deel 18 dat hoort zo

112 9 0
                                    

Pov chloe

Ik rol me op tegen Cameron aan. Hij gooit popcorn in mijn mond en lacht. "Hij gooit en ja hij scoort Cameron wint" Lachend valt hij van de bank af. Ik zoek netflix af naar een nieuwe Angelina Jolie film.

"Cam we hebben ze allemaal al gezien" mopper ik.

Hij kijkt verschrikt naar de tv." Dat kan nooit, we kijken nog maar sinds 3 uur s'middags." Hij kijkt op de klok. "Owh wacht het is al 10 uur". Ik lach en loop naar de keuken. "Pizza?" Schreeuw ik door het huis heen. Cameron komt aan rennen en grits de telefoon uit mijn hand. " Nee we gaan gezond eten chlo". Ik kijk hem aan met een pruillipje "pwease cammie pwease ". "Chloe stop met de puppy ogen daar kan ik niet tegen"

Ik glimlach en vlieg hem om de hals. "Pizza it is" Ik grits de telefoon uit zijn handen en bestel 2 pizza's.

"Zullen we onze pyjama aantrekken?"

"Ik heb geen pyjama mee" mompelt Cameron.  "Owh maar Ryan heeft er vast wel 1" Ik huppel Ryans kamer in en negeer het feit dat hij dronken zijn kater ligt weg te slapen en grits zijn joggingbroek mee. Dat ding draagt hij toch nooit. Ik denk niet dat hij veel draagt naast een onderbroek. Hij is nu 18 en zit nogsteeds in de 4de van basisberoeps. Hij is nu 2 keer blijven zitten ofzo. Hij haalt zijn examens maar niet.

Ik smijt de broek naar Cameron. "Shirt inleveren" commandeer ik. "Hoezo?". "Dat hoort zo, inleveren" Hij trekt zijn shirt uit en gooit hem naar mij toe. En nou opbokken chlo" Ik lach en huppel weg.

Ik trek Cameron shirt aan en een paar kniekousen. Als ik de bel hoor ren ik naar de deur waar Cameron ook naartoe loopt. Ik spring op zijn rug. Hij heeft nu alleen een jogging broek aan. Wat eigenlijk best raar voelt om nu bij hem op zijn rug te springen.

wrong number Where stories live. Discover now