73. Bölüm '' Zehirlenme ''

624 23 0
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR...

Cinsiyeti erkek!

Ne?!Allah!!

Ardanın hafif coşkusu arkadaşlarımıza sarılmakla yetmemiş.Sedyeden kalkan ben üstümü düzelttikten sonra beni de etrafında döndürmeye başlamıştı.Ben hamile olduğumu hatırlattığımda yere kavuşabilmiştim.

Hamileyim!İndir.Çocuğa bir şey olacak.

Ha!Doğru.

Gidip bu sefer Yaman'ı kucaklayan Arda'ya baktım ve fazla 'AdeninTriFosfat ( ATP) ' sentezlediğini anladım.Odadan çıktıktan sonra Arda'nın hayalleri bitmiyordu.Hatta eve gidince oğluna şarkı yazacağını söylemişti.Hastane çıkışında basın mensupları tarafından sorguya çekildik diyebilirim.

1- Hayat hanım hamile misiniz?

2- Cinsiyeti ne efendim?

3- Hayat hanım neden hastaneye geldiniz?

4- Arda bey yeni single veya albüm çalışmanız var mı?

Arda el hareketiyle tüm hepsini susturduktan sonra tek tek cevapladı.

Bir eşim hamile.İki Cinsiyeti erkek.Üç hastaneye kontrol için geldik.Dört bende albümler singleler tükenmez.Demet Akalın'ın öğrencisiyiz.

***

Eve geldiğimizde Cumartesi magazinlerini açtık ve bir koltuğa yaslandık.Yaptığımız röportajı gören Demet Akalın canlı yayında bizim hakkımızda çok iyi şeyler söylemişti.Şuanda da onu izliyorduk.

DEMET AKALIN = Çok mutlu oldum Hayat hamileymiş.Allah analı-babalı büyütsün.Arda'ya gelince tabii benim öğrencimsin.Kimseye bırakmam senin gibi bir yeteneği.Karının da değerini bil vallahi güzel kız...

Devam eden röportajdan bazıları bunlardı.Ben Arda'nın yanağına öpücük kondururken Arda aniden fotoğrafımızı çekmiş ve sosyal medyaya beni etiketleyerek güzel paragraf yazmıştı.O andan sonra internetimi açmam ile birlikte gelen takipçi isteğine Arda ile bakarken Arda hemen konuştu.Hesabı gizliden çıkar yoksa hergün 100.000 tane takip etmek zorunda kalacaksın.Bende başımı salladım ve dediği gibi yaptım.Daha sonra profilime hemen '' Arda Kaya'nın Karısı '' diye yazınca Arda bir öpücük bana kondurdu ve kanalı çevirdik.

***

Arda hemen geldi yanıma ve mutfakta yemek hazırlarken konuştu.

Aşkım yorma kendini dışarıda yiyelim bugün.

Neden?

Oğlumuzun cinsiyetini öğrendiğimiz için.

Arda'yı onayladım ve o sırada Gizem'den gelen videoyu izleyince duygulandım.Oğlumuzun cinsiyetini öğrendiğimiz video...Arda'nın sevinci...Sonra Arda'ya sarıldım ve üstümü giyinmeye gittim.Bol şeyler giyiniyordum.Ama fazla da bol değildi.

Üstümü giyindim ve evimizden çıktıktan sonra basın yine kapıdaydı.Biz arabaya binene kadar bu sefer bana tek tek soru soruyorlardı.

Hayat hanım modacı olduğunuz doğru mu?

Evet.

Çok tarz görünüyorsunuz...

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Hangi şirket efendim?

Kendi şirketimi açmayı planlıyorum...

Arda araya girdi ve beni kurtardı.

Arkadaşlar yormayın lütfen karımı.Hamile kendisi.

''Peki Arda bey iyi günler.''Demediler tabii ki yine sorulara tam gaz devam.Lüks bir mekana geldiğimizde Arda sandalyemi çekti ve oturmama yardımcı oldu.Siparişlerimizi verdikten sonra gelen siparişler ile birlikte su da doldurulmuştu.Bende hemen yemeğe başladım.Ama içimde bir huzursuzluk vardı.Yemekten değildi çok lezzetliydi fakat bir huzursuzluk işte...

Arda ile yemeğimizi yerken Hilal aradı ve biraz onunla konuştum.Ama ağlıyordu.

Efendim?

Hayat...

Ne oldu Hilal bir şey mi oldu?

Yok yok...

Dinliyorum...

Ay kız hamilelik çok güzel bir şeymiş.

Hıçkırıklara boğulan Hilal'i teselli etmek ne mümkün!Ben konuşmaya başlayınc ao hıçkırıyor ben susunca susuyor en sonunda bu teoremi çözüldü ve konuştum.

Sen daha yolun başındasın.Mide bulantın olacak.Can çekintilerin...

Neredesin sen?

Birden sorduğu soru karşısında şaşırmıştım.

Ha!Hı ben mi?Yemekteyim Arda ile birlikte.

Tamam.Hadi görüşürüz.Enişteme selam söyle.

Söylerim.

***

Yemeğimiz bitmişti.Ta ki Arda'nın gizlice getirttiği pastaya kadar.Üzerinde '' Hayat♥Arda♥Oğlumuz '' yazıyordu.Çok güzeldi ve kakaolu idi!Hemen tabağıma koyulan pastaya saldırdım ve Arda da yanağımdaki çikolata izlerini siliyordu.Ben birden durdum ve o an etrafıma baktım.Magazinciler!Yeter ama bildiğin hayatımızı çekiyorlar.İlla siyah perde mi çekelim şuraya.İçten söylediğim sitemime karşılık veren oğlumuz bir tekme attı.

Ah!

Ne oldu aşkım?

Oğlumuz...

Ne oldu oğlumuza?Bir şeyin mi var!?

Yok yok...Tekme atıyor.

Ne?!

Arda hemen karnıma yaklaştı ve ilk kafasını koydu ses alamadı.Sonra elini koydu tam çekecekken söylendim.

Bir tekme daha geliyor!

Hemen elini koydu ve o da tekmeyi hissetti.Sonra tamamen kesilen tekmelerin ardından mide bulantım başlamıştı.

Aşkım...

Ne oldu hayatım?

Doktoru arar mısın?

İyi misin ne oldu?

Hayır bir şey soracağım...

Tamam...

Arda hızla telefonu verdi ve bende doktorla konuşmaya başladım.

Ben ikinci ayındayım.Midem çok bulanıyor...

Ağzımı tuttum ve konuştum.

Bu normal mi?

Hayır sizin mide bulantılarınız olmamalı.Bir şeyden mi zehirlendiniz acaba?

Ayağa kalktım ve lavaboya doğru yürürken kendi vücudumu taşıyamadığım bir ağırlık nedeniyle bayıldım.Çok sıcaktı her yer.Gözlerim yavaş yavaş kapanıyordu Arda'nın endişe sesleriyle...

İHANETWhere stories live. Discover now