BÖLÜM|7 "ÇABA"

1.5K 464 1K
                                    

Merhaba!
Bölüm saatleri-günleri değişiklik gösteriyor fakat elimde olmayan sebeplerden inanın... Umarım bana kızmıyorsunuzdur? Şu an büyük bir dönemeçteyim ve yaşadığım stresi size tarif edemem.🥺
Dualarınızı beklerim.🤲🏼

Keyifli okumalar diliyorum ballarım.💕

💕

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm şarkısı: Çağan Şengül & Yasir Miy/Tenha
Çağrı Çelik/Gamzedeyim Deva Bulmam

Bölüm şarkısı: Çağan Şengül & Yasir Miy/Tenha Çağrı Çelik/Gamzedeyim Deva Bulmam

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

YEDİNCİ BÖLÜM
"ÇABA"

Cem

Saat 07.30'a kurduğu alarmı sürekli erteleyerek işi tembelliğe vurmuş, yapacağı önemli işin bilincine varamamasıyla birlikte uykusuna kaldığı yerden devam etmişti.

Kendine ait bir ofisi ve işinde iyi olması ona bazı avantajlar sağlıyordu ama o kolay kolay düzeninden vazgeçebilen bir insan değildi. Bu hâli, önceki gün Emir ile olan yaşadığı gerilimin bir sonucuydu. En yakın arkadaşı olarak ona yardım etmek istiyordu fakat Emir kendini anlayacak hâlde değildi. Yanında olmak isterken hedef tahtası olmaktan da kurtulamamıştı. Bunu kendine dert edinmezdi lâkin üzüldüğü de bir gerçekti.

Karakter sahibi, iyi ve merhametli biri olmasına karşın öfkelendiği zaman gözü görmeyen bir yapıya sahip olması Emir'in iki eksisinden biriydi. Güven problemini hâlâ aşamamış olması ise olayları bu raddeye getiren en büyük etkendi.

Arkadaşının yaptığı hatanın farkında olarak onun sözüne uyup bu işin peşine düşmemezlik yapmayacaktı! Onun da kendince plânları vardı, bunun için önce uyanması gerekiyordu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 14, 2023 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

İNFİÂLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin