Július 9, Szombat

11.8K 242 12
                                    

Július 9, szombat

Tegnap nem írtam , de nem is nagyon lehetett volna mit. Egész nap tétlenkedtem , és habár anyuék élvezték , hogy otthon vagyok , én nagyon unatkoztam , ezért délután felhívtam Kingát , és Virágot , hogy kísérjenek el bevásárolni a kirándulásra. A vásárlás jól telt , sokat beszélgettünk , majd elmentünk enni is.Miután onnan hazajöttünk , Cortez átjött , és késő este ment haza , vacsi előtt. Bah. Nem akarok beszélni róla. Hát, így telt a tegnap.

Ébredés után az első utam a laptopomhoz vezetett , ugyanis francia barátnőmnek , Justinenek ma van a születésnapja , így gyorsan felköszöntöttem , majd lebotorkáltam a lépcsőn. Jó picit meg is botlottam , és estem egy napot , na mindegy. A lényeg , hogy élek. Komótosan felöltöztem , sminkeltem , és a hajamat is sikerült remekül beszárítanom , gondoltam egy szuper napnak nézek elébe. Ma estig ez így is volt , de majd csak sorjában.Izgatottan rohantam ki Cortezhez aki a kocsit támasztotta , majd egy " 1 hétig csak együtt " csókkal köszöntöttem. Na nem mintha nem lennénk együtt állandóan , de belőle sosem elég.:) A Déli Pályaudvaron volt a gyülekező , tehát oda indultunk. Odaérve azonnal megpillantottam a mi kis imádott társaságunkat , 20 éves létünkre eléggé kitűntünk. Zsolti egy Bruce Willis-es pólóban mutogatta a bicepszét (?) , Virág egy hatalmas méhecskés lufit szorongatott , amit Ricsi el akart égetni öngyújtóval (??) , Andris és Robi brékeltek (???) , Jacques Davevel üvöltött , mert az utóbb említett személy beszólt neki franciául , Kinga a pénztárossal hadakozott a jegyárak miatt , Macu pedig egy lánnyal beszélgetett , elég közelről. Nincs barátnője véletlen? Ah , mindegy is , Macuról van szó.:) Cortez úgy gondolta , helyreteszi a Kinga vs. megszeppent eladó harcot , így ő odasétált , én pedig Ricsitől vettem el az öngyújtóját , mellékesen pedig megkérdeztem , minek van nála.

- Nem az övé - kiáltott Zsolti , felocsúdva a bicepsze által okozott mámorból - Az enyém.

Mivel kérdőn meredtem rá , összeráncolta a szemöldökét , és folytatta. - Ne nézz így! A múltkor megtámadott egy roti! Tudod milyen tehetetlennek éreztem magam? Ezért van nálam. A tűzzel könnyedén el lehet üldözni őket. Tudjátok.- nézett ránk amolyan " ez logikus" tekintettel , mi pedig inkább ráhagytuk.:)

Miután Kinga és Cortez visszaértek , megkérdeztük , mi volt.

- Semmi - vonta meg a vállát Cortez. - Kinga addig akadékoskodott , amíg le nem alkudta a vonatjegyek árát 60%-al.

- Még szép!- húzta ki magát elégedetten- 600 forintot elkérni egy nyamvadt utazásért , amit egy dohos , büdös , kultúrátlan helyiségben töltök , ahol sokszor még mosdót se nagyon talál az ember. Hallatlan! - fortyogott.

Hát , Kinga nem százas , ezt eddig is tudtuk.:) Miután felszálltunk a vonatra , jó hangulatban telt az út , és viszonylag hamar is telt az idő , ámbár a kalauz kicsit furán nézett ránk a rettentően alacsony jegyár miatt , de nem mondott rá semmit. Hát , jobban tette. Mindannyian jól jártunk így.:) Érkezés után azonnal elfoglalhattuk a szállást. A szobák a következőképp lettek beosztva ( mivel 6 szoba volt , mindenki kettesével fért el.) Jacques- Gábor , Kinga - Dave , Zsolti - Macu , Virág - Ricsi , Én - Cortez , Andris- Robi. Igaz , akadt egy icipici probléma , amikor Zsolti Dave-vel akart aludni , utána pedig Kingával (!!) , de nyilvánvalóan ezt ő sem gondolhatta komolyan. :)

Miután kényelmesen elhelyezkedtünk a saját helyünkön , (ergo Zsolti is belenyugodott , hogy neki Macu maradt , nincs mese :) ) , megegyeztünk , hogy egy óra múlva találkozunk a mólón , és elmegyünk hajókázni. Jó is lett volna , ha ez pontosan így lesz , ahogy elterveztük , na mindegy , ezt majd sorban. A szállodában egy nagyobb fiúkból álló csoport is tartózkodott. Elindultam a büfébe nagybevásárlásra , és Cortez megkért , hogy neki is vegyek egy Colát , úgyhogy sietősre vettem a lépteim , nem várathatom meg a koffeinfüggőt.:) Ahogy a folyosón lépkedtem , beleütköztem , egy magas , látszólag szimpatikus egyénbe.

1 évvel a Szent Johanna Gimi utánWhere stories live. Discover now