/6

2.3K 161 72
                                    

Luke bu kadar rahat bir yatağa alışkın değildi ve ondan beklenmeyeceği bir şekilde erken uyandı. Öyle ki Michael bile daha uyanmamış, hemen yanında uzanıyordu. Luke güneşin doğup doğmadığını merak ederek yatağın çaprazında kalan pencereye doğru uzandı ve lacivert perdeyi camın önünden çekmeye çalıştı ama yetişemiyordu. Ayağa kalkması gerekiyordu ama yatağı sarsıp Michael'ı uyandırmak da istemediğinden dolayı bu seçeneği es geçti. Sikeyim, Michael yanında savunmasız bir şekilde uyurken saatin kaç olduğu kimin umrundaydı?

Luke yatağı hareket ettirmemeye çalışarak ona doğru yaklaştı ve kafasını hafifçe kaldırıp yanında uzanan seksi adamın yüzünü incelemeye başladı. Kaşları çatık değildi, öfkeli bir hali yoktu ve huzurlu görünüyordu. Masum ve seksi. Tanrım.

Sarışın çocuk aklına gelen fikirle gülümserken bedenini aşağıya doğru indirdi ve ayakları yataktan çıkana kadar aşağıya, Michael'ın kasıklarına indi. Tek eliyle pijaması ile boxerını aynı anda sıyırırken penisini göremeyeceği kadar aşağı çekmiş, kıyafetlerin tekrar yukarı çıkmamaları için eliyle onları engelliyordu. Yüzünü Michael'ın duş jeli kokan bedenine yaklaştırıp kasıkları üzerine dudaklarını değdirdiğinde Michael'ın yüzüne baktı, bir şey hissetmemiş gibiydi. Hala az önceki, masum ifade.

Luke gülümseyerek dudaklarını aralayıp dilini Michael'ın kasıkları üzerine değdirdi ve yana doğru ilerleyen bir yol çizerken saniyeler sonra Michael'ın "Tanrım" diye mırıldandığını duydu. Dilini onun teninden çekip adamın yüzüne baktığında kaşlarını çatmış ve gözlerini kapatmış bir Michael görmeyi beklememesine rağmen gülümsedi. "Ne oldu, babacığım?"

"Luke," dedi Michael tahrik edici bir sesle ama bunu bilerek yapmıyor gibiydi. "Oh, seni fena sikeceğim."



oh sik

he is a good boy || muke (+)Where stories live. Discover now