9.Vacanta in Toyota(3)

372 37 13
                                    

   *din perspectiva lui Tobi*

   Tobi pasi usor prin vegetatia inalta si incalcita a padurii. Tobi se ascunse dupa un copac mare si lat. Tobi ii urmari pe Deidara, Vio si Alle mergand pe o carare ingusta si serpuita, inapoi spre Jeep-uri. Tobi ocoli cararea, deplasandu-se cu viteza inaintea celor de pe carare. Tobi sari pe neasteptate in fata celor trei. Vio lesina pe loc, pentru ca fusese prima din sir, Alle aproape paraliza de frica, si cazu cu fata in jos , pe pamant, langa Vio, dar cu ochii deschisi, iar Deidara scoase un urlet puternic si extrem de ascutit, asemenea unui dihor injunghiat in ficat cu o furculita ruginita, si o rupe la fuga in adancul padurii. Tobi rase scurt si apasa un buton din interiorul costumului, iar ochii varcolacului se luminara si urlet canin fu eliberat imediat. Alle tremura pe pamantul rece, dar Tobi sari peste ea si isi continua drumul. (Tobi a mentionat in capitolul anterior ca e bipolar.)

   *din perspectiva lui Sayuri*

   Stateam pe vine in spatele tufelor, langa Itachi, cand un urlet de scolarita cu plamani puternici distruse linistea din padure. Sasori si Sakura se oprisera din ce faceau - scarbos, oricum - si se uitara, usor speriati in toate partile.

   - Ce crezi ca a fost aia? intreba Sakura.

   - Sayuri s-a intalnit cu Deidara, categoric. Probabil il sacrifica chiar acum.

   - Esti sigur? Nu ar trebui sa-l ajutam?

   - Nici vorba. Sper ca moare, atunci inseamna ca omenirea a scapat de un prost. Yes. ai sa continuam.

   - Da, sigur!

   Si au continuat in modul ala care ma dezgusta pe mine. Itachi se apropie de urechea mea si simt cum ma trec toate apele, cand imi sopteste :

   - Il sacrifici pe Deidara?

   - Clar, si incepem sa chicotim.

   - Cine-i acolo? Intreaba Sasori. Dintr-o miscare, ma ridic in picioare, odata cu Itachi. Sakura se inroseste, iar Sasori ne arunca o privire ucigatoare. Dar incep sa rad zgomotos, la fel ca si Itachi. Dupa ce terminam, Itachi il intreaba pe Sasori daca stie ce e cu Deidara.

   - Voi nu l-ati auzit urland?

   - Ba da, raspund eu. Si nici nu m-am apropiat de el, ii spun sugestiv.

   - Aha.

   - Hai sa-l cautam,  ne spune Itachi apucandu-ma de mana, si tragandu-ma dupa el. Uh, iar simt fluturi in stomac.

   Capitol nou. Nu, mini-capitol nou. Sorry, voi invoca din nou scuza cu calculatorul stricat, dar asta e. Pe langa asta, nu prea am timp. Sunt obligata sa muncesc. Va pup si voi posta cat de curand. Apropo, cum e short-story, va mai avea cam 5 capitole, dupaia pauza, si dupaia partea a doua. 

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jul 13, 2014 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

Funny things(Naruto and Akatsuki story)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora