18. Mamă?!?

24 7 3
                                    

-Cine e ea? O întreb speriata pe fata de langa mine.

-Ea e Kayla. E o iapa. A avut un pui , dar l-a pierdut acum mult timp. Imi spune fata care banuieste la fel ca si mine ceva.

-Imi poti spune mai multe despre aceasta 'pierdere'? O intreb pe ea.

-Sigur. Kayla a fatat acum mult timp un manz complet negru. Tatalui meu nu i-a placut ideea de a avea un nou membru in herghelie asa ca l-a dus la licitatie de cand avea doar 2 zile. Din cate imi amintesc l-a cumparat un domn care construia o cladire si avea nevoie de un cal pentru al ajuta. Calul a crescut si a fost folosit pentru a duce multe greutati ca de exemplu caramizi pentru constructii. Într-o iarna calul s-a pierdut si de atunci nu mai stiu nimic despre el.

*Sper ca nu te-ai plictisit sa imi asculti povestea*

-Ei bine... În continuare stiu eu... O fata a vazut ceva in departare si a fugit in colo gasind un cal. L-a luat si la ingrijit dupa care s-a 'lipit' de el si acum ar face orice pentru el. Dupa multe zile fata si calul ei au depistat o herghelie unde fata si-a gasit o prietena , iar calul si-a gasit
........... Mama!?!

-El e Opal? Întreaba fata care nu stia ce se intampla.

Se legana in stanga si in dreapta de parca urma sa lesine. Ea pica pe spate si si-a pus mana pe copac incercand sa nu pice la pamant.

Cei doi cai care se dovedea ca sunt 'mama si fiu' se adulmecau si dintr-odata Bleky a sarit in sus asemenea unui iepure. Bleky dadea cu capul in toate directile incercand sa scape de capastrul albastru.

Calul se apropie de mine si isi apleaca capul. Ii dau jos capastrul si șaua lasandu-l liber. Bleky galopeaza in departare urmat de mama lui. Sau cel putin asta cred eu.

-Deci,,, asta e calul tau , nu? Intreb fata care mangaia un cal maro care se dovedea a fi un Welesh Poni.

-Da. E Winter. Imi spune fata care ii spune un capastru si o șa.

-Si tu esti... Spun lasand-o sa completeze propozitia.

-Lara. Tu?

-Eu sunt Alesis.

Sper ca va placut!!!

Puuup!

BlackStoryWhere stories live. Discover now