2.14

1.6K 106 20
                                    

Teresa
Ik klik mijn app open en ga naar Nate.

Teresa Trek een chille outfit aan ! 😘
Nate💘 Moet ik niet netjes?
Teresa Daar doen wij niet aan 🙃
Nate💘 Ooee nice, tot zo babey
Teresa Tot zoooo ❤️

Ik klik mijn mobiel uit en doe mijn ochtend routine. Dan moet ik alles gaan klaarmaken voor de brunch en dan kan ik uitrusten. We gaan brunchen met Nate, Pap, Robin en Jackson. Ik heb er best veel zin in, gewoon de gezelligheid enzo.

Als de bel gaat sprint ik naar de deur. Pap loopt lachend achter me aan. Ik open de deur en Robin en Jackson staan er. Ik omhels mn zus. "Hey girl." Ik glimlach en omhels daarna Jackson. Ze trekken hun jas en schoenen uit en lopen direct naar de eetkamer. Ze nemen alvast plaats, aangezien Nate er over 1 minuut is. "Wanneer komt je vriendje? Ben wel benieuwd hoor." Ik glimlach naar Robin. Op dat moment gaat precies de bel. "Hij is er." Ik huppel vrolijk naar de voordeur. Ik open de deur en zie mijn knappe vriendje staan. Ik druk een kus op z'n lippen. "Hey mooie meid." Blozend laat ik hem binnen. "Mijn zus staat echt te trappelen om je te ontmoeten." Grinnik ik. Nate glimlacht als hij z'n jas ophangt. "Laten we dan maar gaan." Hij haalt een hand door z'n haar en ik bekijk zijn outfit.

Een nike trainingspak en een horloge. Rein is toch net wat gespierder. Wacht wat? Waar denk ik over na? Ik schud de gedachtes van me af en we lopen naar de eetkamer. "Nou, Robin, Jackson, dit is Nate." Nate komt binnen gelopen en het eerste wat Robin zegt: "ooee, leuke jongen, goed gekeurd.". Ik begin spontaan te glimlachen. Nate geeft ze de hand en komt erbij zitten. Pap gaat aan het hoofd zitten en we starten de brunch.

Ik ruim de tafel af en Nate is aan het afwassen. "Teresa, Nate, komen jullie even mee naar de woonkamer?" Robin komt naar ons toe. Ik kijk haar vreemd aan, "maar we zijn nog niet klaar?". "Dat maakt niet uit, kom." Ik haal mijn schouders op en volg Robin naar de woonkamer. Ik neem plaats naast Pap en Nate komt weer naast me zitten. Robin en Jackson zitten tegenover ons. "We moeten jullie wat vertellen..." Begint Robin langzaam. "Jullie gaan trouwen!?" Roep ik meteen blij. Robin lacht, "nee.". Sip ga ik weer zitten. Pap naast mij gaat helemaal stuk. "Maar ik ben wel in verwachting." Mijn ogen worden groot en ik kijk naar het stel. "WAT!? ECHT WAAR!?" Roep ik. Robin knikt glimlachend. "Gepland?" Vraagt Pap meteen. Robin schudt langzaam haar hoofd. "Eigenlijk niet, maar we willen het wel houden." Vertelt Jackson. "Is het een jongetje of een meisje?" Robin lacht. "Rustig aan jij, en we weten het nog niet." "Oh." "Gefeliciteerd." Glimlacht Nate. "Dankjewel." Krijgt hij glimlachend terug.

Ik ga op bed liggen en Nate komt na 3 seconden naast me liggen. "Robin is gewoon zwanger." Mompel ik, ik kan het nog steeds niet geloven. Nate glimlacht en pakt z'n mobiel. Ik probeer mee te lezen, maar ik faal. Ach, hij verbergt toch niks voor me. Ik draai me om en leg m'n hoofd in één van de kussens. Kerst is altijd zo vermoeiend. Ik voel iets zwaars op me gaan liggen. "Hey babe." "Ga van me af." Piep ik. Nate lacht en gaat tegen me aanliggen. Ik kruip in z'n armen en zucht tevreden.

Kerst samen met mijn vriendje, i love it!

{ Fijne koningsdag/nacht voor de Nederlanders 🎈💛🔶🇳🇱 }

WHATSAPPWhere stories live. Discover now