27. Ryana VS Alesis

27 4 1
                                    

Ei, voi cine credeti ca va castiga? Un shire imens care sare aproape pana pe luna sau in lipitan cu copite cat un soarece?

Ryana pleaca inaintea mea obtinand avans. Siloo galopeaza puternic aruncand in spate unele bucati de noroi. Coama ii zboara in vant , iar coada...cu coada da in toate directiile posibile.

Bleky galopeaza in urma calului de rasa shire pregatinduse pentru fiecare saritura. Eram sigura ca voi castiga. Bleky e pregatit pentru orice.

Obstacolele cresteau din treizeci in treizeci de centimetri. Ryana avea un avans destul de mare in fata lui Bleky, dar nu ne dam batuti.

Primele trei obstacole au fost usor de trecut. Urmatoarele obstacole aveau intre cinci si sapte bare.

Shire-ul sarea cu usurinta, in schimb Bleky se cam chinuia. Dupa inca trei obstacole urma unul gen cheie. Este un cub imens de iarba care are gaura unei chei cat calul in iarba. Calul trebuie sa sara si sa isi adune picioarele foarte mult pentru a incapea, iar calaretul trebuie sa se aplece.

-Bleky, aici este putin mai greu. Dar tot ce trebuie sa faci este sa sari si dupa sa iti retragi picioarele foarte rapid. Ii spun lui Bleky asteptand saritura.

Ajunsi langa obstacol Bleky se opreste si dupa isi pune copitele din fata peste obstacol incercand sa sara. Nu aveam un dezavantaj prea mare, si Siloo a facut la fel.

Mai sunt cateva obstacole mici care erau usor de trecut, dar dupa, era un pârâu peste care sa sara. Oh vai! Am uitat ca lui Bleky ii este frica de apa.

Apropo: Am spus ca lui Bleky ii este frica de apa in capitolul ""Tragedie".

Dar nu se da batut nici de data asta. Bleky isi ia avant, sare si cand a ajuns deasupra pârâului a pus piciorul stang din spate pe o piatra luandusi avant.

Bleky stia cat de mult inseamna asta pentru mine asa ca a vrut sa ma impresioneze.

Cursa s-a terminat, iar eu si Ryana mergem la linia de start prntru a vedea cine se claseaza la All The Champions.

-Fetelor, ati fost foarte bune, dar cineva a avut cam multe probleme si nu se permite asa ceva la curse. Cea care va merge la All The Champions este...



























Vă țin în suspans...




















































Și mai mult suspans...
















































Cea care va merge la All The Champions este...














































Este Ryana. Alesis are multe probleme cu sariturile si cu...cu apa;

Daca va placut acest capitol dati un vot micut ca nu va cade degetul. ßye!

BlackStoryOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz