Περίοδος Γαλήνης

441 51 9
                                    

"Πότε θα σταματήσεις να το κάνεις αυτό";

Ήμασταν με την Σάρα στο κρεβάτι και κανονικά θα έπρεπε να είχαμε σηκωθεί εδώ και μισή ώρα και να ετοιμαζόμασταν για το σχολείο. Αντί για αυτό όμως την πείραζα και την κρατούσα απασχολημένη φιλώντας την και σταματούσα όταν προσπαθούσε να με φιλήσει και αυτή, τότε ήταν που την φιλούσα σε άλλο σημείο και μετά πάλι τα ίδια. "Μμμ. Ποιο";

"Να με πειράζεις έτσι αντί να μπαίνεις στο ψητό". Χαμογέλασα απόεσα μου αλλά δεν έδειξα κανένα σημάδι πως κατάλαβα.

"Δεν καταλαβαίνω. Αν όμως λες πως θέλω να το κάνουμε τότε κανείς λάθος, δεν έχουμε καν τον χρόνο. Για αυτό σταμάτα να με καθυστερείς και σήκω να ντυθούμε". Την άφησα ελεύθερη απότομα και σηκώθηκα να βάλω ρούχα καθώς αυτή ακόμα σκεφτόταν τι είχε γίνει. Μέχρι να καταφέρει να σκεφτεί αρκετά για να νευριάζει είχα ήδη ντυθεί και είχα βγει από το δωμάτιο.

"Εννοείς πως εγώ σε καθυστερώ; Εσύ είσαι αυτός που με φιλάει κάθε πρωί σαν να είναι έτοιμος να...".

"Εγώ δεν έκανα τίποτα, εσύ με φίλησες πρώτη".

"Τι;  Τώρα θα δεις ποιος καθυστερεί ποιον". Την άκουσα που ντυνόταν και κατέβαινε τις σκάλες γρήγορα και γύρισα να την κοιτάξω με ένα αθώο βλέμμα αλλά έπεσε κατευθείαν επάνω μου και άρχισε να με φιλάει όπως έκανα εγώ.

"Περίμενε... Μες περιμένουν... Στη στροφή...". Δεν μπορούσα να μιλήσω κι με τον τρόπο που με φιλούσε, σαν να ήταν το μόνο πράγμα που γινόταν. Δεν την ένοιαζε τίποτα και έτσι έβαζε όλο της το πάθος σε κάθε φορά που τα χείλη μας συναντούσαν το ένα το άλλο.

"Άστους να περιμένουν... Αδέρφια σου είναι... Δεν θα πάθουν τίποτα".

______________________________________

"Μα καλά δεν μπορείτε ούτε μια φορά να έρθετε στην ώρα σας";

"Ξέρετε υπάρχουν και άλλες ώρες για να το σεξ, όπως το απόγευμα που δεν έχετε τίποτα να κάνετε".

Μας είχαν πάρει με τις πέτρες και δεν είχαμε κάνει σχεδόν τίποτα.  Δηλαδή δεν προχωρήσαμε σε αυτό το κομμάτι αλλά και πάλι υπερέβαλαν. "Δεν κάναμε τίποτα".

"Δεν το λες και τίποτα το ότι ζέχνετε από πόθο και οι δυο σας αδερφούλη. Αν θέλετε να πηδηχτήτε τουλάχιστον πείτε το να μην σας περιμένουμε".

"Κάθριν, πως μιλάς έτσι. Εξάλλου δεν φταίμε εμείς που το σπίτι της Σάρας είναι κοντά και κάνετε μόνο πέντε λεπτά". Μετά τα γεγονότα με την αγέλη πριν από κάτι μήνες είχαμε αποφασίσει να κάνουμε μια αλλαγή στα σπίτια για να μην είμαστε σκόρπιοι. Η Κάθριν, ο Τζακ, και ο Άλεξ είχαν πάει να μείνουν στο ποτό της Σάρας που ήταν μεγαλύτερο, και εμείς είχαμε μείνει σε αυτό που είχα αγοράσει για τα αδέρφια μου μιας και είχαμε συνηθίσει το κρεβάτι και θέλαμε να μείνουμε μόνοι. Φυσικά ο Τζακ δεν ήθελε να μένει εκεί έτσι απλά και καταλήξαμε να πληρώνει την Σάρα ένα μικρό ενοίκιο και μην για να το βουλώσει.

Ο Μαύρος Λύκος (Ο Μαύρος Λύκος Βιβλίο 1)(Now Completed)Where stories live. Discover now