4. Ryana...

80 8 0
                                    

Calul acesta i-a fost daruit de tatal ei , in urma cu 4 luni. De atunci , nu se mai 'deslipeste' de el. A castigat 3 competitii si a fost invitata sa participe si la 'ALL CHAMPIONS' , o cursa la care doar cei mai buni cai sunt invitati sa participe. All Champions vine aici doar o data pe an.

-Dar ce cal frumos ai! De unde l-ai luat , de la SECOND HAND? Din spate se aud hohote de ras din partea Ryanei.

Ma intorc nepasatoare cu spatele la ea si merg mai departe. Bleky se intoarce smulgand funia din mana mea si necheaza fioros catre Ryana.

-Hooo , pazeste-ti calul! Spune ea dupa care se intoarce si pleaca.

Il prind de funie si il intorc catre mine. El respira foarte puternic si isi apropie botul de fata mea.

Isi baga capul sub picioarele mele si ma arunca in spatele sau.
Dintr-odata o ia la goana pe urmele Ryanei.

-Blaky , stai , ce te-a apucat? Ii spun speriata.

Printr-o miscare rapida ma prind de capastrul lui si ma asez mai comod pe spatele sau. Calul se grabeste mai tare. Se pune in drept cu Ryana , ii arunca o privire , dupa care , prinde viteza mai mare si o depaseste pe Ryana.

Inainte de a iesi din Moorland , se opreste si se intoarce fitos inapoi. In momentul in care trece pe langa Ryana , inchide ochii si pleaca in trap mai departe.

Am ajuns la Fort Pinta. Ma cobor rapid de pe Bleky si ii zambesc.

-Esti...esti...esti super!!! Ii spun dupa care ii cuprind capul si il imbratisez. Acum hai acasa! Il prind iarasi de funie si il duc pana acasa.

Il bag in grajd , ii dau capastrul jos si ii urez o 'NOAPTE BUNA!' dupa care plec in patul meu si ma culc asteptand cu nerabdare ziua urmatoare.

BlackStoryWhere stories live. Discover now