02. Ztráta

793 46 0
                                    


Sioux Falls, Jižní Dakota

O čtyři měsíce později...

„Tylere, nech toho a věnuj se řízení." Odsunula jeho ruku ze svého kolena, ale stejně jí dal zpátky a obdařil ji obrovským úsměvem.

„Zvládám oboje, lásko." Jeho ruka se sunula nahoru a ona ho přes ní plácla. Zasmál se a položil ruku zpátky na volant.

„No tak užívej si dnešního dne. Začali nám prázdniny. Máme dva měsíce volna, co více si můžeme přát?"

„Aby byl u Jody klid, protože jinak Claire opravdu nějak ublížím."

„V klidu, lásko, slyšel jsem, že Brian si na ní dělá zálusk. Třeba jí zaměstná na takovou chvíli a my si budeme moc užít chvíli klidu."

„No to Brianovi dost fandíš. Jestli ji zkrotí, osobně mu poblahopřeji." Oba se tomu zasmáli.

„Tylere, pozor!" Tyler spěšně zabrzdil, ale už bylo pozdě. Do jejich auta v plné rychlosti narazil z Tylerovi strany osobní automobil a vlekl je několik metrů dál. Jejich auto se několikrát přetočilo. Poslední co si Natálie pamatovala bylo jak jí Tyler říká, že ji miluje. Potom už ji pohltila hluboká, prázdná tma.

Ztěžka otevřela svá oční víčka. Celé tělo jí bolelo. Ležela na zádech a otravné píp, píp píp jí trhalo uši. Zírala do bílého stropu. Pokusila se posadit, ale ženské ruce ji v tom zabránily.

„Ne, zlatíčko, musíš zůstat ležet." Jody. Byla to Jody. Pak se jí vrátili poslední události a přes její ruce co í drželi se posadila. Vzápětí jí do žeber vystřelila bolest.

„Ach."

„Říkala jsem ti, aby si zůstala ležet. Máš naražená žebra." Natálie si všimla i sádry na její pravé ruce.

„Tyler! Kde je Tyler!?" Jody semkla rty a pevně ji stiskla její zdravou ruku.

„Je mi to líto, zlatíčko. Tyler to nezvládl." Natálii z očí začali padat slzy.

„Ne já ti nevěřím. Kde je?" Jody ji pevně chytla za tváře. Natálie si všimla, že Jody pláče také.

„Mrzí mě to. Moc mě to mrzí. Strašně mě to mrzí." Jody ji opatrně objala a nechala Natálii plakat.

O dva dny později...

Natálie seděla ve svém pokoji na zemi a zády se opírala o svou postel a nepřítomně hleděla z okna.

Jody jí řekla, že řidič, co do nich naboural z místa nehody u tekl, prozatím po něm bylo vyhlášeno pátrání. I když nikdo nevěděl kde je. Jmenoval se Calvin Fox. Nikdo ho od té nehody neviděl. Kdyby z místa činu neutekl a dal Tylerovi první pomoc, mohl ještě žít a být tu s ní. Jenže on utekl Tyler je mrtvý. Pozítří je jeho pohřeb. Cítila obrovskou bolest. Tyler byl její první láska. První kluk se kterým se líbala,první koho si tak pustila k tělu, první se kterým se milovala.

Tohle tomu chlapovi nemohlo jen tak projít. Natáhla s na stolek pro svůj notebook. Musela ho najít první než policie, dříve než Jody.

Denver, Colorado

Dean seděl na posteli a telefonoval s Jody.

„Jak je na tom?"

Ne moc dobře. Nejí, skoro nespí. Doktor mi pro ni dal nějaké prášky na spaní, ale mám podezření, že je vyhazuje. Kdy dorazíte Deane?"

„Za pár dní. Musíme se vyspat. Pohřeb nejspíš nestihneme, ale to moc předbíhám. Už se našel ten šmejd?"

Ne. Vyhlásila jsem po něm pátrání, ale nikdo ho od té doby neviděl. Ten zmetek se musí někde schovávat."

„Jo, počkej až dorazíme. Se Samem se po něm podíváme a věř že si to s ním pěkně vyřídím." Dean hovor ukončil a položil mobil na stolek vedle postele a protřel si unavené oči. Sam vyšel z koupelny.

„Tak co?"

„Není na tom moc dobře."

„To je pochopitelný. Našel se už ten řidič?"

„Ne, ale mám v plánu ho najít, až tam dorazíme."

„S tím s tebou souhlasím."

Sioux Falls, Jižní Dakota

Další den ...

Ohlédla se přes rameno a rychle po tmě vklouzla do garáže. Odsunula zaprášenou plachtu a klela si. Posvítila si baterkou a rychle otevřela sponkou zámek a otevřela velkou truhlu. Jody do ní zamkla Natáliiny zbraně a řekla, že jí je vrátí až si pro ní Dean přijede.

Vytáhla z truhly pistoli a dva náhradní zásobníky a její lovecký nůž a hodila je do připraveného batohu. Truhlu znovu zamkla a přikryla starou plachtou. U batohu zapnula zip a přehodila si ho přes rameno. Vytratila se z garáže a pomalým klusem se vydala po ulici dolů. Když se ocitla blíž městu, vyhlédla si starší auto. Loktem rozbila zadní okénko, protáhla ruku a otevřela si přední dveře.

Nasedla za volant a z pod volantu vypáčila dráty a nastartovala auto. Tiše naskočilo a ona vyjela směr Valparaiso v Nebrasce.

Natálie se den předtím nabourala do systému vyhledávání FBI a našla ho podle čísla. Tedy od tam tud se naposled jeho mobil přihlásil k síti. Jody na takovou věc neměla povolení. Natálii to bylo jedno.

Měla přesně devět hodin na to, aby se vrátila zpátky do postele a taky, aby stihla Tylerův pohřeb.

Do Valparaiso jí cesta bude trvat cca tři hodiny, pak tři hodiny zpátky, takže měla tři hodiny, aby Toho parchanta našla.

Supernatural: Dcera lovce ✅Where stories live. Discover now