4. Deidara e gay. Itachi face prapad

725 35 6
                                    

Deidara se trezi linistit intr-un pat moale. Visa linistit la cum ar fi sa si-o traga cu o tipa de poveste. Simtea un corp cald alaturi de el. Dar poate nu visa! Poate intr-adevar visul sau din copilarie s-a indeplinit! Poate intr-adevar Dumnezeu i-a ascultat rugaciunile si azi-noapte el chiar i-a tras-o bine Pamelei Anderson. Deschise usor ochii si primul lucru pe care il observa era ca avea doar chilotii pe el. Apoi pipai corpul cald de langa el. Perdelele erau trase asadar nu vedea prea bine pe cine are in pat. Desigur erau trei variante : prima - fiinta calda si extrem de sexologica de langa el era Pamela Anderson; a doua varianta - Sakura era goala pusca in patul sau; iar a treia - una dintre cele 4 papusici era in patul lui deci probabil le-a dezvirginat. Nu prea ii conveneau copilele alea mici dar daca erau bune la pat putea sa le pastreze. Se ridica pe coate si privi fiinta de langa el. Apoi se albi la fata.

-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !!!

-Ce? Ce e? aproape tipa Sasori din pat.

-TU !! CE FACI CU MINE IN PAT?

Sasori incepu sa rada ca un nebun, fara sa se mai poata opri. Deidara se uita la el neintelegand de ce radea in halul asta.

-Aaaaaa...de ce razi?

-Pentru ca...doamne, ai fost asa comic!

-Cum adica?

-De ce-ai urlat in halul asta? Credeai ca am fost gay pentru o noapte sau ce?

-Aaaaa...

-Exact asa credeam si eu. Ai facut soc termic si tremuari ca disperatu' si Pein a zis ca ar trebui sa stea cineva langa tine sa te incalzeasca si cum eu am sufletul bun...

Dupa asta, Deidara sari peste Sasori si il imbratisa strans. Sa nu uitam ca Deidara era doar in chiloti, iar Sasori la bustul gol. Sasori lua o perna si il lovi in cap pe Deidara. Acesta din urma ii raspunse cu aceeasi moneda. Cei doi auzisera pasi pe hol dar nu dadeau atentie. 

 <La parter>

-Deea, mergi tu sa vezi daca s-a trezit Deidara? intreba Pein.

-Da, acum!

Iar Deea urca scarile.

<Din nou in camera lui Deidara>

Deea auzise rasete si chicoteli, asa ca nu mai batu la usa si intra direct. Insa imaginea ce se derula in fata ochilor ei era in sine destul de interesanta. Doar ca pentru Deea nu era deloc placut. Deidara in chiloti, calare pe Sasori la bustul gol, ambii cu perne si pene albe in maini si in jur. Deea tranti iute usa si o lua la fuga jos la parter.

Fata se opri respirand sacadat si toata rosie la fata. Ceilalti o priveau cu o oarecare curiozitate.

-Ce? Ce e? intreba Vio. Deea nu raspunse.

-Ce ai? intreba si Alle.

-Fa copilo vorbeste odata!!! tipara Vio, Clary si Alle la unison. Deea in ghiti in sec, respira, isi puse mana pe piept si se pregati sa vorbeasca :

-Voi stiati ca Deidara e gay?

-WHAT THE FUCK?! intrebara Hidan, Zetsu, Pein, Konan, Itachi, Kisame, Nagato si cele trei fete toti la unison.

-Exact, e gay?

-Cum adica? zise socata Konan.

-Era in chiloti, calare pe Sasori, care era la bustul gol.

Funny things(Naruto and Akatsuki story)Where stories live. Discover now