0.9

3.4K 155 17
                                    

Rein
"Je had geen betere timing kunnen uitkiezen vanmiddag." Lach ik naar Kayne. Hij lacht en neemt een slok van z'n drankje. "Ja sorry, ik wilde alleen vragen wat jullie wilde drinken." Ik lach harder. "Je hebt nu toch alle tijd voor haar?" "Ja, maar waar is ze dan?" Vraag ik. Ik kijk nog een keer rond, maar zie haar niet. "Ik denk nog boven, aan het omkleden." Ik knik.

Kayne ziet een meisje en loopt er op af. "Hey." Ik draai me om, in de hoop dat het Teresa is, maar nee. Geen idee wie het is. "Hoi." Zucht ik. Ze gaat dichter bij me staan en streelt mijn armen. "Heb je zin om te dansen?" Fluistert ze in mijn oor. Je moet ook echt gaan fluisteren als er muziek opstaat. Ik kijk naar de hal en zie Teresa van de trap afkomen in een geweldige outfit.

 Ik kijk naar de hal en zie Teresa van de trap afkomen in een geweldige outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Excuseer me." Ik duw haar aan de kant en loop richting Teresa. "Hey lekkerding." Ze glimlacht naar me, "heey.". "Wil je wat drinken?" Vraag ik. Ze knikt en volgt me. Ik pak een beker met vloeistof voor haar en overhandig het. "Dankje." "Nou, op onze Whatsapp gesprekken." Lach ik. Ze lacht met me mee en we proosten. Teresa gaat iets dichter bij me staan en ik sla mijn arm om haar middel. Ineens pakt ze haar mobiel en begint te typen. "Teresa?" Ze kijkt op. "Hoe sta ik in jouw mobiel?" Ze grinnikt en laat het zien. Alleen Rein, beetje jammer weer. "Geef maar hier." Ze geeft me haar mobiel en ik verander het in 'Rein❤️'. Ze lacht en pakt haar mobiel weer. "Hoe sta ik in jouw mobiel dan?" Haar hand glijdt naar mijn borst. Ik bijt op mijn lip en laat het zien.

Teresa😍

"Aaawh." Ze drukt een kusje op mijn wang. Ik doe mijn mobiel weer weg en zet mijn glas neer.

Er komt een tof nummer op en ik kijk Teresa aan. "Ga je mee dansen?" Vraag ik en steek mijn hand uit. Ze pakt hem beet en ik begeleid haar door de mensen massa. Ik zie Kayne met een meisje praten. We wisselen blikken uit en hij knipoogt naar me. Ik grinnik even en richt me dan op Teresa. Ze gooit haar armen in de lucht en beweegt op de maat van de muziek. Wauw! Ik grijns en beweeg met haar mee.

"Hier ben je!" Ik word omgedraaid en kijk weer naar het doffe wijf van net. Zucht. "Tiffany, wat moet je?" Teresa gaat tegen me aanstaan en kijkt haar boos aan. Uit gewoonte sla ik mijn arm om haar middel. Mijn hand leg ik op haar onderrug. Tiffany dus, echt zo'n hoerennaam die perfect bij haar past.

{GEEN belediging voor mensen die zo heten. Het is helemaal geen lelijke of hoerige naam.}

"Je danst met mijn date." Grijnst Tiffany vals. "Oh sorry, hoe heet hij dan? Ik ben zijn naam even vergeten." Tiffany wordt rood en stampt boos weg. Sukkel. Teresa grinnikt en ik kijk haar lachend aan. "Je bent echt leuk!" Geef ik toe. Ze bloost en trekt me, via de kraag van mijn polo, naar haar toe. Ik leg 1 hand op haar wang en kijk kort naar haar lippen. "Jij ook." Zegt ze, hard genoeg, voordat onze lippen elkaar raken. Ik glimlach kort voordat ik me totaal aan haar overgeef. Ze legt haar handen in mijn nek en streelt mijn nek. Nog nooit heeft een meisje me zo gekust. Zo pittig, zo passievol en zo goed!

Het was geen verkeerde keuze op haar te appen, het was de beste keuze van mijn leven.

{Ik persoonlijk had dit hoofdstuk echt anders willen verwoorden en vind het ook echt bagger, maar ik heb meerdere ideeën voor hierna dus dan is het dit maar.

Sorryy 😁😘}

WHATSAPPWhere stories live. Discover now