14. Scapare

323 40 0
                                    

Ne-am privit un timp, nu reuseam sa imi dau seama daca trecuseta minute sau secunde, dar m-a pupat pe obraz, foarte aproape de buze, tot ce putea vedea HaNae fiind pupicul. Fetita se bucura atat de tare ca ne stropi cu apa din greseala. Am hotarat sa o spalam repede, nu voiam să se intample mai mult de atât,  simteam cum ma apropii vertiginos de punctul in care voi ceda tentatiei de a mă împăca  cu Jimin indiferent de consecințe. Imediat ce am vazut-o in pat ca doarme mi-am adunat toata stapanirea de sine si l-am tras pe Jimin in baie in cazul in care urma sa ridic vocea si din masuri de siguranta fata de HaNae care parea sa inteleaga anumite parti din discutiile noastre mult prea bine.
-Uite, stiu ca e mica si iti place sa ii faci mofturile, dar sunt anumite granițe ce nu ar trebui depasite chia daca ne roagă.
-Nalina, stiu ca esti mai dura cu ea pentru ca vrei sa stie si ce inseamna un refuz, dar nu e un mod bun de a o invata refuzul. Eu doar incerc sa pastrez o aparenta pentru ea, i-ai lipsit prea mult.
-Si mie mi-a lipsit, amandoi mi-ati lipsit, dar tocmai pentru ca va iubesc atat de mult am renuntat la tine.
Cuvintele imi fusesera soapte inghisite de lacrimile ce isi facusera curaj sa se scurga nestingherite. Mi-am inghitit nodul din gat si am scos un mic sughit in timp ce am ridicat privirea spre el.
-Jimin, va iubesc enorm, nu vreau sa pierd asta si totusi va pierd indiferent de ceea ce as alege. Par nebuna si incoerenta, dar daca ai fi in locul meu ai intelege exact ce spun si nu ar mai parea absurd.
-Daca ma pierzi indiferent de alegere atunci ce rost mai are sa o numesti alegere?
-In una din situatii va pot inca iubi, inghitindu-mi lacrimile prin cine stie ce ungher cat timp nu e YoonGi prin preajma. Insa in cealaltă... in cealata sunt un monstru fara inima si sentimente si nu vreau sa ajung asa si sa va pierd.
-Indiferent cum o sa fi o sa te iubesc in continuare, dau orice sa te am înapoi.
Lacrimile se zareau in ochii lui, mi-am ridicat o mana spre el, dar m-am oprit la timp, doar un pas si picam in abis. Arthur m-a avertizat, trebuia să paatrez distanta. M-am intors cu spatele vrand sa plec, dar Jimin m-a prins in brate, corpul incremenindu-mi sub atingerile lui. M-am rasucit in bratele lui si am realizat ce greseala am facut, eram fata in fata si ne priveam intens. Mahnirea m-a curpins imediat, voiam sa fiu langa el ca prietena doar ca sa stiu ca e bine si el si HaNae.
-HeRin, ce a facut YoonGi cand te-a vazut atat de îndurerată?era serios, inspaimantator de serios.
-M-a consolat, m-a ajutat sa imi controlez temperamentul, a fost langa mine.
-Lasa-ma sa fiu langa tine acum, stiu ca iti e greu, dar... dadusem sa il interup. Nu, lasa-ma sa spun, m-a oprit el. HeRin, te iubesc si  o sa fiu langa tine indiferent de ce o sa se intample, o sa gasim o rezolvare pentru toate.
-As vrea sa fie posibil, spun descumpănită.
-Daca ai gasit o  sa revi atunci exista o cale sipentru noi.
Si atunci a cedat, autocontrolul meu s-a destramat si am scapat de sub controlul propriei vointe. Mrejele dorintei fiind prea adanc inradacinate ca sa pot sa ma eliberez in vreun fel. Buzele noastre s-au zdrobit unele de celelalte , caldura fina a iubiri dintre noi facandu-si loc in inima mea. Era ca si cand sufletul meu se incarcase de o energie ce astepta sa se reverse si sa creeze momentul magic dintre noi. Coatele mele se sprijineau de umerii lui in timp ce degetele mele se prelingeau prin parul lui moale, incurcandu-se unele in altele. Un brat de-al lui imi strangea talia, iar cealalta se plimba usor pe spate, apoi pana in jos pe fese, dar nefacand nimic ce sa impinga la mai mult.
-Mi-a fost dor de buzele astea atat de dulci, el a fost primul care a vorbit, dand glas gandurilor mele. Nu mai pleca niciodata de langa mine.
Ce ai facut?! Esti nebuna? O sa il pierzi de tot.
In ambele situatii il pierdeam, nu regret ca s-a intamplat asta, nici daca s-ar fi intamplat mai mult, am raspuns cu zambetul intiparit pe buze.
Fie, o sa caut o solutie doar pentru ca nu vreau sa ajungi la pragul nebuniei sub care mi-am petrecut ani din viață. Pana atunci incercati sa nu aprindeti focul cu  astea.
Sa fie suparat si artagos, dar starea mea de acum era prea buna ca sa fie distrusa de el. Ne-am intors in camera dupa un dus relaxant, facut pe rand pentu ca nu voiam sa fortam nota mai ales cu HaNae in camra alăturată. Am adormit in bratele lui , era reconfortant si ma facea sa ma simt vie dupa atata timp. YoonGi fusese langa mine, ma iubea,  il iubeam, dar nu imi dadea aceeasi stare de siguranta reconfortanta ca el. Energia ce plutea in jurul nostru  ma facea sa plutesc , iar bataile inimii lui erau linistitoare , cum fusesera mereu.
A doua zi eram toti odihnit,  HaNae fiind cea care ne-a trezit. Era bucuroasa sa ne vada impreuna in acest fel, iar imediat ce a fost gata am si plecat.

-Zborul asta o sa dureze mai mult, oftez si ma las pe scaunul tapitat.
-Atat timp cat sunt cu voi eu o sa fiu bine, ma stranse de mana Jimin.
-Mami, nu iti place sa zbori?
-Puiule, imi place, doar ca o sa stam foarte mult jos si o sa ma misc precum un robotel dupa, ii zambesc îngăduitor.
-O sa iti faca tati masaj cum imi face si mie cand zborul tine mai mult ma dor picioarele si spatele.
Si eu si Jimin am chicotit, apoi ne-am zambit, buzele lui apasandu-se peste ale mele mai apoi. Nu zabovira mult, nu voiam sa facem chiar asa de  gesturi tandre in fata lui HaNae.

Cortina A Cazut✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt