2.11

1.6K 116 101
                                    

{ Ik wilde langer wachten met dit hoofdstuk, want het heeft meer dan 1500 woorden, maar ik heb schijt want door jullie sta ik op #3 in de fanfictie! 😍
THANKYOUSOMUCH 💗 }

Teresa
Ik druk op het belicoontje en bijt op mijn lip. Neem alsjeblieft op.

R: Hoi met Rein.
T: Hey met Teresa, ehm we moeten praten.
R: Nou, volgens mij niet.
T: Wat? Waarom niet?
R: Volgens mij vermaak jij je prima met die andere jongen.
T: Waar slaat dit op!? Jij wilde mij zo nodig terug, dat ik dan op date ga met een ander gaat jou niks aan! Ik ben je niks verschuldigd!
R: Doei Teresa, veel plezier met die player
T: De enige player ben jij, mongool

Ik hang op en de tranen beginnen te lopen. Waarom loopt het nou zo? Wat heb ik verkeerd gedaan dat hij nu zo doet?

Ik voel mijn mobiel trillen. Nate appt me, hoe toevallig.

Nate💓 Hey babey, zin om wat te doen vandaag? x

Ik kijk naar de tijd, het is half 2. Ik moet werken van 4 tot 10...

{Ik dacht er eerst aan om haar vaste tijden te geven, ik verander het nu naar random tijden ❣️}

Teresa Sorry schat, ik moet werken van 4 tot 10 x 😔
Nate Geeft niks babey, succes 😘
Teresa Thankyouu 💓

Ik glimlach. Ik denk echt dat ik voor Nate ga. Nate is zoveel leuker. Rein kan de pot op. Ik besluit om te gaan klaarmaken voor mijn werk. Meer kan ik ook niet doen nu.

"Heey." Ik loop naar binnen en zie Elise al staan. "Hey T, goed dat je er bent. Je moet een nieuw meisje inwerken." Ik zucht kort, want daar heb ik zin in, no. "Oké." Ik leg mijn spullen weg en ga achter de bar staan. "Ze heet Janice en ze is 17 jaar oud. Ze komt hier werken naast haar school. Ze moet alleen nog door jou goedgekeurd worden, omdat jij er toen niet was toen ze voor het eerst kwam." Ik knik. "Wanneer komt ze?" "Elk moment." Ik knik weer. Ik help ondertussen wat mensen totdat er een meisje binnenkomt. Ze draagt weinig make-up, ze is mooi. "Hey, ben jij Janice?" Ze knikt en we schudden elkaar de hand. "Ik ben Teresa." Ik neem haar mee naar de prive-ruimte.

"Het is dus heel makkelijk zie je." Glimlach als ik wat voor heb gedaan. Ze knikt. "T, hij is hier." Hoor ik Elise zeggen. Ik verschiet van kleur. "Wie is hij?" Fluistert Janice. Ik draai me kort om, Rein gaat aan een tafel zitten met de andere drie jongens van Mainstreet. Alle 4 zien ze me niet.

Ik pak Janice haar hand en trek haar mee naar de prive-ruimte. "Een van die vier jongens die niet binnen kwam, is mijn ex. Als jij nu doet wat ik zeg, dan ben je aangenomen." Janice lacht. "Vertel, meiden helpen elkaar." Ik glimlach. "Ga erheen en bedien ze, dan moet je express met hem flirten. Ik vertel je alles na het werk wel, oké?" Ze knikt. Janice loopt de kamer uit en Elise komt binnen. Ik vertel Elise het plan en samen gaan we weer terug naar de openbare ruimte. Janice staat bij de jongens. Rein zit met z'n rug naar me toe. Daan, Owen en Nils zien me wel, maar snappen aan mijn blik dat ik niet wil dat Rein weet dat ik er ben.

Rein
"Goedemiddag heren, wat wilt u drinken?" Ik kijk naast me, een prachtig jong meisje staat aan onze tafel. Ik ga wat meer rechtop zitten en bekijk haar.

Teresa wie? Bedenk ik bij mezelf.

"Koffie graag." Zeg ik als laatste, met een knipoog. Het meisje kijkt me speels aan en verdwijnt. "Rein, dat Teresa je niet meteen terug wilt, betekent niet dat je haar collega moet gaan neuken." Daan kijkt me nors aan. Verbaasd kijk ik hem aan. "Sorry?" "Je hoorde me wel." Ik rol met mijn ogen. "Ik ga even naar het toilet." Nils staat op en verdwijnt.

Teresa
Ik wenk Nils naar me toe en hij staat direct op. Ik neem hem mee naar de prive-ruimte en vlieg hem meteen in de armen. "Teresa! Ik heb je zo lang niet meer gezien." Glimlacht hij. "Echt he! Hoe gaat het met je?" Hij vertelt dat het goed gaat en vraagt hoe het met mij gaat. "Ja, prima eigenlijk. Het is nogal ingewikkeld tussen Rein en mij en dat zit me dwars." We praten nog kort todat Nils weer terug gaat. Janice komt weer terug. "Hij flirt echt heel erg met me, ik voel me gewoon schuldig tegenover jou." Geeft Janice toe. Ik lach. "Geeft niks moppie, het is volgens plan. Flirt ook maar met hem, als ze gaan afrekenen, ga ik de rekening brengen. Oké?" Janice knikt en verdwijnt weer.

Arme Rein toch, je weet niet wat je te wachten staat.

Rein
"Heeft alles gesmaakt?" De leuke serveerster komt naar onze tafel toe en pakt onze lege borden op. We knikken. "We zouden graag nog wat te drinken bestellen." Vertelt Owen. Ze knikt, "momentje.". Ze loopt met onze borden weg. Ik kijk haar kort na. Er verdwijnt iemand de ruimte uit. Wacht, was dat Teresa? Nee, dat kan niet. Die moet niet werken vandaag. Ik grijns als onze serveerster weer aankomt lopen. "Wat mag het zijn?" "Jou." Zeg ik speels. Ze kijkt me aan, er staan twinkelingen in haar ogen. Net als bij Teresa altijd. Stop met aan Teresa denken! We bestellen ons drinken. "Komt eraan." Glimlacht ze. Ze schenkt me nog een knipoog voordat ze wegloopt. Ik grijns. "Ik ga haar nummer vragen als we de rekening krijgen." De jongens rollen met hun ogen.

"Maar even serieus, jongens. Willem begon er gister gewoon weer over." Zucht Owen. Ineens is het stil. "Ja, misschien is het dan toch tijd om te stoppen." Mompelt Nils. Ik ben het er niet mee eens, maar dat weten ze al. "Ik wil graag naar een opleiding die niks te maken heeft met performen, ik ben opzich wel voor. Ik bedoel wat kunnen we nu nog bereiken?" Daan kijkt ons aan na dat gezegd te hebben. "Ik zelf wil doorgaan, maar acteren is ook best leuk." Geef ik toe. "Ja, daarom." Daan geeft me compleet gelijk. "Laten we het er een andere keer over hebben en niet zo'n openbare ruimte." Zegt Owen. We knikken. Ondertussen is ons drinken gebracht door een andere serveerster. Elise. Dat weet ik door Teresa. Als Elise langsloopt, vraagt Daan de rekening. Elise knikt en geeft mij een chagrijnige blik. "Mijn collega komt de rekening brengen." Oeh! De leuke serveerster! Ik ga weer goed zitten en doe mijn kraag goed. Het is lang gelegen dat ik een nummer heb gevraagd. "Is meneer van Duivenboden aan het stressen?" Grinnikt Owen. Ik rol met mijn ogen. "Als je het doet, moet je het goed doen." Is mijn antwoord. Er glijdt een arm langs me heen, die de rekening op tafel legt. Oe, heerlijk meisje. "Dat is dan €66,56 en geen tweede kans voor jou." Die laatste zin wordt in mijn oor gefluisterd door een stem die ik maar al te goed herken. Ik draai me om. Fuck. Fuck. Fuck!

Teresa
Bitch kijk ik hem aan. "Pinnen." Hoor ik Daan zeggen. "Volg mij maar." Ik geef Rein nog 1 bitchblik voordat ik met Daan naar de bar loop. Verbaasd en in shock laat ik Rein achter. "Goed bezig." Lacht Daan. Ik grinnik. Daan rekent af en ik geef de drie jongens een knuffel. Rein komt aan de bar staan en kijkt me schuldig aan. "Het spijt me." "Ach, rot toch op man." Sis ik. "Nee, echt." "Rein, stop. Eerst wil je me terug, dan word je boos dat ik een date heb en dan ga je met mijn collega flirten." "Het spijt me, ik dacht, jij wilt me niet terug dus ik ga gewoon opzoek naar iets nieuws." "Oh, dus dan kies je mijn collega!?" "Het spijt me. Hoe kan ik het goedmaken?" Smeekt Rein. "Ik wil je weer kunnen vertrouwen, en zo lukt dat niet." Geef ik eerlijk toe. "En daarbij is Nate ook leuk." Mompel ik terwijl ik naar beneden kijk. "Teresa." Ik kijk op, naar Rein. Allebei hebben we tranen in ons ogen. "Ik kan op je wachten, ik doe er alles aan om je vertrouwen te winnen. Voor nu laat ik je met rust, ik spreek je later." Hij loopt het restaurant uit. "Ga achter hem aan." Hoor ik Elise zeggen. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik loop achter de bar vandaan en ren naar buiten. "Rein!" Rein draait zich om. Ik vlieg in z'n armen. Hij slaat z'n armen om me heen. Ik laat hem langzaam los. "Wat is er schat?" "Ik... Ik..." Waarom ging ik hem achterna? Rein glimlacht zwak. "Mag ik?" Ik knik en voel later z'n zachte lippen op die van mij.

Die lippen die ik voor de komende tijd niet meer kan voelen.

{So naar srslyxlotte  ♥️♥️♥️

Eerst was dit hoofdstuk 500 woorden, maar met behulp van mijn girl Lotte is het nu 1500 woorden ♥️

Teresa weet niet echt wat ze wilt eeh 😳

Waar zou jij voor gaan?

Rein? Na al zijn fouten?
Nate? De onschuldige nieuweling?
Of toch Kayne? De vertrouwde goed-zoenende Beste vriend?

Let me knowwwww ! 💓😋}

WHATSAPPWhere stories live. Discover now