BÖLÜM|3 "HARABE"

2.4K 516 1.5K
                                    

İlk iki bölüme kıyasla uzun olan üçüncü bölümle karşınızdayım.🌸

Yıldıza basmayı ve düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın, olur mu?

Seviliyorsunuz.💋

Keyifli okumalar diliyorum.🖤

Kafasındaki onlarca sesin
gürültüsüne inat, ruhu terk edilmiş şehrin boş kaldırımları gibiydi. Yer yer çöplüğe bulanmış, çokça enkaz hâlini almış...

 Yer yer çöplüğe bulanmış, çokça enkaz hâlini almış

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
"HARABE"

Ayakkabılarını bile çıkarmadan devrildiği yataktaki rahatsız uykusundan sıyrılıp, dağınık çarşafın içinde kendine gelmeyi beklerken derin bir boşlukta sallandığını hissediyordu.

Tam olarak açamadığı gözleriyle kısa bir an bulunduğu yabancı odayı süzdü, saniyeler sonra yola çıkışı aklına geldi.

Kimseye haber vermemişti.

Zaman zaman ortadan kaybolurdu ama hiçbirinde bu kadar yok olmamıştı...

Camlardan içeri süzülen güneş ışığı yavaş yavaş geri çekilirken yattığı yerden doğrulup elleriyle yüzünü ovuşturdu. Üzerindeki kırışmış gömleği, birbirine giren saçları, günlerdir kesmediği sakalları ile pejmürde bir görüntüsü vardı.

Hiçbirini umursamadı, umursamazdı. Buna ne hâli vardı ne de isteği.

Beline dolanan çarşaftan kurtulup ayağa kalktı. Yatağın sol tarafında kalan banyoya tökezleyerek girdiğinde, musluğu açıp avucuna doldurduğu suyla yüzünü yıkadı. Aynı saniyelerde midesinde başlayan yanma o kadar şiddetliydi ki, sol eli istemsiz  kaburgalarının arasına baskı yaptı. Dün sabahtan beri bir şey yemediği düşünülürse, çektiği ağrı olağandı.

Askıdan aldığı beyaz havlu ile yüzünü kurulayarak odaya girdi. Çift kişilik kanepenin önünde duran valizinden koyu yeşil kazak ve siyah kot pantolonunu çıkardı. Elindeki havluyu yatağın üzerine atıp, üzerindeki kıyafetleri onun yanına gönderirken seçtiklerini giydi.

Sonraki on beş dakika; uyumadan önce elinde olan telefonunu bulmak için yatağın üzerinde ne varsa hepsini yere atması, yastık kılıfının içinden çıkan kapanmış telefonuna ettiği küfürler ile geçmişti.

İNFİÂLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin