11ο κεφαλαιο-Πες μου!

100 28 27
                                    


Οι μερες περνούσαν και ο Ιόλαος δεν ειχε καμία βελτίωση. Δεν θυμόταν τιποτα. Μερα με τη μερα η Αλίκη απελπιζόταν όλο και περισσοτερο. Δεν ηξερε τι να κανει. Οι γονείς του εν τω μεταξύ είχαν φύγει σε επαγγελματικό ταξίδι στη Βαρκελώνη και εφόσον κανεις άλλος συγγενείς δεν έμενε  κοντα, η ίδια ειχε μείνει υπεύθυνη για την φροντίδα του. Οι γονείς του θα επέστρεφαν σε δυο εβδομαδες και ήλπιζε μήπως ειχε βελτιωθεί η κατάσταση του μέχρι τοτε. Δεν ήθελε να του τα πει ολα απο την αρχη, δεν μπορούσε να τον απογοητεύσει αλλη μια φορα, δεν της πήγαινε η καρδιά.

Ηταν Κυριακη 7 Ιανουαρίου. Σε μια μερα τα σχολεία άνοιγαν ξανά απο τις Χριστουγεννιάτικες διακοπες. Η ωρα ηταν 04:30 πμ όταν η Αλίκη ξύπνησε βίαια απο καποιον που την έσπρωχνε και της φώναζε. Δεν καταλάβαινε τι της ελεγε, της πήρε λίγα λεπτα για να καταλάβει οτι αυτη η μαυρη και θολωμένη φιγούρα που την ειχε ξυπνησει τοσο βάναυσα ηταν ο Ιόλαος. Τον ρωτησε τι θελει και αυτος της αποκρίθηκε οτι θυμήθηκε κατι. Τοτε τα ματια της Αλίκης έλαμψαν και όλες οι ελπίδες που της είχαν απομείνει διπλασιάστηκαν αυτομάτως!

Αλίκη: Λοιπόν, τι θυμήθηκες;;;!!!
Ιόλαος: Θυμηθηκα ποιος ειμαι...
Αλίκη: Σε παρακαλω Ιόλαε πες μου ακριβως τι θυμήθηκες.
Ιόλαος: Ξερω ποιος ειμαι, ξερω για τους γονείς μου, ξερω για τον αδελφό μου, για εσενα, τα παντα. Δεν πιστευω αυτο που εκανες... Γιατι; Τι σου έφταιξε ο αδελφός μου; Δεν θελω να σε ξαναδώ στα ματια μου!
Αλίκη: Ιόλαε άκουσε με σε παρακαλω! Δεν με άφησες να σου εξηγήσω!
Ιόλαος: Δεν θελω να σε ξαναδώ, ούτε να σου ξαναμιλ---------

Γεια σααααας! Λοιπόν αυτο το κεφαλαιο ηταν να ανεβεί σε καμία εβδομαδα αλλα ειπα να το ανεβασω τωρα! Θα ανεβεί ανα παρτ οποτε σορρυ αν ειναι λίγο μικρά. Θελω επισης να πω οτι σας ευχαριστω όλους σας για τα υπέροχα σχόλια σας για την ιστορια μου και να ξέρετε οτι με συγκινούν  βαθύτατα! Ας μην ξεχνιόμαστε ομως...άραγε τι έγινε και ο Ιόλαος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει πρόταση του; Τους διέκοψε κανεις ή διακόπηκε η εύρυθμη ως τοτε κατάσταση του; ΟΛΑ ΣΤΟ 12ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!!

💙Επισης θελω να σας πω οτι η EleftheriaDiamantidi μου πήρε συνέντευξη και θελω να την ευχαριστήσω παρα πολυ! Λοιπόν όταν ανεβεί πηγαίνετε γρηηηηγορα να την τσεκάρετε και θελω να μου στείλετε αν θελετε και εσεις τις ερωτησεις σας και εγω με χαρα να τις απαντήσω!💙

Τα λεμε #katers❤️

✨Τι μου κρύβεις;✨ Kde žijí příběhy. Začni objevovat