25

19 10 1
                                    

insanlar : Çok dertliyim ya of

ben : neyin var ?insanlar : Aşığım ya onu çok seviyorum onsuz yapamam ben bi hiçim. dünyanın en dertlisi benim. Çok özledim ne yapıcam. Beni burda öpmüştü. bana burda gülmüştü. Cem Adrian Teoman Halil Sezai Sezen Aksu Şebnem Ferah İbrahim Tatlıses Müslüm Gürses Ahmet Kaya dinleyip mutlu oluyorum. Hem şarkıları da beni anlatıyor zaten. Alkol içeyim bir de unutum belki belki daha fazla kafama girer kafam bir dünyayken bile sadece onu düşünüyorum o kadar şey yaşadık herşey çok güzeldi be.

ben : Ya amına koduğumun salağı bu mu lan tek derdin ? ne var lan geçmeyecek dert mi bu lan. öyle şeyler var ki senin ki dert mi amına koyım. yaz kış sokakta kalanlar var aç olan var sırf para almak için çocuklarını dilendiren var sırf para kazanmak için çocuklarını sakat bırakanlar var. annesi babası terk edip giden var annesinden babasından dayak yiyen var. Bir sürü hastalıklarla savaşıp senin gibi olmak için gece gündüz ağlamaklı bireyler var. Ve bazıları var ki hasta oldukları için onunla arkadaşlık etmiyorlar hatta anne ve babası olcak o orospu çocukları bile ilgilenmiyor ameliyatına bile gitmiyolar tek başına gidiyolar. 

Bunları düzeltmek senin dert sandığın şeyi düzeltmek kadar kolay değil.seninki bunların yanında dert mi lan ? Ayşe olmazsa fatmayla olur fatmayla olmazsa tuğçeyle olur ahmetle olur mehmetle olur tahayla olur bunlar basit şeyler. Ayrıca bundan önce bir sürü kıza (veya erkeğe) aşıktın seviyordun onsuz yapamazdın bak üstünden neler geçti kimler gelip geçti şimdi 1 ay sonra başka bir kıza (başka bir erkeğe) aşık olacaksın sonra çıkacaksınız ayrılacaksınız yine kendini mal yerine koyacaksın. Şimdi derdim var deme bana siktir git ve hayatını kurtar ! dürüstçe yaşa ! adam gibi yaşa ! kadın gibi yaşa ! kendinden vazgeçme ! 

Kelimelerin Fısıltısı-2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin