Single serving size

274 26 10
                                    

Sana bir sır söyleyeyim mi? Bir ilişki içinde olmak zorunda değilsin.

İçtenlikle söylüyorum. Sen boğulana kadar boğazına kadar zorlayacaklarını biliyorum. Arzulanmadıkları sürece kızlar hoş değil. Erkekler biriyle seks yapana kadar adam değil. İnsanlar biriyle çıkana kadar da sevilesi değil.

Ama bir ilişki seni her zaman mutlu yapmayacak, romantizmin harika oluşu kadar bu var olan tek aşk değil. İnsanların şimdilik göz ardı ettiği, sonsuzluğa yemin etmiş çiftlerden daha derin ve saf arkadaşlıklar gördüm.

Sık sık bekar insanların ağzından "Kimse beni sevmiyor." cümlesini duyuyorum. Ve bu beni öldürüyor çünkü eğer ebeveynlerine, öğretmenlerine ve evcil hayvanına sorsan hepsi sana 'evet' der. Tamam, ama bu sayılmaz mı? Tabi ki sayılır. Biri seninle seks yapmak istemiyor diye aşk azalmaz. Aslında senden hiçbir şey -çıkmak bile- istememeleri aşkı daha gerçek yapmaz mı?

Aşık olmak güzel. Büyülü olduğuna eminim. Ama diğer altı kızla beraber balo elbisenle dondurmayla durabilecek kadar da harika. Dünyayı, öğrenmek için gerçekten heyecanlı olan dostların dışında yanında hiçbir şey olmadan gezmek de harika.

Problem şu ; Her şeyi 'o kişi' üzerine kuruyoruz ama belki de 'o kişi' sadece sensindir. Kendini sev, eğlen ve mutlu ol. Belki diğer yarımızı aramak yerine kendimizi birleştirmeliyizdir.

Belki ben yarım kalmış olarak doğmamışımdır. Belki de kendimi daha iyi yapacak tek kişi benimdir.

lagoon 921 CWhere stories live. Discover now