BÖLÜM|2 "SERSERİ GECE"

2.7K 586 1.4K
                                    

Yeni bölümden herkese merhaba! Okumaya başlamadan önce 'a basalım mı?

Hepinize keyifli okumalar diliyorum.🖤

•

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İKİNCİ BÖLÜM
"SERSERİ GECE"

Üzerindeki siyah bornoza aldırış etmeden çıktığı balkonda neredeyse bir saattir oturuyordu. Hareketsizlikten uyuşan bedeni, soğuktan da nasibini almaya başlamıştı ama önemli değildi onun için. Kararını vermişti, Reyya yaptığına pişman olacaktı!

Günün tüm yorgunluğunu çıkartmak istercesine eve girdiği ilk an kendini salondaki kanepeye atan Reyya'nın yüzünde kırık bir tebessüm vardı. Zayıf bünyesi, en ufak fazladan harekette bile isyan ederken günlerdir süren yoğun tempo tabiri caizse canını çıkarmıştı ama bir hafta sonra o kadar güzel bir gün yaşayacaktı ki, o zaman bu yorgunluk tatlı bir anı olarak kalacaktı.

Sadece biraz daha dayanması gerekiyordu.

Üzerindeki uyuşukluktan kurtulmak için ağır hareketlerle yattığı yerden kalkıp yatak odasına gitti. Krem rengi dolabının kapağını açarak içinden en sevdiği pijamalarını çıkardı.

Yaklaşık yirmi dakikalık bir duşun ardından kıyafetlerini giydiğinde rotası mutfaktı.

Sabahtan beri doğru düzgün bir şey yememişti. Aldığı kısa duştan sonra açlığını daha fazla hissederken kendine bir ziyafet çekmeye karar verdi. Şu an düşünceleri okunabilse; "Bunları yemek senin harcın mı?" Benzeri sorularla karşılaşacağından emindi.

Zayıf olmasına rağmen sevdiği yemekleri fazlasıyla iştahlı yerdi. Öyle ki, sadece dakikalar süren yemeğin sonunda kendine göre şişmiş midesi karşısında ki insanlar için alay konusu olurdu. Özellikle bir kişi için...

Sinir şey! Sana ne benim midemden?!

Düşüncelerle ulaştığı mutfakta, kapağını açtığı buzdolabına bir süre boş boş bakıp ne yemek istediğine karar vermeye çalıştı.

İNFİÂLWhere stories live. Discover now