33. Bölüm '' İlk Yemek ''

608 26 3
                                    

Merhaba Arkadaşlar.Yarışma sadece yabancılarda yapılıyormuş.Zeki yazarınız yanlış anlamış hfjdks

Yarın yine bölüm gelecektir...

Keyifli Okumalar...

( Şarkıyı Burada Açabilirsiniz...)

Hemen arkama baktım.Bir tane araba hemen arkamdaki bir kız çocuğuna çarpmıştı.Çok üzülmüştüm.Benim de kardeşim vardı sonuçta.Kıza bakmamla yere yığıldım.

***

Gözlerimi araladığımda nerede olduğumu ilk başta idrak edemesem de daha sonra hastanede olduğumu anladım.Hemşirenin gelmesiyle sorduğu sorulara cevap verdim.

Nasılsınız?

İyiyim.

Sesim halsiz ve kısık çıkmıştı.

Neden bayıldığınızı hatırlıyor musunuz?Tahliller temiz çıktı da.

B-beni kan tutuyor.O-o kıza baktığımda kanlar içindeydi.Bayılmışım.

Tamam.Ben çıkışınızı yapayım.

Sağ olun.Teşekkürler.

Hemşire odadan çıkınca bende ayağa kalmaya çalıştım.Ama sadece çalıştım.Çok halsizdim.Yorganı üzerimden çıkardıktan sonra doğruldum ve ayağa kalkmayı sonunda başardım.Kapıya doğru duvarlara tutuna tutuna yürüyordum.Asansöre doğru geldiğimde çantamdan çıkardığım telefonuma bakıp hala şirkete gitmek için 25 dakika olduğunu gördüm. Asansöre binip girişe bastım.

***

Hastaneden çıktığımda bir taksiye binip adresi tarif ettim ve kafamı cama yasladım.Gözlerim kendinden kapanıyordu.Kendimi yorgunluğun ve halsizliğin vermiş olduğu bir dinlenmeye bırakmıştım.Çok ama çok kötü hissediyordum kendimi.

***

Taksicinin beni dürtmesiyle uyandım.Taksimetreye baktım ve çantamdan çıkardığım cüzdanımla parayı ödedim ve taksiden indim.Şirketin kapısından girdiğimde çantamdaki telefonu çıkarıp saate baktığımda 5 dakikam daha vardı.Asansörle yukarı çıkıyordum.Takside dinlenmek az da olsa enerji vermişti.Asansör kapısı bu düşüncelerimle açılınca odama doğru yürümeye başladım.Odama girdiğimde Hilal yoktu ama çantası masanın üzerindeydi.Masama geçip oturduğumda çantamdaki o defteri yine çıkardığımda iğrenç bir toplantı olduğunu gördüm.Düello yapacak üç şirketin yöneticileri ve baş tasarımcılarıyla birlikte.Hemde 2 dakika sonra başlayacaktı.Hilal'in orada olduğunu düşünüp defteri masamın üstüne koydum.Toplantı odasına doğru ilerlerken cam kapıdan herkesin orada olduğunu önündeki defterlere baktığını gördüm.İçeri tıklatıp girdiğimde herkesin gözü üzerimdeydi.Özellikle Deniz'in...

Hilal'in yanındaki sandalye boştu.Ama diğer yanında da Deniz oturuyordu. Hilal'e sandalyeyi işaret ettim.O da defterini sandalyenin önüne getirdi.Hilal Deniz'in yanında oturuyordu.Bende Yeşim Hanım ile Hilal'in arasında...

Yeşim Hanım bana sorduğu soruyla herkes bana bakıyordu.Sadece iki kişi endişeliydi.Deniz ve Hilal...

Hayat iyi görünmüyorsun bir şey mi oldu?

Yok bir şeyim.

Ne kadar gülümsemek mümkünse o kadar gülümseyip önüme döndüm.Yeşim Hanım konuşmaya başladı.

***

*** Şirketinin( Deniz'in şirketi değil ) baş tasarımcısı kibirle bir teklifte bulundu.

İHANETWhere stories live. Discover now