20. Galop periculos

27 3 0
                                    

Ce titlu stecher , nu?
Atentie!!! Daca aveti probleme cu inima mai bine nu cititi acest capitol.
Voi , cei care nu aveti probleme , bafta la citit......si la holbat la videoclipul de muuuult mai jos.

Dupa ce mai vorbim putin si ne amintim numele noastre Bleky incepe sa necheze salbatic. Ne ridicam speriate si ne uitam inspre locul de unde s-a auzit nechezatul.

Bleky ne arata cum unul dintre caii din herghelie a luat-o la goana. Incalecam pe cai si pornim dupa cel care a fugit.

Calul galopa pe stanci inalte si pe varfurile lor. Momentan credeam ca e un fel de unicorn combinat cu un pegas. NU ERA ASA!

Intr-un moment dat, calul a sarit de pe un varf de stanca pe altul. A pus piciorul pe o piatra care a luat-o la vale. Calul a alunecat frecandu-se de stanca.

A alunecat asa pana cand a cazut la marginea raului de langa stanci. Nu mai stiam ce sa mai facem. Am legat pe Bleky si Winter de un bolovan si am coborat incet pe stanca.

Am ajuns jos, dar calul nu mai respira... Era zgariat din cauza stancii si avea un picior rupt. In jurul lui avea o balta uriasa de sange...

Lara isi suna tatal care este vetrinar. Asteptand sa vina veghem caii de pe stanca si pe calul mort.

Skip time...

Veterinarul a ajuns si a luat calul de pe pamant. L-a pus in remorca masinii sale. Eu si Lara ne-am luat caii si am plecat inapoi la camp.

Dupa ce m-am mai odihnit m-a sunat bunicul meu care mi-a spus sa merg acasa pentru ca se inoptase. Incalec pe Bleky si plecam prin padure spre casa.

In inima padurii , ne gandim sa facem o oprire pentru chemarea naturii. Bleky merge langa un copac si rontaie niste fire de iarba.

Eu ma asez langa un bolovan si astept sa termine de mancat. Stand linistita aud niste sunete ciudate care se apropie din ce in ce mai mult...

Na va las in suspansul care vi l-am provocat sa va uitati la videoclip. Cei care aveti star stable probabil stiti ca s-a facut actualizare la STABLE... Ei bine , astazi l-am actualizat si eu. Arata suuuuper. Daca nu il stiti va las aici un video cu noul grajd.

BlackStoryUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum