deel 44 te snel vertrouwd

44 3 1
                                    

Pov chloe

Welke dag is het vandaag? Is het dag of nacht? Waar is iedereen? Hoeveel dagen zit ik hier al? Weet iedereen wel dat ik weg ben?

Vragen die normaal heel makkelijk te beantwoorden zijn, zijn nu heel moeilijk.

De deur links in de hoek van de kamer gaat open. Ik duw mezelf verder tegen de muur aan. Kon de muur mij maar opslokken.

"Chloe" mijn hoofd schiet omhoog. "Jacob oh God dank jullie hebben mij gevonden" Ik duw mezelf omhoog en ren naar hem toe. Net voor dat ik bij hem ben wordt ik door twee bewakers naar de grond geduwt. "Jacob?" De tl buis boven zijn hoofd knippert.

"Het is schattig hoe je mij meteen weer vertrouwde." Hij glimlacht bitter. "Lieve, onschuldige chloe die altijd het beste ziet in mensen". De bewakers maken mij met twee kettingen vast aan de muur. "Oh ja sorry van de kettingen maar wel willen gewoon geen risico lopen" Hij lacht harteloos.

De tl buis boven zijn hoofd knippert nog 1 keer voor hij uitgaat. Ik voel een naald in mijn arm schuiven en sluit mijn ogen.

Ik voel mijzelf weer rustig de zwarte diepte ingezogen worden. Ik val rustgevend de diepte in net als de vorige keer. Het laatste wat ik hoor is een deur die hard wordt dichtgegooit.

A/n

Heyy, ik heb geüpdatet. Hoezee... sorry als de hoofdstukken wat slechter worden. Ik probeer echt verder te schrijven ,maar ik wil ook dat het nog een goed boek blijft. Daarom duurt het dus zo lang.

Nogmaals sorry 😔.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 31, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

wrong number Where stories live. Discover now