1. Ameteala de dimineata

957 42 11
                                    

                    O dimineata linistita. Soarele cald isi trimite razele peste natura intreaga. Pasarile ciripesc, florile radiaza de lumina si culoare, iar peisajul iti incanta ochii. E liniste, se aude doar trilul naturii. Desi la sapte dimineata nu ai crede ca se poate intampla ceva spectaculos, intr-o casuta linistita(un conac imens), lucrurile iau o intorsatura interesanta. Resedinta Akatsuki :

                          -OFICIAL TE UCID TOBIIIII !!!! tipa Deidara dupa Tobi, fugarindu-l cu niste cutite in mana.

                                  -Nu, Tobi baiat bun, Tobi nu merita sa moara!

                                  -TOBI E O JAVRA ORDINARA SI O SA PLATEASCA PENTRU CE A FACUT!!!

                         In acea dimineata, Tobi a vrut sa ii demonstreze lui Deidara-sama, maestrul sau, ca e baiat bun. Asa ca a luat toate hainele lui Deidara si le-a spalat. Defapt, le-a inmuiat in tot clorul pe care l-a gasit in casa. Hainele au devenit albe, unele s-au topit efectiv de la atata clor fara un strop de apa, si, ei bine, Tobi trebuia sa-si ascunda fapta. Asa ca a mers si le-a aruncat. Insa si-a dat seama prea tarziu ca acelea chiar au fost toate hainele lui Deidara. Si a mai observat ca a omis chilotii cu care Deidara a dormit in acea noapte.

                              -Nu, Deidara-sama, nu vreau sa mor!!! Sunt prea tanar si prea frumos pentru a muri !!!

                                -ESTI PREA TANAR SI PREA PROST CA SA TE LAS IN VIATA!!! SI NU STIU DACA ESTI FRUMOS, NU-TI DAI NICIODATA JOS NENOROCITA AIA DE MASCA!!!

                          In acest timp, Itachi, Hidan, Kakuzu,Sasori, Pein si Konan isi savurau cafelele si micul dejun in bucatarie, stand foarte linistiti intr-o tacere mormantala. Pana cand cei doi alergatori de cursa lunga trecura prin bucatarie. Coltul fetei de masa se agata de marginea pantalonilor lui Tobi si acesta trase absolut toata mancarea, mai putin o ceasca de cafea, pe jos. Ceasca blestemata a cazut in poala lui Hidan. Acesta isi lasa capul in jos, venele de pe frunte umflandu-i-se. Marai puternic si il strapunse cu privirea pe Tobi.

                               -Tobiii.....marai Hidan.

                               -Tobi baiat bun, Tobi baiat bun!!!

                               -Mda, acum chiar ca-i belit curcanul. zise calm Deidara.

                           Hidan scoase de nicaieri o coasa cu trei lame si o infipse in masa din bucatarie, incercand sa-l nimereasca pe Tobi, care se ascunse sub piesa de mobilier.

                             Deidara lua o tigaie Dry-Cooker si incepu, alaturi de Hidan sa-l urmareasca pe bietul si naivul Tobi prin living. Sa nu uitam ca Deidara inca era in chiloti, iar din cauza nervilor lui Hidan ii disparuse in mod ciudat tricoul. Tobi ajunsese sa fie ingenuncheat de cei doi cerand indurare. Acesta prinse usor de marginea chilotilor lui Deidara, strangandu-i in pumni.

                             -Tobi baiat bun, Tobi nu vrea sa moara!!

                            -Fiinta dispretuitoare!!! striga Hidan.

                           -NATIA TA DE SOBOLAN!!! striga Deidara.

