3. rész -Animés klisék :>

1.8K 141 18
                                    


Mindeközben Viktor egy újabb oreóspizzástevepatás szenyát tömött a pofájába és a tömeg a szoba egyik sarkába csődült. Viktor odanézett, és látta, hogy néhány munkatársa libasorban egy függöny gyanánt alkalmazott törülköző mögé sorakozott.

Közelebb lépett, amikor egy nő megafonnal ordibálni kezdett:

- Kezdődik a jelmezverseny !!!!!!4!!!!!!!444!!!!!4!!négy

Viktor a rég halott meme hallatán megdöbbent, de ugyanakkor meg is könnyebbült, hogy nem ő legnagyobb nyomorék a partin. Még egyszer közelebb lépett, de még mindig csak a kollégái seggét látta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ekkor vette észre a falnak támasztott ketteslétrát és támadt egy ötlete. Levette  a létráról a felmosórongyot, amit egy használt zsebkendővel összekötve a bokájára csavart. Látta, hogy ez még nem elég hosszú, meg akarta szerezni a mennyezetről rejtélyesokbólkifolyólag lógó kötelet. Pókembert megszégyenítően felugrott a falra, és sikerült megállnia rajta, de csak azért mert amint lábai hozzáértek kidőlt a picsába.

A mi Vikink rendkívüli dühbe gurult és elhajította kínais parókáját, amivel eltalálta Gyurcsány Ferencet. Ferit arcba csapta a póthaj, arcáról csurgott Viki izzadsága,hajzseléje, és még valami amiben nem volt biztos hogy mi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Viktor a sebesülthöz lépett és végigmérte.A szakadt és poros Gucci farmer tökéletesen simult a lábára, a Chanel szürke kapucnis felsője olyan szinten simult a hasára hogy szinte látszottak a kockái amiket minden reggel gondosan felfest magának.Louis Vuitton cipőjében különböző színű volt a cipőfűző. Az arcát összekoszolta (valószínűleg a kislánya barna vízfestékét és egy kis graffitport kevert össze), haját nem fésülte meg, de ez már megszokott.Kezében a legújabb Iphone 19, mint egy vérbeli migránsnak. Szánalmasan nézett ki a poros földön heverve, így Viktor elhatározta, hogy felsegíti, hátha később csórizhat egy kis rántott húsos szendvicset cserébe.

De ahogy fölemelte a férfit, véletlenül bebaszta a fejét az íkujába és mind a ketten visszaestek. Viktor ott feküdt Ferenc mellkasán, hallgatta ahogy a másik szíve goes doki-doki desu~ uwu.

Gondolta magában hogy ez kibaszottul kawaii.




Véletlen találkozásWhere stories live. Discover now