Bölüm-21

336 26 8
                                    

İyi Okumalar...!!!

Hastaneden çıkıp, otoparkın orada düşünüyorduk. Amanda denen pislik bunun bedelini çok fena ödeyecekti. Paris'i ona zehir edeceğim. Bu Ariana'dan farksızdı. Ariana'da bebeğimin karnımda ölmesini istemişti. Ama Amanda sadece öyle bilmemi istemişti. Hangisi daha kötü?

''Pekala, adres elimizde. İlk uçak bu akşam. Hazırlık yapıp hemen gidebiliriz.'' dedi Louis. ''Bizde geleceğiz.'' dedi Ana.

''Hayır. Bunu biz halletmeliyiz.'' dedi Harry. ''O kaltağın arkasında kim var bilmiyoruz. Eğer bir şeyi tam yapacaksak kalabalık olmamız gerek.'' dedi Niall.

''Çocuğa gelince...'' Zayn içim acıyor, şimdilik sus. ''Bunu ona siz açıklamak zorundasınız.''

''Bunu yapacak gücüm olduğunu sanmıyorum. Onu hayatımda ilk defa göreceğim ve bu benim için gerçekten çok zor.'' dedim yüzümü ellerime gömerek.

''Zor olacağını biliyoruz Bella.'' dedi Mikayla. ''Ama bu gerçeği değiştiremez. Ona söylemek zorundasın.'' Derin bir nefes verdim.

''Biliyorum.''

''O halde hazırlanın. Akşam yedide uçak kalkacak.'' dedi Louis. ''Lanet olsun iki saat var. Acele etmemiz gerek.''

''Çocuklar ne olacak?'' diye sordu Daya. ''Hepsini Gemma'ya veya bizim bakıcıya bırakamayız. Onları da almak zorundayız.'' dedi Ana.

''Olmaz. Bailey bunu öğrenirse, sinirden gözü döner. Biliyorsunuz, sinirlendiğinde onu kimse tutamıyor.''

''Bella...'' diyerek önüme çıktı Zayn. ''En sonunda öğrenecek. Bırak kader nasıl yaşaması gerektiriyorsa, öyle yaşatsın.''

Bir şey diyemiyordum. Şuan sadece oğlum yaşıyordu ve ben onu bulmak zorundaydım. Ayrıca hayatımı cehenneme çevirenlerden intikam almalıydım.

''Pekala. Hemen eve gidelim o halde.'' dedim Harry'e. Beni onayladı ve diğer herkesle beraber arabalara bindik. Gözüm bizi uzaktan seyreden Ashley'i fark etmişti. Onunla sonra görüşeceğime dair bir bakış attım.

Harry hemen arabayı çalıştırdı ve eve hızla sürmeye başladı. Ağlamam gerekiyordu. Fakat yaşadığım ve hissettiğim bu acı, beni küle çeviriyordu. Kahretsin! Bunları yaşadığım için kendimi öldürmek istiyordum.

''Biletleri İnternet üzerinden almamız çok iyi oldu. Her şey çok hızlı olacak.''

''10 saat sürecek bir uçuş pek hızlı olmayacak Harry.'' Sesimizde bir öfke vardı. Onun ki öldürmek istiyordu, ben cehennemi yaşatmak istiyor gibiydim.

''Bu yaptıklarına çok pişman olacak.'' diyerek direksiyona vurdu. ''Önce ben.'' dedim.

''Hayatımı mahvetti ya. Bu aldatma olayı bunun başlangıcı oldu. Şimdi her şey yerine oturuyor.''

''Ben sadece bir an önce oğluma kavuşmak istiyorum.'' dedim. ''İnan bende.''

10 dakika sonra nihayet eve varmıştık. Eve girdiğimiz anda, ben yukarı çıkıp hazırlanırken, Harry'de aşağıdakilere olanları anlatıyordu. Biz çıkarken ikisi de evde yoktu. Şansımıza ikisi de gelmişlerdi.

''Hayır!'' diye kükreyen bir ses geldi. Hemen odadan fırladım ve aşağıya koştum. Tahmin ettiğim gibi, Bailey cinnet geçiriyordu.

''Üstüne beni götürmüyor muydunuz? Öyle mi?'' Ben ve Harry'e olan bakışları ürkütücüydü. ''O kadın sizin boşanmanıza sebep oldu. Böyle bir durumda benim sessiz kalacağımı düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.''

Satılık 3 : Son Nefes [h.s]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin