2.02

1.8K 112 41
                                    

Teresa
"Kayne! Ik ga!" Roep ik door het appartement heen. Geen reactie. Zuchtend loop ik naar z'n kamer. Ik klop op de deur en loop naar binnen. Kayne ligt in bed, nog steeds te slapen. Moet hij niet naar z'n studie?

"Mijn studie valt vandaag helemaal uit, ik ben vrij." Mompelt hij. Ik rol met mijn ogen. "Oftewel jij doet de boodschappen en doet de was?" Kayne kijkt me slaperig aan terwijl ik grijns. "Omdat je mijn meisje bent." Kreunt hij. Ik glimlach en druk een kus op zijn wang.

Ik loop naar mijn auto en stap in. Ik zucht even als mijn mobiel gaat. Ik klik hem aan en lees Reins appje.

Rein Morgen 20:00 bij jou? x
Teresa Prima

Ik weet het, het is echt droog. Ik weet niet wat ik ermee moet. Ik weet niet wat hij wilt zeggen en wat ik wil zeggen. Nou, ik weet wel wat hij wilt. Hij wilt me terug, maar wil ik hem terug? Ik schud mijn hoofd. Teresa, stop. Ik start mijn auto, knal mijn Spotify aan en rijd naar mijn werk.

"Goeiemorgen!" Glimlach ik naar Jim. "Goeiemorgen sunshine!" Knipoogt hij. Ik loop langs hem heen naar de privéruimte. Ik dump mijn jas en spullen en loop weer terug naar de bar. "Nog wat gemist?" Vraag ik aan hem. Jim schudt z'n hoofd. "Ja, trouwens. 1 ding. Er kwam vanochtend een vrouw met haar hondje. Ze wilde een glas water voor haar hondje." Ik grinnik. "Dat is juist lief van haar!" Jim rolt met z'n ogen. Jim is, samen met Elise, de beste collega die ik me kan wensen. "Gaat het wel met je?" Ik kijk op en knik. "Ik geloof je niet, maar oké." Ik zucht en besluit hem alles te vertellen. "Ach meid! Kijk hoe het loopt! Vergeef hem als dat het beste voelt, laat hem gaan als dat juist beter voelt." Ik glimlach en geef Jim een knuffel. Er komen drie jongeren binnen, zij komen elke week bij ons ontbijten. 2 jongens en 1 meisje. Het meisje is weer het nichtje van de ene jongen, en die jongen is weer de stiefbroer van de andere. Snap je het nog? Ik weet alleen dat, ik weet niet eens hun namen. "Goedemorgen, tafel voor 3?" Ze knikken en ik begeleid ze naar een geschikte plek. "Hetzelfde als altijd?" Ze glimlachen en ik vertrek naar de keuken.

Ik loop weer terug naar de bar. 2 koffie voor een stel. Het is echt een drukke ochtend, vreselijk. Ik zet de koffie en zucht uit. "Hey, kan ik afrekenen?" Ik kijk een van de jongens aan van het drietal. Ik knik. "Ja tuurlijk." Hij houdt z'n pinpas al omhoog. Ik toets alles in en leg de pinautomaat op de bar. "Heb je misschien een papiertje met een pen voor me?" Even kijk ik hem raar aan, maar pak het toch. Hij toets z'n pincode in en daarna pakt hij de pen om iets op te schrijven. Ik geef hem het bonnetje en hij geeft me het papiertje. Hij knipoogt naar me en ik bloos licht. Hij verlaat met z'n vrienden het restaurant. Ik draai het papiertje om en glimlach.

+5206229745 x Nate

{Dit is onze Nate, cutie toch!? 😍}

{Ik vind hem perfect voor Teresa, idk why, wat vinden jullie? 😘}

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

{Ik vind hem perfect voor Teresa, idk why, wat vinden jullie? 😘}

WHATSAPPWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu