6.Claustrofobie

411 33 7
                                    

                                                   6.Claustrofobie

Sayuri cumparase un sicriu din lemn de fag, care avea in interior o perinita alba, nu foarte comoda (incercase personal sicriul), un fel de cearsaf alb prins de peretii sicriului si un material transparent de voal care se pune peste mort. Sau peste persoana mai putin moarta din sicriu. Cumparase si niste marijuana pe care trebuia neaparat sa o foloseasca. Nu va ganditi ca Sayuri e o drogata. Ei nu-i plac ierburile.

Avea de la mama ei un inel de aur cu o piatra mare de turcoaz. Ceea ce nu stia nimeni era ca piatra aceea avea un spatiu in interior. Asa ca Sayuri amestecase marijuana cu Xanax(somnifer) si isi puse o doza in inel. In timp ce toti ceilalti munceau, ea luase o lopata si fugi in padure pentru a sapa o groapa potrivita. Iar cand Sayuri avea ceva in gand ,greutatea unei munci fizice nu era suficient pentru a o opri. Venind pe la 19;20 inapoi in casa, facu rapid un dus, si imbraca niste blugi simpli si un tricou alb cu steagul Angliei. Cobora in living unde toti erau deja acolo. Hidan, Kakuzu, Sasuke si Nauto au inceput sa goleasca dozele de bere, Sakura, Konan si cele patru tovarase ale ei povesteau la o masa separata, iar Itachi, Pein, Nagato, Zetsu si Deidara se holbau la tavan si Pereti care incepeau sa devina foarte interesanti... Tobi se maimutarea ca de obicei. Sayuri intra in bucatarie, unde lua 20 de pahare mici si turna Martini in fiecare. Le aduse frumos pe o tava de unde s-au servit toti. Deidara banui ca se intampla ceva, de aceea nu gusta din bautura. Sayuri insa nu isi jucase cartea finala. Isi turna continutul inelului in paharul ei, iar cand Deidara nu fusese atent, schimba paharele. Sayuri isi bau intreg paharul de Martini, si dupa o vreme si Deidara. Sayuri il convinsese pe Tobi sa o ajute sa-l care pe Deidara pana in padure. Acestia il asezara in sicriu pe blond iar Sayuri isi lipi cu banda adeziva telefonul de capacul sicrului. si il apela pe Sasori. Sayuri ii mai dadu cateva palme lui Deidara pentru ca acesta sa se trezeasca mai repede. Dupa care aseza frumos capacul peste sicriu si il batu in cuie, nu care cumva ca Deidara sa scape.

      Intre timp, Sasori raspunse la telefon cam peste o jumatate de ora si asculta atent sunetele de la celalalt capat. Un urlet se auzi in difuzor si Sasori sari ca ars, conectandu-si telefonul la boxele imense. Toti ramasesera muti, dar ciulira urechile. Deidara incepu sa planga.

-BĂI PROSTILOR SCOATETI-MA DREACU' DE AICI CA MOOOOOOR!!!   BAAAI MOOOR BAI MA AUDE CINEVA??!

-CE AI MAI FACUT ACUM CHIAUNULE?intreba Sasori in receptor.

-BREEEE NEBUNILOR MOOR! BAI SCOATETI-MA CA MOR!!

-Si acum se face ca n-aude. Doamne prost mai e.

-FIINTE UMANE SALVATI-MA MAAA CA SUNT INGROPAT LA NU STIU CATI METRI SUB PAMANT!!   BAI MOR BAI!

-Ce face??  Sub pamant? intreba Konan socata.

-MAAAA SUUUUUFOOOOOOC!! NU MAI AM AER!

-Cat de dobitoc e copilul asta, concluziona Hidan.

-BAAA E INTUNERIC AICI!! NU-MI VAD DEGETELE!! 

-Daca e intr-un sicriu nici n-are cum sa si le vada! spune Naruto, pe jumatate beat.

-DOAMNE IISUSE HRISTOASE IARTA-MA!!

-Si se roaga sa-l scoata Dumnezeu de acolo! Tre' sa-l ducem la un terapeut. zise Pein.

-Auziti, da' voi chiar credeti ca e intr-un sicriu? intreba Sasori.

-Pai dupa ce spune asa s-ar parea, zise Itachi.

-A, pai atunci aia e problema.

-Ce vrei sa zici? intreba Nagato.

-Oare numai eu stiam ca Deidara e claustrofob? intreba Sasori.

-THE FUCK!? intrebara toti cei prezenti la unison.

-Pai, da eu asa stiam.zice Sasori.

Sayuri incepu sa rada zgomotos, si Hidan alaturi de ea. Toti ceilalti se holbau. 

-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!    AJUUUUTOOOOOOOR!!!!   SUNT PREA TANAT SA MOOOOOOR!!!!!

-Tu ai avut legatura cu toate astea?intreba Konan.

-Desigur. Mai stii cand Deidara mi-a luat cainele si i-a taiat gatul chiar in fata mea? Pai de atunci mi-am jurat ca o sa-l torturez. Si nu ma las pana nu-l distrug, zise Sayuri.

-Unde e? intreba Sasori. 

-Langa intrarea din padure. Il gasiti usor.

-Luati lopetile, plecam in misiune de salvare! striga Pein si toti barbatii din incapere s-au mobilizat. 

Ajunsi la marginea padurii, cautara cu lanternele locuul unde blondul putea fi ingropat. Au inceput sa sape si in aproximativ zece minute au gasit sicriul. S-au chinuit cu ce au avut la indemana si au scos cuiele din capacul sicriului. Iar inauntru era Deidara, lesinat. Sasori ii sterse doua palme zdravene iar acesta parea sa-si revina. Dupa ce isi veni in simtiri si iesise din sicriul acela, Deidara isi aminti toate lucrurile petrecute in acea seara.

-Sayuriiiii...nenorocita!

-Cumva i-ai ucis cainele in fata ei? intreba Hidan.

-Da. Javra aia alba si puricoasa ma enerva.

-Pai in locul ei si eu as vrea sa te distrug, zise Nagato. Dar in fine, mergem acasa, si tu vei sta cuminte, si subliniez cuminte, fara sa o atingi pe Sayuri. Da??

-Nu.

-Da? intre Pein mai raspicat

-Da, da.

-Bun.

Cand au ajuns inapoi la resedinta Akatsuki, Sayuri era deja in camera ei, si anume camera 13, rezervata special pentru ea. Isi aranjase hainele in dulap, iar acum era in pat cu lumina stinsa. Deidara facu un dus si cu toti nervii pe care ii avea, adormi intr-un final.

Funny things(Naruto and Akatsuki story)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum