13. Bölüm '' Ayrılık ''

1.8K 64 2
                                    

Bu bölümden sonra her şey değişecek...

Keyifli Okumalar...

Hala şaşkınlık içerisindeydim.Hemen Hilal'i dürtüp gösterdim ona da.Bana ağzı açık bir şekilde bakıyordu.Belli ki o da çok şaşırmıştı.Whatsapp'ta neden bir kızla fotoğraf koymuştu.Hemde fotoğraf 2 gün önce atılmış.

( Fotoğraf ➘ )

Hemen diğer hesaplarına girdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hemen diğer hesaplarına girdim.Diğer hesaplarında yer de belirtmiş hemen baktım ve şok oldum.Kendi evi...

***

Artık her şey bitmişti.Artık o yoktu benim için.Hemen bunları unutmak için iki elbise çizdim.Sıkılanca bıaktım.

Sıkılanca bıaktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sıkıldığım için balkona çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sıkıldığım için balkona çıktım.Hava aldıktan sonra tam içeri girecektim ki gözüme Deniz'in evi çarptı.Ne kadar banane desem de bakmaya devam ettim.Hava soğuk olup titrediğimi hissstetiğimde içeri girmemle telefonumun mesaj sesinin çalması bir oldu diyebilirim.

Hayat ne yapıyorsun?

Tabii ki cevap yazmayacaktım.Telefonumu sessize aldım.Saat epey geç olmuştu.Uyumalıydım.Yarın zor bir gün olabilirdi.

***

Sabah kalktığımda elime telefonumu aldım.Deniz o mesajdan sonra daha mesaj yazmamış hayret.Saatin 08.23 olduğunu gördüğümde hemen koşa koşa hazırlanmaya gittim ve işim bittiğinde çantamı alıp evden fırladım.Hızlı hızlı yürüyordum.Tam bahçe kapısını kapatıp arkamı döndüğümde Deniz arabasını işaret ediyordu yolun yarısında duruyordu.Yakındık.

Gerek yok deyip yürümeye devam ettim.Arkamdan geliyordu hissedebiliyordum.Kolumdan tuttu kendine çevirdi.

Saat 2 gibi sahilde ol o zaman konuşuruz.

Yürümeme devam ettim söylediğim sözden sonra.Üniversitenin yakınlarındaki durakta indim.Yürümeme devam ettim.Kantinde Hilal'le oturup konuştuk.Aldığım kararı söylediğimde şok oldu.

Kanka emin misin?

Bir iç çekip cevap verdim.

Evet.

Kararın ne olursa olsun arkandayım.

Gülümsedim.Kardeş gibiydik Hilal'le adeta.Onu seviyordum.Ayağa kalktık.Sınıfa doğru ilerlerken Hilal durdurdu.

Kanka dur bak yeni ruj aldım sana onu gösterim lavaboda bakalım beğenecek misin?

Tamam.

Çatlak bu kız ya gerçekten çatlak...Lavabonun önünden geçerken lavabonun karşısındaki tıp sınıfı gözüme ilişti.Ardından Deniz'i gördüm.Hemen kafamı döndürüp lavaboya girdim.Hilal'in gösterdiği ruj meselesi bittikten sonra çıktık.Sınıfa doğru yürümeye başladık.Sınıfa girdiğimizde hoca henüz yoktu.Yerlerimize geçtik.Hoca geldi.Ve ders başlamıştı...

***

Saat 13.56 falan.Sahile doğru yürüyorum.İleride bankta oturan Deniz'i görmemle oraya yönelmem bir oldu.Banka geçip yanına oturdum.İç çekip konuşmaya başladım.

Whatsapp'a attığın fotoğraf umurumda değil tamam mı? Ama bitti.

N-ne neden bahsediyorsun Hayat?

Telefonumu çıkarıp Whatsapp'a girdim.Fotoğraf değiştirilmiş.Sadece kendi fotoğrafı var.

Deniz sence ben mal gibi mi gözüküyorum dedim.

Telefonda benim ne yaptığıma bakıyordu.

Açıkçası zeki değildim ama geri zekalı da değildim yani.Hemen fotoğraflar-Ekran görüntülerine girip gösterdim.Susuyordu sadece susuyordu.Hiçbir şey olmamış gibi ...

Yanından kalkıp gittim.Hilal'i aradım yol boyu onunla konuştum.Sanki oksijen alamıyordum.Bu yüzden bir araca binemezdim. Hilal hala karardan emin değildi ama ben emindim.Yavaş yavaş ta olsa unutacaktım onu...


BÖLÜM SONU...

Hikayede Bir Değişim Olacaktır.Bu Değişimi Diğer Bölümde Göreceksiniz...

İHANETWhere stories live. Discover now