Παρτ 21 (Μια βαρετή μέρα)

173 19 7
                                    

Στο προηγούμενο Παρτ

Μετά απο 2-3 λεπτά πήγα και εγώ,πέρασε γρήγορα η ώρα του μαθήματος και βγήκα με για διάλυμμα.Η Κατερίνα με ρωτούσε τη έχει γείνει και έτσι άρχισα να της λέω.

Κατ- Θέλεις να πεις πως εκείνη την μέρα που με έβαλες τρελλή ηταν ο Μικαέλ στο σπίτι σου.Με ρωτήσε καθώς πηγένα με προς την καφετέρια για να φάμε.

__________________________

"Νάι δεν σου ειπα τύποτα γιατί θα άρχιζες τις ερωτήσεις".Της ειπα και φτάσαμε στην είσοδο της τραπεζαρίας.

Κατ-Δεν  πειράζει σε καταλαμβένω.Μου ειπε και με έσπρωξε απαλα για να πάμε να βάλουμε φαγητό.

Αχ αυτό το κορίτσι ποσο καλό πρεπει να ειναι,μακάρι κάποια μερα να μπορέσω να της ανταπόδοσω όλα αυτα που μου έχει κανει,όλα αυτα που χωρίς εκείνη να με βοηθείσει θα μου έμοιαζαν βουνό και δεν θα μπορούσα να το ανεβώ μόνη μου αυτό το βουνό.Μακάρι να μπορούσα να της πω ολόκληρη την αλήθεια για μενα..για τους γονείς μου..για την ζωή μου.

"Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερίνα τι θα έκανα χωρίς εσένα"της ειπα και την αγκάλιασα.Αλήθεια τι θα έκανα χωρίς αυτην,χωρίς τις συμβουλές της τον απίστευτο και δυνατό χαρακτήρα της.

Κατερίνα- Χαχαχα μάλλον τύποτα δεν θα έκανες.Ειπαι και πέρασε την γλώσσα της πανω απο τα χίλια της."Θα καθόσουν σε μια γωνία και θα έκλαιγες την μοίρα σου μην σου πω οτι θα ήσουν άθλια ντυμένη χαχαχα"Είπαι γελώντας σαν φώκια.

"Ελα μου?...Της ειπα δήθεν προσβεβλημένη και της εδωσα ενα χαμόγελο.

Μού χαμογέλασε και με πήρε αγκαλιά σφίγγοντας με και επέστρεψε μετα απο λίγο στην αρχική της θέση.

Κατερίνα- Έλα πάμε να φάμε πεινάω σαν λύκος.Μου ειπαι και περπάτησε μπροστά μου.

Περπατούσαμε προς το γεμάτο πάγκο απο πεινασμένους μαθητές που περίμεναν με ανυπομονησία το ζεστό φαγητό τους και εγω απλος σκεφτόμουν τον Μίκαελ,την ζωή μου,τον Άλεξ.Δεν ξέρω είμαι πολύ μα παρά πολύ φοβισμένη με την ζωή μου θέλω απλός να είμαι ένα απλό συνηθισμένο έφηβο κορίτσι να μην υπάρχου όλα αυτα τα προβλήματα που κανουν πάρτι στο κεφάλι μου,είναι κακό να θέλω να είμαι φυσιολογική.

Κατερίνα- Λυπόν θές πουρέ με μπιφτέκια η Σουφλέ με ρωτήσε διακόπτοντας με απο των μονόλογο μου.

Απαγορευμένη ΑγάπηWhere stories live. Discover now