/39

1.1K 113 158
                                    

Chris herkesi Michael'ın odasında topladığında adamlardan ikisi Michael'ı tutarken kalan kişi de Luke'un bir şey yapmasını önlüyordu. Chris çekmeceleri karıştırmaya başlarken mırıldandı. "Nerede?"

"Vücudumda, aptal."

Chris çekmeceyi araştırmayı kesti ve kafasını Michael'a çevirdi. "Hepsini birden kullanamazsın."

"Enjektörle kullanabilirsin."

"Tanrım, cidden mi?" Chris öfkeyle çekmeceyi kapattıktan sonra Michael'ın yanına geldi ve "Gerçekten sıkı bir yumruğu hak ediyorsun" dedi, iç geçirdi. "Bunu yapmayacak olmam üzücü."

Michael güldü. "Vur gitsin."

"Sanmıyorum." Chris'in bakışları Michael'ın birkaç adım sağında, ayakta duran Luke'a çevrildi ve çatık kaşlarla çocuğu süzdü. "Bu kim?"

"Kime benziyor?"

"Sana olmadığı kesin." Chris bir süre Luke'u inceledi. Sarı saçlarında, korkuyla bakan mavi gözlerinde, zayıf bedeninde ve bacaklarında bakışlarını dolaştırdı ve sonra tekrar Michael'a döndü. "Sanırım seni öldürmek istemiyorum."

Michael omuz silkti. "Sen bilirsin, orospu çocuğu." Ve sonra elmacık kemiğinin üzerine sert bir yumruk yedi. Luke'un ağzından kaçan hıçkırık teni üzerindeki el yüzünden boğuk bir şekilde duyulmuştu. Chris öfkeyle ona döndüğünde Luke ona vurabilmek için öne doğru hareket etse de adam hemen onu tuttu ve bu sefer iri parmaklarını çocuğun saçına geçirip onu yere doğru bastırdı. Sarışın oğlan zorla diz çökerken ağzındaki el kalkmış, dudaklarından dökülen inleme rahatlıkla duyulmuştu. Michael gözlerini kapadı ve sakin kalmaya çalıştı. Chris onun bu hareketini gördüğünde dudakları yukarı doğru kıvrılmıştı. Luke'un saçından tutup onu kapıya doğru sürüklerken Michael oraya doğru hareket etmeye çalışsa da yanındaki iki adam onu fazla sıkı bir şekilde tutuyorlardı.

"Siktir." Luke öfkeyle onu sürükleyen adama vurmaya çalıştı. "Orospu çocuğu. Siktir git. Piç kurusu." Chris kapının önüne geldiğinde durdu ve belindeki silahı çıkararak namluyu anında Luke'un şakağına yasladığında bu sefer Michael'ın dudakları arasından bir küfür çıkmıştı. Chris bunu umursamadı, kırmızı saçlı adama döndü. "Sanırım onu öldürmeliyim, değil mi?"

"Silahsız gelirsiniz diye düşünmüştüm." Michael öfkeyle güldü. "Seni korkak."

"Sadece bende var" dedi Chris, ardından omuz silkti. "Önlem ve belki de biraz eğlence için."

Michael kaşlarını çattı. "Eğlencene sokayım."




tüm beynim gitti

bitiririm diyordum bitiremedim de

neys bugün biter inş amn 

he is a good boy || muke (+)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin