14 Lines From Love Letters Or Suicide Notes

220 21 0
                                    

1. Çıldırma.

2. İkimizde uzun bir süredir bunun geleceğini biliyorduk.

3. Geceleri uyanık kalıp sana söyleyip söylememem gerektiğini merak ediyorum.

4. Sevdiğin krakerlerden aldım. Salondaki büfede duruyorlar.

5. Şimdi True Blood'ın tüm bölümlerini izledik. Devamında başka ne yapacağımı bilmiyorum.

6. Uzun bir süredir çok korkuyorum.

7. Bu bir çeşit doğru zamanı bekleme şeyi gibi, sadece sonsuza dek beklemek anlamına geliyor ; başka hiçbir kimsenin karar vermene yardımcı olamayacağı bir şey gibi.

8. Perşembe günü eve geldim ve evdeki tüm sandalyeleri mutfağın merkezine yığılmış olarak buldum. Ne kadar zamandır böyleler bilmiyorum ama bunu yapan ben olmalıyım. Bu, hala burada yaşadığını kanıtlamak için bir hayaletin yapacağı türde bir şey. Kendi daireme musallat oluyorum.

9. Ben 5 yaşındayken büyük annem hala hayattaydı ve bana ütünün henüz yeterince sıcak olup olmadığını kontrol etmemi söylemişti. Ben de elimi bastırdım, elim kızardı ve saatlerce çığlık attım. 25 yıl sonra konuşmanın ortasında bazen hala özür diler ve "senin ütüye dokunmana neden olduğum için kötü hissediyorum" , "sadece olmamış gibi davranalım" der. Çok geç olana kadar söylemediğimiz tüm o şeyler için kendimizi nasıl affedeceğimizi hayal bile edemiyorum. Ama ya biri sana bir şeyin çok sıcak olduğunu söylediği halde dokunursan? 

10. Eşyalarımı senin dairende hayal ettim.

11. Facebook'da kaç beğeni alacağını merak ettim.

12. Babam her zaman aynı şakayı anlatırdı ama esprinin olduğu son cümleyi hatırlayamıyorum.

13. 8 yaşındaydım ve Batman olmak için gereken her şeyi toplamam ( üç tane 8 yaşımdaki haftayı hayal edin) 3 haftamı almıştı. İp, bumerang ve boncukları kesilmiş bir mardi gras maskesi. Evimin yakınında bir mağara bulamadım ben de hepsini sarmaşığın altındaki toprağa gömdüm.

4 yıl sonra,

o noktayı tekrar bulmaya çalıştım.

Sarmaşık çok  hızlı büyümüş.

Bir çok noktaya baktım,

birini gözden kaçırmış olmam imkansız gibi duruyor.

Ama bulamadım.

Nasıl bir şey orada olup

daha sonra orada olmaz?

Kendimizi nasıl affedeceğiz?

Olmadığımız her şey için.

14. Parlak yeşil bir çarşaf almak için asla yeterince cesur olmadım. Almak istiyordum ama onların hep çok fazla küstah olduğunu düşündüm. Onları benden başka kimse görmeyecek olsa bile. Dün bir takım satın aldım ve yatağın üzerine koydum. Onları beğeneceğini biliyorum.


-Doc Luben





lagoon 921 CWhere stories live. Discover now