deel 38 trouble in paradise

72 6 0
                                    

Pov liam.

"Chloe trek eens wat anders aan" het is drie dagen na dat ze zichzelf heeft opgesloten in de badkamer. Ik trek aan chloe's pyjama " uit nu, dit kan echt niet langer." We hebben chloe stapje voor stapje vrolijker kunnen maken. Vandaag gaan we winkelen. Dit is ook meteen de de eerste keer dat ze na het badkamerincident weer buiten komt.

"Vangen." Een setje kleding vliegt naar mijn hoofd. "Auw, luna waarschuw voortaan wat eerder." Geërgerd pak ik de kleding op en loop naar chloe's kamer. Op het bed zit chloe te wachten.  "Trek dit maar aan." Ik geef chloe de kleding en draai mij om.

##########

( 1 uur kammen later)

"Eindelijk alle klitten zijn er uit." Zuchtend val ik naast chloe op het bed. " Sorry, liam" Chloe glimlacht lief naar mij. Ik druk mijzelf omhoog en loop samen met chloe naar beneden.

"Chloe ben je er klaar voor?" Chris komt aanlopen met haar jas. Ze knikt zacht en trekt haar jas aan. We lopen met zijn alle naar buiten. Als we allemaal buiten zijn pak ik chris zijn hand langzaam vast. Zodra hij doorheeft dat ik zijn hand vast heb gepakt trekt hij zijn hand los en gaat een stukje voor mij lopen. Ik snap echt niet waarom chris niet openbaar samen wil zijn. Soms heb ik het gevoel dat chris mij niet eens echt leuk vindt.

wrong number Where stories live. Discover now