BÖLÜM|4 "DÜŞ MEZARLIĞI"

1.7K 463 865
                                    

Herkese merhaba! Bayramınız mübarek olsun şekerlerim.🍬 Hepinize sağlık, mutluluk, huzur ve bol harçlık diliyorum.🤭

Bölüm biraz kısa oldu ve gecikmeli geldi, bu yüzden affınıza sığınıyorum. Vizelerim cumartesi itibari ile başlıyor, aksatmadan bölümleri yayımlamaya çalışacağım. Güncel bilgiler için beni takip etmeyi unutmayın.🌠

Seviliyorsunuz.💕

Keyifli okumalar.💋

Bölüm şarkısı: Çağan Şengül & Yasir Miy/Seni Kaybettim

Bölüm şarkısı: Çağan Şengül & Yasir Miy/Seni Kaybettim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
"DÜŞ MEZARLIĞI"

Çalışma odasına gireli neredeyse üç saat olmuş, salı gününe kadar yetiştirmesi gereken projenin çizimine başlamıştı. Bugünlerde kafası o kadar meşguldü ki eğer asistanı arayıp toplantıyı haber vermeseydi hiç iyi şeyler olmayacaktı. Aldığı onlarca tehdide rağmen kazandığı hastane projesinin kariyeri için önemi büyüktü. Nitekim aynı şirket tarafından kendisine verilen bir başka önemli proje buna en güzel örnekti.

Son çizgileri birleştirip taslağı tamamladığında elindeki kalemi bırakarak başını geriye doğru yasladı. Boynu felâket derecede ağrımıştı. Kısa bir mola verip gözlerini kapattığında, onu kucaklayan uykuya zorlanmadan teslim oldu.

Yoğun bir sis perdesinin arasından çıkıp beyaz elbisesi ile karşısında beliren Reyya'nın gülen yüzüne baktı. Elini tutması için ona uzatırken bir yandan da, "Hadi!" diyordu.

Yemyeşil ağaçların çevrelediği alanda sadece ikisi vardı. Güneş tepelerine demir atmış onları izlerken, ılık meltemin arasından süzülen tatlı melodi kulaklarını mesken edinmişti.

Burada ne işi vardı, nasıl gelmişti bilmiyordu.

"Hadi Emir!"

Aralarından geçen beyaz bir kelebeğin kanat çırpışına takılı kalırken, Reyya'nın elinden tutup yürümeye başlamasıyla peşine takıldı. Bedenini, genç kızın sürükleyip istediği yere götürebileceği kadar hafif hissediyordu.

İNFİÂLWhere stories live. Discover now