Παρτ 23

183 6 7
                                    

Στο προηγούμενο παρτ.

"Ρε Κατερινα τι ειναι αυτα που λες,Με ξερεις εμενα για τετοια "Ειπα κοκκινιζωντας απο τιν ντροπη μου και εσκυψα το κεφαλι μου προς τις μυτες τον ποδιων μου.

Κατερινα- Αα βλεπω πως δεν θα χριαστει να σου βαλω ρουζ εχεις κοκκινισει μονη σου.Ειπαι και εσπασε στα γελεια,τοτε εγω αρπαξα ενα μαξιλαρι και της το πεταξα στο προσομω αλλα αυτη αντι να σταματαση γελουσε περισστερο και μαζι της αρχισα να γελαω και εγω.
______________________________________

Όταν επιτέλους ετοιμαστείκαμε πήραμε τηλέφωνο τον Τζαϊσον να έρθει να μας πάρει και να φύγουμε για το σπίτι του Μίκαελ και του Τόμας,Αφου ηρθε με το αμαξι μπηκαμε τρεχοντας με την Κατερινα ενω γελουσαμε εχωντας στην σκεψη μας την προηγουμενη συζητηση μας στο δωματιο της ενω ετοιμαζωμασταν.Μετα απο 20 λεπτα φτασαμε στο σπιτι του Μικαελ και του Τομας που ειχαν αρχισει το παρτυ και ειδη ακουγονταν η ξεφρενη μουσικη απέξω.Εχω καιρό να βγω να διασκέδασω μετά από την προηγούμενη φορά στο σπίτι της Κατερίνας οταν είχε ματώσει το μπράτσο του Μίκαελ και εξαφανίστηκε μαζί με τον Τόμας για μέρες.Ομως είχα συνειδητοποίηση πως είχα ξεχάσει να πάρω τον Άλεξ για να του πω για το πάρτυ, αν και ο Μίκαελ δεν θα χαλάστει από αυτό,το αντίθετο,Το ξέρω ότι ο Άλεξ θέλει να με προστατεύσει από το να μην πάθω κακό μα δεν μπορώ να μείνω σπίτι και μακριά από τον Μίκαελ. Σταματησα έξω από τα σκαλιά που οδηγούσαν προς την πόρτα του σπιτιού και έστριψα το κεφαλι μου προς την κατεύθυνση του σπιτιού μου, Ο Τομας με είδε και με ρώτησε αν είμαι εντάξει και εγώ του είπα να μην ανήσυχει συνέχεισα να κοιτώ πρως τα εκεί και πήρα την απόφαση να πάω να φέρω τον Άλεξ στο πάρτι, αν και ο Μίκαελ θα χαλάστει όταν τον δει. Διέσχισα τον δρόμο και κατεύθυνθηκα πρως την μπροστινή πόρτα έβγαλα τα κλειδιά μου από την τσέπη μου και ανηξα για να δω αν είναι σπίτι.

"Αλεξ ? . Έκανα μια παύση για να τον ακούσω αν απαντήσει." Αλεξ είσε σπίτι? " ξανά φώναξα μέσα στο άδειο σπίτι.
Ανέβηκα πάνω στο δωματιο του και κατεύθυνθηκα πρως την πόρτα όπου ακούγονταν παράξενοι θορύβοι, ανηξα την πόρτα αργά και δεν περίμενα ποτέ να αντικρίσω αυτό που μόλις είχα δει.
Αλεξ- Τι κάνεις εδώ πέρα!.. Δεν σου έχουν μάθει να χτυπάς πριν μπεις..! Φώναξε καλύπτωντας την γύμνια του με το σεντόνι του κρεβατιού του, έστριψα το βλέμμα μου και παρατήρησα ενα ξανθό κεφάλι να αχνοφαίνεται μέσα από τα σεντόνια. Αμέσως εγώ βγήκα από το δωμάτιο και είπα τσιριζωντας
"θα μου δημιούργηθουν ψυχολογικά" είπα ενώ κατεύθυνωμουν προς την σκαλα, άκουσα τιν πόρτα να ανοίγει και να ακούω τα βήματα του Άλεξ στον διάδρομο, Γύρισα και τον είδα να σταματάει στην άκρη της σκάλας και να με βλέπει ντροπιασμενος.
Άλεξ-Αν δεν σε πειράζει δεν θέλω να μάθει κανείς γι'αυτο και στο λέω σοβαρά. Είπε με αυστηρο ύφος.
Εγω του είπα να μην ανησυχεί και έφυγα βιαστικά καθώς ήθελα να ξεχάσω αυτή την εικόνα φρίκης που είδαν τα ματάκια μου, Πέρασα απέναντη και είδα την Κατερίνα να με περιμένη έξω στα σκαλακια του σπιτιού του Μίκαελ και του Τόμας.
Κατερίνα- Έλα ρε που είσαι τόση ώρα, έκανε μια παύση για να δει πίσω μου."που είναι ο αδελφός σου; " πρόσθεσε.
Εγώ έχοντας την εικόνα φρίκης στο μυαλό μου πάλι της απάντησα βιαστικά πως ο Άλεξ δεν θα έρθει γιατί έχει κανονίσει αλλού διώχνοντας αστραπιαία την εικόνα αυτή.