                          Intre timp, trei adolescenti inghetati, pierduti si goi(nu chiar dezbracati) fara adapost, sunau la soneria resedintei Akatsuki. Bineinteles nimeni nu le dadea atentie. Asa ca o tanara curajoasa apasa pe clanta mare si aurie a usii ce dadea in living. Cand Tobi vazu ca usa se deschide, crezand ca va aparea o a treia persoana care sa vrea sa-l omoare, Isi lipi capul de podea, tragand jos si singura piesa vestimentara pe care o avea Deidara pe el. Sakura deschise nesigura usa, ridicandu-si ochii din pamant si privind imaginea pornografica din fata ochilor ei. Aceasta se albi la fata si lesina. Naruto, socat, cazu in genunchi langa coechipiera lui si o ridica pe brate, scuturand-o.

                        -Sakura, Sakura trezeste-te!!!

                                 Sasuke privi in fata lui si vazuse cand Deidara isi trase chilotii pe el. Ranji.

          <IN MINTEA LUI SASUKE>

         "Daca s-a albit la fata cand l-a vazut pe asta, stati sa vedeti cand ma vede pe mine."

        <INAPOI LA ACTIUNE>

                             Deidara rosi ca racul si incepu sa-l pocneasca pe Tobi cat putu de tare. Hidan era pe jos de ras. Sasori merse langa Deidara si ii sopti acestuia la ureche :

                                -Nu ti se pare ca rozalia e o bunaciune? Adica da, ce forme rotunde are!!

                                -Si ce-ai de gand? S-o violezi?

                             -Logic ca nu. Violul e pentru nimfomani. EU o s-o droghez si o sa i-o trag calumea dupaia. Poti sa te joci si tu daca vrei.

                               -Nu sunt asa imbecil ca tine.

                               -Logic ca nu. Esti prost ca noaptea. Daca te-a vazut deja in toata splendoarea, ce-ai de pierdut?

                               Deidara sta si se gandi. Isi aseza degetul mare pe barbie si cu aratatorul freca pielea. Modul sau de a cugeta, dar mai ales mutra pe care o facea, il transformau intr-o persoana neinteleasa, chiar si pentru tovarasii sai de o viata.

                                   -Bine. Dar eu sunt primul care i-o trage.

                                  -Bine, fie. zise Sasori.

                                    Intre timp, Sakura se trezi si Konan se aseza langa ea, dandu-i un ceai cald. Hidan, Kakuzu, Deidara(care primi niste haine de la Sasori), stateau pe o canapea. Itachi continua sa-si bea linistit ceaiul, in timp ce Sasuke il privea artagos. Naruto era foarte calm, iar Pein se rezama de fotoliul unde stateau cele doua fete. Cand sa inceapa conversatia, Kisame deschise larg usa, foarte fericit. El lipsise din peisaj pe tot parcursul diminetii.

                                   -Copii, copii, am adus femei! striga acesta.

                                  -Bre, esti nebun? Konan si mai nou Sakura aka Rozalia sunt sigurile femei din casa asta. zise Deidara.

                                    -Nu, am gasit patru copile inghetate pe marginea drumului care au pierdut avionul catre tara lor si urmatorul zbor e in sase luni.

                                        -Si bineinteles, cu sufletul tau mare si calduros de rechin te-ai gandit sa le aduci in umila noastra locuinta. zise Pein.

                                         -Pai da, chair asta am facut.

                                      Kisame se da in laturi si le facu semn celor patru fete sa pofteasca in casa. Pe usa intrara : o blonda draguta si inocenta(a dracului fata daca stai s-o cunosti) , imbracata foarte bine; o satena creata, cu o esarfa albastra-indigo cu franjuri; inca o creata, mult mai inalta si cu niste ochi albastri superbi si ultima, dar nu cea din urma, o papusa tot satena cu ochi albastri si cu multe bratari pe ambele maini. In ordinea enumerate de narator le avem pe : Alle (blonda); Clary(creata cu esarfa albastra si ochi verzi caprui); Deea(inalta, cu ochii ei senini); Vio(aka Papusa).

                                            -Si tocmai ne-am inmultit, zise Konan cu un suras spre Pein.

Funny things(Naruto and Akatsuki story)Onde histórias criam vida. Descubra agora