/36

1.4K 115 80
                                    

Michael, Luke'un odasına girdiğinde sarışın oğlan yatağı üzerine oturmuş; pantolonunu çıkarmakla meşguldü. Michael'a döndü, gülümsedi ve pantolonundan kurtulup yatağına uzandığında konuştu. "Beni uyutmak zorunda değilsin."

Michael tişörtünü çıkarıp bir kenara atarken cevap verdi. "Seni uyutacağımı kim söyledi?"

"Son bir haftadır aynı şeyi yapıyorsun çünkü" dedi Luke kıkırdadıktan sonra. "Hasta olan benmişim gibi davranıyorsun."

Michael gülümsedi, yatağa oturdu ve kendi pantolonundan kurtulduktan sonra battaniyeyi aralayıp Luke'un yanına geçti. Luke sırt üstü uzanmış, öylece tavana bakarken Michael birden üzerine çıktığında kaşlarını çatmış olması normaldi. Michael onun boynuna ilerlerken konuştu. "Bu gece hasta benim, prenses."

Luke cevap vermek için dudaklarını aralamışken Michael'ın dudakları sıcak teni ile temas edip değdiği yere dil darbeleri atmaya başladığında tüm kelimeler yok oldu ve onların yerini kısık, tahrik edici bir inleme aldı. Luke'un tek eli üzerindeki adamın kırmızı saçları arasında yerini alırken diğer eli de boxerı üzerinden Michael'ın sertliğini okşuyordu. Michael boğazından çıkan hırıltıları umursamadan Luke'un çıplak tenine öpücükler kondurmaya devam etti, boynundan karnına ve oradan da kasıklarına doğru. Luke onun ellerini boxerının lastiğinde hissetti ve pembe dudakların kasıklarına baskı yapmasıyla Michael'a tüm odayı dolduracak bir inleme bahşetti. Daha fazla ileri gitmesini engelleyerek, ani bir hareketle onu üzerinden itip yatağa düşürdüğünde hemen babasının üzerindeki yerini almıştı. Michael kaşlarını çattı. "Eğer kim üstte tartışması yapacaksak-"

"Oh, hayır." Luke, Michael'ın boynuna dilini değdirdi ve göğsüne doğru o şekilde ilerledi. Altındaki bedenin gerildiğini hissedebilmesi için ellerini onun üzerine koymasına gerek yoktu. Dilini Michael'ın teninden ayırdığında onun yüzüne baktı. Gözlerini kapatmıştı, kaşları hala çatılıydı ve alnında biriken terler çenesine doğru ilerliyorlardı. Luke bu görüntüye gülümsedi. "Hazırlanmadan olmaz."

Michael gözlerini açtı ve bakışları bedenine kayan Luke'a baktı. "Ne demeye çalışıyorsun?"

Luke, Michael'ın boxerının lastiklerine parmaklarını yerleştirdi. "Bana yardımcı olmalısın, babacığım."

"Tanrım."

Michael kalçasını kaldırdı ve Luke onun üzerinde kalan tek kumaş parçasından da kurtulurken nefesini tuttu. Sarışın hiç beklemeden dudaklarını Michael'ın penisine değdirdiğinde genç adamdan çıkan inleme kulaklarına dolmuş, ona cesaret vermişti ve hayır, bu ilk kez yaptığı bir şey değildi. Dert etmesi gereken bir şey değildi ama tanrı aşkına, açıkça belli olan bir durum vardı ki Michael onun için biraz fazlaydı.

Luke bunu sorun etmedi ve elinden geldiğince onu almaya karar verdi fakat bu sırada amacının ne olduğunu unutmaması gerekiyordu. İçinden tekrarladı; onu boşaltmaya çalışmıyorsun, sadece ıslat.

"S-Sikeyim." Michael'ın sesini duyduğunda kafasını kaldırdı ama onun gözleri kapalıydı. "Hadi."

Luke çok fazla beklediğini Michael'ın bu sözleriyle fark edince kendi kendine kafasını iki yana salladı ve Michael'ın sertleşmiş penisini dudakları arasından geçirdi. İlk dil darbesini uygularken kırmızı saçlı adamın boğazından çıkan hırıltı kasıklarının zonklamasına neden olmuştu. Birkaç dakika boyunca Michael'ın penisini diliyle turladı, ara sıra hafifçe dişlerini sertliğe değdirdi ve Michael'dan birçok kez inleme kazandı.

"Luke," Michael nefes nefese konuşurken organı hala bacaklarının arasına yerleşen çocuğun ağzındaydı. "Sanırım bu kadar yeter."

Luke, Michael'ın uyarısıyla onu ağzından çıkardı ve yanına uzandı. Babası ter içinde kalmış, nefeslerini düzenlemeye çalışıyordu. Luke bir gece için bunun fazla gelmiş olacağını düşünerek kendisine lanet etti, ardından yanında uzanan kırmızı saçlı adama doğru yaklaştı. "Eğer istersen burada bitirebiliriz."

Michael cevap vermek yerine Luke'un üzerine çıkmanın daha mantıklı olacağına karar vermiş gibiydi. Sarışın çocuk kıkırdarken o sadece gülümsedi ve bu sefer işi uzatmadan Luke'un alt tarafına ilerledi. Az önce çıkaramadığı boxerdan bu sefer tek hamlede kurtulurken kendisini hemen altındaki bedenin girişinde hazırlamıştı. Göz ucuyla Luke'a baktı, onun da kendisine baktığını gördü ve sarışın çocuğun kafasını sallamasıyla kendisini yavaşça Luke'un içine itti. Luke, Michael'ın varlığını hissettiği an kafasını geriye atıp inlemiş; elleri babasının omzu üzerine yerleşmişti. Tırnakları Michael'ın tenine batarken kırmızı saçlı adam bunu umursamadı ve Luke'un içinde ağır bir şekilde hareket etmeye başladı. İkisinin inlemeleri birbirine karışırken birkaç dakika boyunca bu melodi devam etti. Luke'un hızlanan inlemeleri ve titreyen bedeni Michael'a onun gelmek üzere olduğunu anlatıyordu ve dürüst olmak gerekirse o da biraz daha kendini tutarsa bayılabilirdi. Bu yüzden önce kendisinin gelmesine izin verdi. Luke, Michael'ın sıcaklığını içinde hissettiğinde kendisini örtünün üzerine bırakmıştı. Michael yere düşen battaniyeyi aldıktan hemen sonra kendisini yatağa, nefeslerini düzenlemeye çalışan sarışının yanına bıraktı ve battaniyeyi ikisinin üzerine örttü.




şimdi olaylar şöyle;

bir bölüm sonra final diye düşündüm

ama bu bir bölüm iki bölüme de uzayabilir

sonra da final işte

ve hem bj hem smut amk

ayrıca bunu bugün bitirip bir calum texting yayınlayacağım


he is a good boy || muke (+)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin