deel 37 ik hou echt van jullie

88 4 3
                                    

WARNING: LICHTE ZELFVERWONDING EN DEPRESSIE NIET LEZEN ALS JE HIER NIET TEGEN KAN

Pov chloe

Ik heb het verpest. Alles, ik heb alles verpest. Ik zoek de kastjes af opzoek naar mijn vaders scheermesjes.

Ik ben dom. Ik ben nutteloos. Iedereen haat mij. Met trillende handen pak ik het doosje scheermesjes vast. Met mijn rug tegen de deur ga ik op de grond zitten.

Met trillende handen pak ik één van de mesjes vast. "Chloe?" Verschrikt laat ik het mesje vallen

(Het depresiefe gedeelte is nu over )

"L-liam?"snikkend kruip ik bij de deur weg. Wat deed ik net? Ik kijk naar de mesjes. Waarom? Zoiets zou ik nooit doen. Dit ben ik niet. Huilend rol ik mezelf op tot een bolletje. "Chloe doe de deur open" luna trekt aan de deur. "Ik ga de deur nu openbreken" Chris duwt tegen de deur. Niet veel later vliegt de deur open.

Gale tilt mij op en legt mij op het bed neer. Luna komt aanlopen met een deken. "Kom maar chloe we gaan films kijken en ijs eten, we komen hier samen doorheen" liam slaat zijn arm om mij heen en trekt mij tegen zich aan. Iedereen gaat op het bed zitten. "K-kunnen we Disney kijken?" Piep ik zacht. "Alles wat je maar wil cupcake" glimlacht Gale. Chris geeft iedereen een bakje ijs terwijl liam de film opstart.

"Bedankt jongens ik hou echt van jullie" iedereen glimlacht naar mij. "Awh chloe we houden ook van jou" kirt luna vrolijk terwijl ze ons in een groepsknuffel trekt.

A/n

Ik ben niet super geweldig in het schrijven van depresiefe teksten maar ik ben er trots op dat deze best wel goed gelukt is.

Ook kun je je het volgende hoofdstuk opgeven voor het bedenken van je eigen nieuwe hoofdpersoon.

wrong number Where stories live. Discover now