2.07

1.7K 116 40
                                    

Teresa
Met opgetrokken benen zit ik op de bank. "Wat nou als hij me nooit met rust laat? Dat ik voor altijd wordt achtervolgd door hem?" Mompel ik. "Ik heb even goed laten merken dat hij je met rust moet laten." Grijnst Kayne vanachter z'n laptop. Ik rol met mijn ogen. Beetje met de eer strijken, typisch Kayne. Ik bijt op mijn lip als ik even naar Kayne kijk. Hij kijkt geconcentreerd naar het scherm, hij is vast bezig met school.

Ik kruip over de bank heen naar Kayne toe. Ik sla mijn armen om z'n nek heen. "Dankjewel voor alles." Fluister ik. "Geen probleem, lekkerding." Hij legt z'n laptop weg en slaat z'n armen om me heen. Ik glimlach en kruip op z'n schoot. Kayne kan me zo fijn en vertrouwd laten voelen. "Zullen we een film kijken?" Stelt Kayne voor. "Jaa." "Horror?" Ik kreun. "Moet dat?" "Een van de minst enge horrorfilms dan?" "Nou, oké. Ik doe de popcorn." Ik sta op en loop naar de keuken. Ik pak de zoete en de zoute, want van allebei houd ik evenveel. Het is net als kinderen die je hebt, je kan niet kiezen. Kayne maakt het niks uit, die eet alles eigenlijk wel. Ik pak een biertje voor Kayne en pak een witte wijn voor mezelf.

Even later zitten we samen voor de tv. Netflix without Chill. Ik ben zowat al tegen Kayne aangekropen, haat aan horror! Soms kan ik tegen horror, soms niet. Ligt er aan wie er bij me is en of ik enge dingen heb meegemaakt. Je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben vast niet de enige. Kayne slaat een arm om me heen. Ik weet gewoon dat hij grijnst. "Stop met grijnzen." Mompel ik. Kayne lacht en trekt me dichter naar hem toe. Ik pak nog wat zoete popcorn uit de schaal. Ik probeer mijn glas wijn erachter te pakken, maar hij staat te ver weg. Ugh, laat dan maar. "BOE!" Ik voel Kaynes handen op mijn heupen en schiet omhoog. "Aaaah!" Door mijn reactie vallen we allebei van de bank af. Ik kreun inwendig als Kayne op me terecht komt. "Kayne!" Kreun ik. Hij lacht. "Niet lachen, ik lig onderop." "Ja, het is ook jouw schuld." "Niettes." "Welles." Hij gaat speels tegen me in. Ik kijk hem aan. Zijn ogen glinsteren van geluk en plezier, net altijd als bij Rein... Ik probeer anders te gaan liggen, maar dat doet nog meer pijn. Een luide kreun van pijn verlaat mijn mond. Kayne doet een plukje achter m'n oor. "Schattig als je zo geil kreunt." Ik lach. "Het is een pijn kreun, geen geile kreun." Ga ik tegen hem in. Kayne lacht en steunt met z'n armen naast me. Ik kan ademen! Halleluja! Terwijl hij dichterbij komt, kijken we elkaar aan. Zijn ogen, wauw.

Langzaam drukt hij zijn lippen op die van mij. Ik ga er direct in mee.

Dit is zo fout, maar het voelt zo goed.

{WOW WAT!?

Fijn pasen iedereen ! 💗💗

P.S. 5e in de Fanfictiee ' 😍
15.04.17 ❤️ }

WHATSAPPWhere stories live. Discover now