9ο κεφάλαιο-Υποσχεσου μου!

102 30 25
                                    

Ηταν απο τις μοναδικές φορες που ο Ιόλαος δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα. Μονο η σκέψη οτι αυριο θα έπαιρνε τις απαντησεις που τοσο αναζητούσε τον κράτησε άγρυπνο όλο το βραδυ.
Το πρωι σηκώθηκε πρώτος και πήγε αναγκαστικά σχολειο αλλα πήγε μονο σωματικά γιατι πνευματικά αλλου έτρεχε ο νους του. Ειχε αλλαξει θέση και δεν καθόταν πλεον με τον Θανάση, δικαιολογημένα μετα απο ολα αυτα που του ειχε κανει. Καθόταν μόνος του στο τελευταίο θρανίο και ηταν πολυ καλυτερα γι'αυτον εφόσον μπορούσε να σκεφτεί με την ησυχία του χωρίς να ενοχλεί κανένα αλλα και χωρίς να τον ενοχλούν. Ειχε σκεφτεί ολα τα πιθανά σενάρια στο μυαλο αλλα δεν κατέληγε πουθενά, το ενα σενάριο ανατρεπόταν μετα το αλλο... Ηταν σε απόγνωση αλλα ενα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλια του όταν άκουσε το κουδούνι, που σήμαινε οτι ειχε σχολάσει. Έτρεξε γρηγορα, μάζεψε τα πραγματα του και ηταν ο πρώτος που βγηκε απο το σχολείο. Κατευθύνθηκε προς το σπίτι της Αλίκης και της Θεανως και περιμενε, αφού καμία τους δεν ειχε προλάβει να γυρίσει σπίτι. Μετα απο κανα 20 λεπτό είδε την Αλίκη να κατευθύνεται προς το μερος του. Αμέσως έτρεξε προς το μερος της και εκεινη του εκανε νόημα να ανεβεί πανω στο σπίτι. Ανέβηκαν και κατευθύνθηκαν προς το δωμάτιο των δυο κοριτσιών, εκει θα μπορούσαν να μιλήσουν ήσυχα. Με το που μπήκαν στο δωμάτιο ο Ιόλαος δεν κρατήθηκε αλλο και τη ρώτησε: "Ποιος τον σκότωσε;!" Η ανταπόκριση της Αλίκης δεν ηταν αυτη που περιμενε..."Περιμενε" του ειπε. "Θα τα μαθεις ολα, λιγο υπομονή..." πρόσθεσε. Ο Ιόλαος έγνεψε καταφατικά.

Αλίκη: Λοιπόν...θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου αλλα θελω να μου υποσχεθείς οτι δεν θα βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Ιόλαος: Το υπόσχομαι...
Αλίκη: Εγω
Ιόλαος: Τι εσυ;
Αλίκη: Εγω τον σκότωσα
Ιόλαος: .....!
Αλίκη: Θελω να με ακούσεις...Ιολαε, Ιολαε.. Εισαι καλα; Ιόλαε μιλά μου σε Παρακαλω...!!!!

Οι αποκαλύψεις είχαν γινει, ο δολοφόνος ειχε βρεθεί αλλα τι έγινε με τον Ιόλαο; Μήπως τέλικα δεν γλύτωσε και αυτος απο τα χέρια της; Ολα στο 10ο κεφαλαιο;)

✨Τι μου κρύβεις;✨ Where stories live. Discover now