Ειμασταν ολοι στο σαλονι και κοροϊδευαμε τον Τομας που δεν ελεγε να παραδεχτεί πως η Κατερίνα τον νίκησε για τρίτη συνεχόμενη φορα στο στοίχημα που έβαλαν για το ποιος θα πιει τα περισσότερα σφηνάκια.

Μίκαελ - Κυρίες και κύριοι με διαφορά μόνο 10 σφηνάκια κερδίζει η Κατερίνα. Αναφώνησε ο Μίκαελ κρατώντας μια βούρτσα για μικρόφωνο και την ίδια στιγμή κοιτάζοντας τον Τόμας σκαζωντας στα γέλια.

Τόμας - Πάμε άλλη μια φορά είμαι σίγουρος πως αυτή τη φορά θα σε νικήσω. Είπε αποφασισμένως.

Κατερινα - Πόσους ακόμα γύρους θες για να καταλάβεις πως είμαι καλύτερη σου, Και εξάλλου αυτό είπες και τις δύο προηγούμενες φορές.Ειπε γελώντας και έπεσε στον καναπέ ζαλισμένη από τα σφηνάκια.

Μίκαελ-Αδελφέ ντροπή σου σε νίκησε ένα κορίτσι, είπε πάλι σκαζωντας στα γέλια.

Τόμας - Πφφ εντάξει,εντάξει πάσο τι λες για έναν γύρο με εσένα και την Δανάη;. Είπα κοιτώντας με χαμογελώντας.

"Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ δεν πίνω  τόσα σφηνάκια" Ειπα κάθετη "

Μίκαελ-Μην μου πεις ότι φοβάσαι. Μου είπε σηκώνοντας το ένα του φρύδι.
" Εγώ να φοβάμαι τι λες καλέ" Ειπα και στάθηκα όρθια μπροστά του με τα χέρια σταυροτά.
Αχ πόσο ωραία μάτια έχει είπα και εμένα να τον κοιτάω σαν χαζό.

Μίκαελ-Ευχαριστώ απάντησε κλείνοντας μου το μάτι και χαμόγελωντας μου.

Ας το καλό το είχα ξεχάσει ότι μπορεί να διαβάσει της  σκέψης μου.

Τζεϊσον-Τελικά τι θα γίνει; θα τα πιείτε τα σφηνάκια. Είπε ο Τζεϊσον που έπινε το ποτό του καθισμένος στον καναπέ.
Τον κοίταξα για λίγο και με κοίταξα και τον Μίκαελ.
"Ο χαμένος δεν θα μπορεί να πει όχι του νικητή για μια βδομάδα"
Ειπα και πήγα προς το τραπεζάκι με τα σφηνάκια περιμένωντας τα παιδιά να αρχίσουν τιν αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσουμε.

--------------------------------------------------------------
Γειά σου κόσμε επιτέλους ανέβασα καινούργιο παρτ μετά από καιρό ελπίζω να σας αρέσει το νέο Παρτ πείτε μου γνώμες θα ήθελα να της ακούσω....

Ααααα και καλή χρονιά σε όλους μας εύχομαι το 2019 να φέρει αγάπη και ευτυχία σε όλους μας ❣️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 27, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Απαγορευμένη ΑγάπηWhere stories live. Discover now