?" Usměju se. Zasekne se v pohybu a pak se zeširoka usměje.

,,No, jo. Já ti nevím. Pořádně nevím jak vypadá a i přes to k němu cítím něco víc než ke kamarádovi." Nervozně se kousne do rtu.

,,Neboj, on cejtí to samý. Věř mi." Uklidním jí.

,,To není pravda. Ale já jsem si zase všimla Jamese. Jak po tobě pořád kouká. Sice mu nevidím do očí, ale i přes to je viděz že je do tebe blázen." Zasměje se. Ta je ale blbá.

,,Jo, jasně." Protočím očima. 

,,Jen se nedělej. Ty jseš z něj taky hotová. Jen si to ještě neuvědomuješ." S tímhle odejde do koupelny a já tak zůstávám v pokoji se zbytkem holek, které našemu rozhovoru jen přihlížely. Já z něj nejsem hotová. Jasně je milej, vtipnej, talentovanej a chová se jako gentleman, ale zároven se nebojí říct svůj názor. Hezkej asi taky je. Ale přece není možný abych k němu cítila něco víc. Natož on ke mě. Ale co když ty příznaky jako je pocit bezpečí, husí kůže spousu dalších příjemných věcí, které se mi dějí jenom s ním, nějaký znak toho že bych ho možná mohla mít ráda víc. Sakra jsem tak zmatená. Co to má všechno znamenat ? 


,,Miluju tě Jess." Usměje se na mě pohledný blondáček. Ten s těmi nejkrásnějšíma očima na celém světe. Ten který ukradl mé srdce, ikdyž jsem netušila že by se to opravdu někomu mohlo povést. James.

,,Taky tě miluju Jamesi " Odpovím mu. S úsměvem se ke mě začne naklánět. Jeho ruka zamíří na mou tvář a ta druhá na má záda přičemž si mě přitáhne blíže k sobě. Ruce mu obmotám kolem krku a těsně se na něj natisknu. Po opravdu krátké chvíli konečně spojí naše rty. V břiše mi vybuchne ohnostroj nádherných pocitů. Po docela dlouhé chvíli se ode mně odtáhne.

,,A ted budeš dělat co budu chtít." Jeho oči náhle ztmavnou. Vystrašeně se na něj podívám. Ne, znovu už ne. 

,,Svlíkni se a dělej." Přikáže přísně a postaví se. Automaticky se mi z očí začnou kutálet slzy.

,,Jamesi, p-prosím ne." V tu chvíli mi přistane na tváři silná facka. 

,,Něco jsem ti kurva řekl. Svlíkni se nebo to udělám sám." Křikne znovu a já se tedy radši pomalu začnu vysvlékat. 

,,Kurva rychle jsem řekl. Nebo se do toho pustím já a omrdám tě tak že si týden nesedneš."....

Na zazvonění budíku jsem se rychle posadila. Fuj co to sakra bylo ? James se choval jako.....jako Jack. Začnu zběsile dýchat a po chvíli se to naštěstí zklidní.

,,Jess, jsi v pohodě ?" Zeptá se dosti vystrašeně Molly. Jen přikývnu. Proč mě ty noční můry ani po tolika letech nepřešy ? Nesmím dovolit aby se minulost opakovala. Nesmím se zamilovat, prostě nesmím, nikdy. Když zadržím slzy, které naštěstí silou vůle zadržet ještě šly odeberu se do koupelny kde vykonám raní hygienu. Obleču si bílé volnější tričko, uplé džíny a černou koženou bundičku.


Hlásím se s novým dílem. Jak se vám líbil ? Zdá se to jenom mě nebo poslední díly opravdu stojí úplně za prd ? Ale ted už by se to mělo pomalu zase rozjet, tak snad se povede. Moc prosím o voltes a komenty. Niki <3  

Camp Undercover (1D)Where stories live. Discover now