/2

2.7K 211 218
                                    

"Demek eşcinselsin" dedi Luke ön koltuğa, şoför koltuğunun yanındaki yere geçtiğinde. Michael arabayı çalıştırırken cevap verdi. "Biseksüel."

"Oh, bunu sevdim."

Araba çalışmaya başladığında Michael yanında oturan sarışın çocuğa baktı ve "Öyle mi?" diye sordu. Luke'un dosyasında cinsel eğilimi hakkında bir şey yazmıyordu ama Michael her türlü canlıyı kendisine aşık edebilecek kadar etkileyici biriydi, bir pokemonu bile.

"Evet" dedi Luke. Michael üzerindeki ceketi çıkardığında ve ellerini direksiyona koyup gaza bastığında sarışın çocuk yan koltuğunda oturan kırmızı saçlı adamı izlemeye başlamıştı. Onun kısa kollu gömleğinin açıkta bıraktığı, kaslı denmekten uzak ama yine de Luke'un omzu üzerinde olmasını istediği kollarına; gömleğin kapattığı bedenine ve pantolonun görmesini engellediği bacaklarına baktı. Bakışları tekrar birkaç dakika önce onu evlat edinen adamın yüzüne döndüğünde ona hayran kalmaması mümkün değildi. Dişlerini birbirine bastırdığı için kasılan çenesi, öpülmek için yaratılmış pembe dudakları, küçük burnu, kısarak yola diktiği yeşil gözleri, biçimli kaşı üzerindeki piercing ve birbirine karışmış, Luke'un parmaklarını gezdirerek sertçe çekmeyi arzuladığı kırmızı tutamları ile tam anlamıyla bir başyapıttı.

Luke'un ele geçirmek için can attığı bir başyapıt.

"Küçük çocuğum neden beni izliyor?" diye sordu Michael gülümseyerek. Luke bakışlarını ondan ayırması gerektiğini bu şekilde anlamıştı ve eğer Michael çenesini kapatsaydı bütün bir yolculuk boyunca onu izleyebilirdi.

"Seni izlemeyi sevdim" dedi Luke, açık sözlülüğünü belli ederek. "Seksisin."

Michael güldü. "Sanırım teşekkür etmeliyim?"

Sarışın olan omuz silkti ve kafasını cama çevirdi. Birkaç dakika boyunca yolu izlemiş, dikkatini bozan şey ise hemen yanlarındaki araçtaki şoförün ona hareket çekmesiydi. Kaşlarını çattı, kendinden belki iki yaş büyük olan çocuğa bakmaya devam ederken "Şu orospu çocuğu sanırım bana hareket çekti" dedi. Michael da şoför koltuğundaki adama döndüğünde "Yarışmak istiyor" dedi, tekrar önüne döndü. Adam gaza basıp aracın çıkardığı gürültü eşliğinde onların önüne geçtiğinde Luke gülümsedi. "O zaman gaza basmalısın, babacık."

Michael şaşkınlıkla sarışın olana döndü ve onun yüzündeki tehlikeli gülümsemeyi gördüğünde kendisi de gülümseyip gazı kökledi.



luke kısa sürede ortama adapte oluyor lşfsdmwqlkhgdlskfh

he is a good boy || muke (+)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin