✌20 ve 21✌

106K 3.9K 213
                                    

Kress odaya dolan güneş ışığıyla uyanmaya başlamıştı. Ama ilk yaptığı ne gerinmekti nede gözlerini aralamak. Kress'in ilk yaptığı şey yanında olduğunu tahmin ettiği sıcaklığa uzanmak oldu. Uzanırken beyninde bir çok düşünce vardı. Janessa'nın yeşil hareli konyak rengi gözleriyse göreceğini düşündüğü en güzel şeydi şu an.Kress'in içi mutlulukla doldu bir an.

Ama bu bir anlık bir an olarak kaldı,uzandığı yerdeki soğukluğu hissetmesiyle.Kress hızla gözlerini açarken aynı hızla doğruldu yerinde.

Janessa yoktu.

Kress kötü şeyler düşünmemeye çalıştı. Janess çoktan uyanmıştı belki de. Bu düşünceyle rahatlayarak üstünü giymek için yataktan çıktı. Janessa'nın gidebileceğini düşünmesi çok saçmaydı. Yaşanan güzel bir gecenin ardından ne diye gidebilirdi ki.?

Kress dolabına yönelip bir tişört ve eşofman altı aldı kendine. Tişörtü başından geçirirken yatağın kenarına yürüdü.

Eşofmanı elinde ısklık çalmaya başladı kendinden habersiz.Janessa'sına süpriz yaparak seni seviyorum demeliydi belki de. Bu düşünceyle gülümsedi Kress. Eşofmanını giymek için eğilirken duvara bantla yapıştırılmış kağıdı görmesiyle duraksadı. Buda neydi şimdi?

Eşofmanı tek bacağında bırakıp öylece kağıda yürüdü Kress. İçinde ki huzursuzluk canını sıktı. Uzanp boş kaıdı duvardan çekti,bant nasıl yapışmışsa artık,duvar boyasınıda çkarmıştı.Kaşları çatık halde kağıdın arkasını çevirdi ve içinden bunun kötü bir şey olduğunu bilerek ve buna lanet ederek düzgün el yazısını okudu.

"Bu kadar ileri gidebileceğini tahmin etmiyordum Kress. Her şeyi hatırlıyorum ve bu cümleyi okuduktan sonra elindeki kağıdın bir veda olduğunu anladığını umarım. Şu an uyuyorsun ve çok masumsun,çok güzel... Gerçeğin aksine masumsun şuan. Elena nın anlattığının aksine doğruyu benden duymak istersin belki?İstemesen de umurumda değil. Elena'yla yatmışsınız... Aslında bunu duyana dek seni,senin beni en azından bebeğinin annesi olduğum için korumanı bekledim. Bunu duyana dek sabrettim. Annenin beni ezmesini umursamadım. Elena nın iğrenç bakışlarını,annenin beni bir böcek gibi ezip geçmesini, senin beni sevmemeni ve beni onların arasında bırakmanı umursamadım. Çünkü benim hiç ailem olmamıştı Kress. Bir annem olmadı kızabileceğim.

Ve aranızda ne olursa olsun Natalia nin gözlerinde sevgi kırıntılarını gördüğüm için sustum. Sustum ama sen yine yoktun lanet herif! Şuan ağlayamam çünkü horlaman durdu ve her an uyanabilirsin. (evet horluyorsun).

O gün seni görmek için odana geldim ve bam!Sevgili kaltak Elena seni hala seviyormuş. Bu bardağı taşıran damla oldu ve evi terketmek için yürüdüm. Duyduklarım yetmezmiş gibh Elena bana laf sokmaya da kalktı!Hayır Kress.

Bana bunu yapmış olamazdın,Elena konuşurken sana sebepsizce güvenim arttı. Belki de Elena nın gözlerinde göremediğim sana olan sözde aşktı sebebi. Seni savundum. Elena ya açıkça seni haketmediğini söyledim,buna cesaret ettim. Arkamı dönüp gidecekken Elena seninle yattığını söyledi. Dünya ayaklarımın altından kaydı sandım, ama kayan şey merdivenlerde ki ayağım oldu. Sana güvenebilirdim ama sen uyandığımda bana yine yalan söyledin.

Sana güveniyordum ben Tanrı'nın cezası!

Ve ne biliyor musun?Güvenmek için sevmek gerekir ve kalbimde ki acı seni sevdiğimi söylüyor...Bu senin anlayabileceğin bir şey mi bilmiyorum, ama seni terkettiğimden eminim Kress. Sevgili kaltak Elena'ya orta parmağımı büyük bir haşmetle kaldırdığımı ilet lütfen.Ve sen Kress,Diğer orta parmağımı da senden esirgemek istemem,

Mucize Bebek.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें