16. Moment de rascruce

397 53 0
                                    

Am incremenit cand l-am vazut pe Suga in fata noastră, dar nu am facut niciun pas inapoi. Jimin a fost primul care a facut un pas spre YoonGi care parea abatut.
-Cand l-ai gasit?
-Acum doua zile, azi am ajuns si noi, il privesc precauta. Tu cum esti?
-Se putea si mai bine, facu o grimasă. Nu e ca si cand o gasesc pe iubita mea cu fostul ei, sau cel putin eu credeam ca mai e iubita mea.
-YoonGi, au trecut doi ani de cand nu ne-am vazut si stii ca nu pot renunta la Jimin oricat as incerca. Ceea ce simt pentru el nu se compara cu nimic din ce am simțit pana acum si el si Jimin suntem si logoditi.
-Uite, nu voiam sa ma bag daca aveati o relatie, ai grija doar in preajma lui HaNae, spuse Jimin deznădăjduit.
-Jimin, am promis ca, orice s-ar intampla, o sa rezolvam impreuna si ca nu lasam sa ne stea ceva intre noi, indiferent ce reprezinta persoana respectiva. Ne-am luat angajamentul de a ne logodi, ne-am luat angajamentul de a o creste pe HaNae, nu pot lasa ca totul sa se duca de râpă.
Am gasit o solutie, dar nu stiu cat o sa iti placa.
-A gasit o soluție.
-Cine ce solutie a gasit?se uita YoonGi confuz.
-Arthur a gasit o solutie pentru mine si Jimin sa putem fi impreuna.
Deodata aud bolborosind mancarea, ma intorc si sting focul. YoonGi pleca din camera inainte sa mai pot zice ceva, am oftat cu zgomot si mi-am intreptat atentia spre raftul cu farfurii.
-Imi pare rau pentru situatia asta, nu stii cum reusesc sa tot  lucrurile atat de complicate. Poate era mai bine sa nu te mai caut si sa ma plimb prin lume fara țintă,  asa nu ar mai fi fost asa.
-Dar atunci as fi continuat sa te caut.
-Ai fi renuntat intr-un final, pentru toate exista un sfarsit, chiar si pentru noi o sa existe.
Nu va exista daca o sa o faci, ai grija ce alegi.
-Ce solutie a gasit Arthur?
-E mult prea greu de obtinut ce avem nevoie pentru asta. O sa profitam cat putem de ceea ce avem, iar cand o sa plec, te rog, atunci sa ramai cu baietii.
-Nu, HeRin, te rog, trebuie sa fie ceva, imi lua fata in palme si imi sterse lacrimile.
-Minte, aud o voce acidă. Te minte in legatura cu solutia, nu stiu exact in ce fel, dar minte.
-De unde stii?
-Ti-a evitat privirea cand ti-a spus, nu?
-YoonGi, nu te baga, mai ales cand nu stii despre ce este vorba.
-HeRin, spune, ce e de facut ca sa fim impreuna?
-Jimin, nu te-am salvat ca sa te omor!imi ies din pepeni si las lacrimile sa curga. Daca asta e pretul atunci prefer sa nu fim împreună decat sa devi ca mine.
Mainile i-au cazut pe langa corp, YoonGi a ramas cu gura căscată,  iar eu mi-am acoperit fata cu mainile. Nu puteam sa opresc valul de emotii ce s-a revarsat in mine cu atata putere, parca explodasem. Ma simteam bine ca i-am spus adevarul si ca nu ii ascundeam asa cu planuiam, dar ma simteam nasol pentru ca il dezamageam atat de tare. S-a dezmeticit repede din starea de soc, imi doream sa ma imbratiseze, dar nu a facut-o, in schimb am  vazut printre degete o alta persoana care a facut-o, una la care nu ma asteptam.
-Haide, nu e cel mai bun loc de plâns,  mai ales ca a ramas socat dupa cele spuse.
Am mers cu el incercand sa fiu cat mai discreta cu lacrimile si sughiturile mele. Imediat ce am ajuns in camera s-a asezat pe scaunul de langa birou.
-Vrei sa vorbesti?
-Ma simt groaznic pentru ca il dezamagesc, dar nu vreau sa simta foamea aceea mistuitoare, mai ales cu HaNae aici. Eu stiu cat de cat sa ma controlez , imi e teama pentru el.
-O sa înțeleagă,  nu iti mai fa atatea griji si nu mai plânge atat de mult, ofta. Haide , glumele de unul singur nu sunt asa bune,  imi provoca un surâs mic.
-O sa incerc, fomnule crema de zahar ars.
-Ce a vrut sa fie asta?chicoti.
-Parul tau culoarea asta o are, ridic din umeri.
-Capsuno, singurul zahar din casa e YoonGi si el sigur nu e ars decat de replicile tale usturatoare. L-ai pus rau la colț de cand l-ai expediat in Coreea înainte sa plece in armată.
-Bine, bine, mergi si mananca impreuna cu restul cat inca e cald, eu nu mai cobor in seara asta. Mi-a lipsit chitara si banuiesc ca pana sa pot canta la ea trebuie acordată,  oftez nostalgică.
-Hei, daca scrii ceva sa ma anunti, te ajut sa inregistrezi, noi am cam lucrat la melodii solo daca tot ati fost plecati.
-Sigur, daca am ceva te anunț, da sa plece. Apropo, NamJoon, mersi pentri sprijin, ii zambesc.
-Oricând, daca nu e Jin aici trebuie sa fie cineva responsabil si sa va ajute, chicoti. Elevi de liceu îndrăgostiți ce sunteti.
-Mergi la masa pana nu ramai nemancat.
-Acum, acum.
A plecat din cameta si m-a lasat in gandurile mele ce pareau sa devina iar negre. Am reusit totusi sa adorm si sa uit de toate cele intamplate mai devreme.
______
Ei si uitati ca sunt la volumul 3 si datorita voua ma simt mândră. "Din spatele cortinei I si II " a facit 10k citiri si aproape 2k de voturi (aproape) . Sper sa fiti asa si in continuare, sper ca nu va dezamagesc cu tristetea aceasta, dar totul o sa fie ok in final.
Probabil ca nu place tuturor triatul si bocitul ei capitol de capitol, o sa ma straduiesc la ceva mai vesel,  dar comentariile pe Bacovia nu imi sunt de ajutor nici BAC-ul de anul asta. Sper sa intelegeti ca nu pot posta tot timpul asa ca ne citim posibil pe miercuri daca apuc sa scriu.

Cortina A Cazut✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon