5.Sayuri

459 27 4
                                    

                                                5.Sayuri si moartea lui Deidara

                  O alta dimineata linistita in casa grupului Akatsuki. Konan plecase de dimineata in oras, cu niste treburi importante. Pain, spre uimirea tuturor, ramasese acasa. Hidan, Sasori si Itachi savurau linistiti o cafea, in ce Toby facea pe nebunul prin living si il enerva la culme pe Deidara. Cei doi s-au intors acasa cu vreo doua saptamani in urma si il evitau pe cat posibil pe Itachi. Naruto inca dormea, Sakura statea in camera ei si asculta muzica, iar Sasuke parea suparat pe rozalie. Intrebarea de un milion de dolari : de ce? Dar nimeni nu punea ncio intrebare. Clary, Deea, Vio si Alle jucau monopoly de aproape o ora. Intr-un sfarsit, telefonul lui Clary vibra, anuntand primirea unui mesaj nou.

                De la Konan : ''Nepoata mea a ajuns in oras. Vine de prin America si e de varsta voastra. Va sta pe aici o vreme, deci ar fi frumos sa va imprieteniti. A, sa-l anuntati pe Deidara ca soseste Sayuri. Nu vreau sa faca crize ''

                De la mine pentru Konan : ''De ce sa faca Dei crize ca vine nepoata ta aici? La noi nu a reactionat prea rau.''

                  De la Konan  : ''Sa spunem ca Sayuri are o tenta diabolica, si isi incearca tot timpul experimentele malefice si prostesti pe Deidara. Sper ca nu se vor mai certa. Sper.''

                  Clary ridica din umeri, dupa care isi inchise telefonul si il introduse in buzunar. Se ridica in picioare, cautandu-l cu privirea pe Deidara. Il gasi pe acesta stand intr-un fotoliu, incercand sa-si calmeze nervii in timp ce Toby continua sa-l enerveze. Clary se dusese spre el si ii spusese lui Toby ca este un tip in padure care da ciocolata milka gratis. Bineinteles, Toby aproape tipa de fericire, si o lua la fuga spre padure.

                    -Deidara, am primit un mesaj de la Konan.

                    -Asa, si? Ea trimite mesaje la toata lumea.

                   -Era un mesaj pentru tine, inteligentule.

                   -Mersi, mersi stiu ca sunt intelgent. Deci ce zicea Konan?

                   -Ca aduce o fata pe nume Sayuri acasa, si ca tu ar trebui sa stii inainte sa ajunga ele.

                 Deidara se albi la fata, iar Clary aproape ca ii putea auzi bataile inimii. Aceasta se apleca putin in fata, buclele dese fiind lasate libere pe umeri. Blondul se ridica repede de pe fotoliu si o lua la fuga spre scari catre camera sa. Sasori urmari intreaga scena si veni langa Clary.

                   -Ce se intampla?intreba acesta.

                   -Konan o aduce pe Sayuri aici si Deidara pare speriat. Apropo, cine e Sayuri asta?

                   Sasori ranji cu coltul gurii, si lua o ultima gura de cafea, intorcandu-se in bucatarie.

Funny things(Naruto and Akatsuki story)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum